Завантаження ...
banner

Асортимент та переваги металопродукції, яка виготовляється компанією «Стрийко»

Сучасне житлове будівництво важко уявити без використання довговічних покрівельних та оздоблювальних матеріалів на кшталт металопрофілю, металочерепиці, водостічних систем та сайдингу (блок-хаусу) для обшивки фасадів будинків. Вказані матеріали належать до переліку продукції, яку можна замовити на сайті компанії Стрийко https://stryiko.com.ua/, де за потреби також можна придбати вироби для облагородження прибудинкової території у вигляді швидкомонтажних стовпчиків для огорожі, основу якої складає металевий євроштахетник.

Деякі особливості продукції, яку виготовляється компанією «Стрийко»

Господарська діяльність компанії «Стрийко» розпочалась майже чверть століття тому – в 2000 році з випуску на власних виробничих потужностях металопрофілю, що використовується для спорудження парканів та у вигляді покрівельного матеріалу для житлових, виробничих та господарських споруд. Сьогодні у виробничих цехах компанії задіяно більше 30 новітніх станків, а перелік продукції власного виробництва налічує більше 10 різновидів, саме тому компанія взаємовигідно співпрацює з майже 200 дилерами, а її продукцію можна замовити з доставкою в будь-який населений пункт нашої держави.

Значним попитом у населення, приватних підприємців та фірм користуються різні види продукції, виготовленої компанією «Стрийко» включно з:

  • матеріалами для огорожі – класичними та сучасними, у вигляді готових секцій, профільованого листа для паркана та металевого штахетника, які окрім захисної функції прибудинкової території роблять її більш охайною та привабливою;

  • матеріалів для обшивки фасадів будинків у вигляді панельної дошки, металевого сайдингу та фасадного профнастилу, які захищають стіни будівлі від атмосферних опадів та дозволяють зберігати тепло в будинку з настанням опалювального сезону;

  • покрівельними матеріалами та водостічними системами «Стрийко».

Чому покупці віддають перевагу продукції компанії «Стрийко»

Асортимент продукції, яку випускає компанія «Стрийко» постійно оновлюється, а її якість залишається незмінно високою, що в поєднанні з лояльними цінами приваблює нових покупців, які оплачують тільки вартість придбаного товару, в ціні якого відсутні посередницькі націнки.

За потреби фахівці компанії виїжджають на проведення замірів (виїзд безкоштовний) або за погодженням з замовником проводять безоплатний розрахунок об’ємів продукції за вже готовими проектами. Крім того, клієнти можуть оформити на сайті компанії замовлення на виготовлення нестандартних виробів. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: