Завантаження ...
banner

Ефективні стратегії самомотивації при вивченні мови онлайн

Щоб досягти результатів у навчанні, людині потрібна мотивація. Без мотивації первісний ентузіазм швидко проходить і процес вивчення мови перестає бути цікавим. Не забувайте, щоб дійти до успіху, потрібно підібрати методику, яка вам буде зручна. Якщо відчуваєте, що складно самостійно вчитись, то репетитор англійської мови Дніпро може допомогти в досягненні мети.

Поширені мотиваційні стратегії

Тому, перш ніж перейти до вивчення іноземної мови, потрібно чітко уявити, як ви будете її використовувати, які нові перспективи для вас відкриються. Найбільш сильними мотивуючими факторами, які спонукають людину приступити до вивчення англійської мови є:

  1. Успішне кар’єрне просування. Працівників котрі володіють іноземною мовою, цінують набагато вище. Відповідно, шанси отримати більш високу посаду значно зростуть.
  2. Можливість стажування за кордоном. Знаючи мову, можна спробувати свої сили і пройти стажування за своєю спеціальністю за кордоном.
  3. Необмежений доступ до інформації. Англійська мова – міжнародний засіб спілкування. Саме  на англійській мові проходить більшість міжнаціональних конференцій, семінарів, форумів, видається величезна кількість технічної та наукової літератури.
  4. Задоволення власних амбіцій і прагнення до саморозвитку. Якщо людина не збирається жити за кордоном і не використовує мову в кар’єрі, то це його особиста перемога над собою, самоствердження, розширення світогляду. Вивчення будь-якої мови також добре тренує пам’ять.
  5. Відсутність мовного бар’єра під час подорожей. Понад 400 млн осіб сприймають англійську як рідну мову. Ще близько мільярда осіб вільно нею розмовляють.
  6. Можливість насолоджуватися творами мистецтва в оригіналі (книги, пісні, фільми тощо), для того, щоб не втрачався авторський стиль твору.
  7. Допомога власним дітям при вивченні англійської мови. 

Але нічого так сильно не мотивує , як отримання перших результатів. Головне не здаватись.

Мотивація до самостійного вивчення англійської мови

Вивчати іноземну мову самостійно варто з наступних причин:

  • Мінімум фінансових витрат.
  • Ви самі встановлюєте собі графік занять.
  • Виробляється звичка займатись регулярно. 
  • Залучайте рідних, друзів до перегляду фільму чи серіалу англійською.
  • Ви можете поєднувати методи вивчення.

Це мотивує продовжувати вивчати англійську у різних обставинах та умовах. А наполегливість, в свою чергу, гарно винагороджується.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: