Завантаження ...
banner
banner

Став зіркою соцмереж: турист з Німеччини прибрав засмічений берег Дністра на Буковині

Став зіркою соцмереж: турист з Німеччини прибрав засмічений берег Дністра на Буковині фото

Вільм Мюллер робить це не за гроші, а з власної ініціативи

Замість відпочинку – прибирання сміття. Таке вирішив турист з Німеччини Вільм Мюллер, коли приїхав на Буковину і не зміг спокійно дивитися на засмічений берег Дністра. І поки прибирався там, встиг стати зіркою соцмереж в Україні. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Пляж на одній з найбільших річок України переповнений відпочивальниками. Але так само сміттям після них. Пластикові пляшки, скло, недопалки та харчові відходи. Хоч за кілька метрів – сміттєвий бак.

Вражений і 65-річний турист з Німеччини - Вільм. Чоловік на пенсії вирішив подорожувати. Він на своїй автівці їхав до Молдови, але побачив Дністер на Буковині і не зміг рушити далі. Розбив намет, бо каже, що тут неймовірна природа.

- У вас багато річок, озер, ставків. Я їхав, що тридцять кілометрів, вода. Можна купатися. Це корисно для здоров'я. І насолоджуватися, бо це дуже красиво, - зізнається він.

Тож уже тиждень, поки таборує в наметовому містечку, прибирає береги. Але заради справедливості зауважує, що проблема сміття є не лише в Україні. Тож у всі свої мандрівки возить спеціальну палицю. 

- Я прибираю завжди, я роблю це не лише тут. А всюди, де зупиняюся зі своїм наметом. У багатьох країнах брудно і смітять однаково, - зауважує Вільм Мюллер.

Усюди він починає ранок із прибирання. Так, каже, не лише дякує природі за свій відпочинок. А й сподівається на реакцію місцевих.

В Україні чоловік вже став зіркою соцмереж. Хтось випадково його сфотографував. Світлину поширюють і активно коментують. Проте охочих приєднатися до пана Вільма небагато.

Теги: пляж – сміття – Чернівецька область – Німеччина – турист – Дністер – прибирання – відпочивальники

Джерело: ТСН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: