Завантаження ...
banner
banner

Не завантажувати себе справами і діяти обдумано: гороскоп на 26 липня - 1 серпня 2021 року

Не завантажувати себе справами і діяти обдумано: гороскоп на 26 липня - 1 серпня 2021 року фото

Важливо не завантажувати себе справами і діяти обдумано.

Три планети протягом тижня змінюють знаки зодіаку:

28 липня Меркурій входить у знак Лева
28 липня ретроградний Юпітер повертається зі знака Риби у знак Водолія до 29 грудня 2021
29 липня Марс зі знака Лева переходить у знак зодіаку Діва

Загалом, завершення липня — початок серпня нейтральні. Місяць спадний протягом тижня, накопичено достатньо енергії — настав час її витрачати. Головне, розподіляти сили грамотно і не кидатися в крайнощі. Зараз важливо не завантажувати себе справами і діяти обдумано. Чудовий час, щоб почати худнути — розпочаті в цей час дієти або правильне харчування, швидше принесуть результат. Багато людей зіткнуться зі спокусами, але потрібно проявити силу волі і встояти перед спокусами.

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді.

Овен

Важливий тиждень, завершуються багато процесів, але після цього обов'язково буде новий старт. Вже від 28 липня роботи додасться, буде потрібно багато сил і енергії, щоб виконувати поставлені завдання, реалізовувати нові плани і впроваджувати давно заплановані проєкти.

Ви зможете швидко досягти результатів, отримати матеріальну компенсацію, а також заслужити повагу колег, партнерів, керівників. На особисте життя часу не вистачає, тому можуть виникати непорозуміння з рідними і близькими. Однак, період сприятливий для встановлення взаєморозуміння з дітьми, тому бажано скористатися сприятливими можливостями тижня.

Телець

У шлюбі, в романтичній сфері і сімейних взаєминах можуть виникати розбіжності, навіть конфлікти. Може виникнути втома, але, швидше за від перевантаження інформацією, достатку ділових контактів і спілкування. Дійте рішуче — і ви зможете подолати всі перешкоди на шляху досягнення мети.

З'являються можливості для реалізації задуманого, але для цього доводиться забути про відпочинок і проявляти активність, ініціативу. Ви здатні підштовхнути інших людей до дії, створити робочу атмосферу в колективі. На вас ляже велика відповідальність, однак, події цього тижня дозволять вам створити міцний фундамент на багато місяців вперед.

Близнята

Вдається сконцентрувати увагу на важливих справах, а узгоджені дії з оточенням дозволять максимально ефективно використовувати потужний потенціал поточного тижня. Оскільки Чорний Місяць, негативна кармічна точка увійшла в ваш знак від 18 липня, то на початковому періоді транзиту може виникати зарозумілість, схильність вирішувати проблеми "одним махом", не вдаючись у деталі.

Бажання блищати розумом або перевершувати співрозмовника також, може сприяти появі спірних і конфліктних ситуацій, які гальмують важливі процеси. Якщо ви ухвалите правильні рішення, зможете стримувати себе у висловлюваннях, то знайдете хороші можливості для поліпшення свого матеріального становища.

Рак

Спокійний тиждень, без особливих яскравих подій — все передбачувано і зрозуміло. Ви знаходите незалежність, можете навіть здивувати оточення своєю сміливістю, проявом індивідуальності. Доводиться сподіватися тільки на себе, проте, взявши ініціативу в свої руки, ви зможете зрушити з мертвої точки будь-який застоялий проєкт або взаємини.

Прагнення до діяльності дозволить вам енергійно взятися за справу, вирватися вперед завдяки власному досвіду. Успіх, завдяки цим старанням, не змусить на себе довго чекати. Фінансові операції протягом тижня будуть доведені до успішного завершення.

Лев

Багато хто відзначає ваш внесок в ту чи ту справу, ви популярні, затребувані, діяльні. У вас всі шанси і можливості, аби досягти успіху, вийти на чільне становище. Гарний час для відпочинку, відновлення сил, щоб вже незабаром активно приступити до виконання своїх професійних обов'язків і побудови кар'єри.

Сонце — ваш управитель — розташоване у Леві до 23 серпня, воно займає свій власний знак, і, отже, перебуває в повній силі. Тому саме ви найбільш бажані і привабливі в цей період. Меркурій від 28 липня у вашому знаку — цей транзит принесе вам активізацію вашого інтелектуального і творчого потенціалу.

Діва

Від 29 липня Марс, планета активності, сили і енергії, рухається вашим знаком, підсилює прагнення до діяльності, ініціативність та сміливість. Також, протягом тижня зростає необхідність грошових витрат. Можливо, вам нарешті трапляються імена та річ і предмет, які ви шукали давно.

Швидких і задовольніх результатів ви зможете досягти в дрібних життєвих ситуаціях, в роботі, що не вимагає глибокого аналізу, що дозволяє проявити свою волю і творчий потенціал. Проявіть свій талант максимально — поєднайте свої напрацювання з плануванням в умовах сьогодення і точним урахуванням всіх деталей.

Терези

Виникають ситуації, що вимагають ухвалення відповідальних рішень. Почуття постійно аналізуються, до того ж, навіть занадто строго і критично, через що можете часто опинятися в заплутаних ситуаціях. Посилюється вимогливість до себе, а також до соціуму і до світу, що може ускладнити взаємини з коханими і дорогими людьми.

У багатьох ситуаціях не вистачає терпіння, ділові партнери викликають роздратування своєю повільністю. Однак, якщо ви зосередитеся на собі, індивідуальній роботі, відкинувши непотрібні думки, страхи і сумніви, то зможете зробити дійсно щось дуже важливе і корисне багатьом людям.

Скорпіон

Загалом сприятливий тиждень — ви емоційно стримані, почуття коряться розуму. Загальне підвищення життєлюбства сприятиме фізичному потенціалу організму, проте не слід доводити до стресових ситуацій — не беріть на себе більше, ніж можете виконати.

Гарний час для того, щоб взяти нарешті ініціативу в свої руки і завоювати прихильність давно бажаного партнера, домогтися зустрічі з людиною, яка може бути вам корисною в професійній сфері, в бізнесі. Навіть якщо ви займете нейтральну позицію, ви все одно будете перебувати в центрі уваги і задавати тон.

Стрілець

Події тижня сприяють необхідним перетворенням — ви правильно оцінюєте межі своїх здібностей і впливу, не терпіть вказівок з боку. Завдяки цьому, ви можете стати авторитетом у своїй галузі. Тиждень інтенсивний, тому намагайтеся іноді проводити час на самоті — це посилить ваш життєвий ресурс.

Ви незамінні в колективі в цей період — користуйтеся моментом, будьте новатором, не бійтеся експериментувати. Як результат — визнання і матеріальна винагорода. В особистих взаєминах, в романтичній сфері відбуваються важливі події.

Козеріг

Сприятливий тиждень — все налагоджується, як в особистому житті, так і в професійній сфері. У фінансових справах настає період стабілізації, зміцнення, можна вирішити майнові та грошові проблеми. Гарний час для укладення угод і договорів, відкриття нових підприємств і конструктивної реорганізації старих.

Вдалий час для політиків, керівників, підприємців. Назначте на цей період офіційні візити, відвідування вищих і офіційних організацій, переговори і відповідальні виступи. Якщо потрібно вирішити юридичні питання — не відкладайте на потім.

Водолій

У вас почався новий життєвий етап, все безперспективна і гальмує залишилося в минулому. Гарний час для вирішення робочих питань і спірних ситуацій, а також для відряджень і подорожей. Зростає підтримка співробітників і партнерів, ви зможете заслужити похвалу від начальства, активно впливати на думку компаньйонів по бізнесу.

У романтичній сфері відбуваються зміни — або взаємини закінчуються, або переходять на новий рівень. У вас з'являються нові ідеї, а величезне бажання свободи може призвести до втрати корисних партнерських взаємин. У багатьох життєвих ситуаціях, так, як раніше, вже не буде.

Риби

Тиждень непростий — ви часто потрапляєте в двозначні ситуації, потрібно постійно шукати компромісні рішення, часто поступатися в тих питаннях, в яких раніше вчинили б інакше. Не виключено, що ви зіткнетеся з сильним опором інших думок та інтересів. Творчий підхід до справ і готовність прийняти протилежну точку зору допоможуть вам вирішити багато проблем і завдання.

Сприятливий період для спорту, активного відпочинку, фізичної праці, будь-якої діяльності, що вимагає рішучості і відповідальності за інших людей. Ваша активність зростає, і це привертає до вас партнерів протилежної статі.

Джерело: tsn.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: