Завантаження ...
banner

Гороскоп на тиждень 16-22 серпня для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на тиждень 16-22 серпня для всіх знаків Зодіаку фото

Початок наступного тижня подарує багатьом знакам зодіаку піднесений і бадьорий настрій. Ентузіазму вистачить на всі справи одночасно.

Але ось з середини тижня бойовий дух перетвориться в якусь педантичність і прагнення скрупульозно копатися в дрібницях, не помічаючи глобального.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Незважаючи на складний початок тижня і негативну налаштованість конкурентів і суперників, загалом наступна семиденка сприятлива для Овнів. Вас чекає успіх у сфері комерції й торгівлі. Ваша цілеспрямованість стане у нагоді вам як у вирішенні робочих питань, так і в непростих особистих стосунках.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Не можна опускати руки і бути пасивним. Буквально в середу успіх ваших професійних справ буде напряму залежати від вашої активності та впевненості в собі. На особистому фронті вам не загрожують ніякі зміни – все спокійно і розмірено. А прояв любові до партнера обов'язково відгукнеться взаємністю.

Близнята (22 травня – 21 червня)

Близнятам буде досить складно спуститися з небес і зайнятися практичними справами. Щоб встигнути зробити все заплановане, постарайтеся слідувати чіткому графіку. Ви втомилися за останній період, ваш організм вимагає відпочинку і відновлення сил. Корисним буде відпочинок на березі моря. Зверніть увагу на свою другу половинку.

Рак (22 червня – 22 липня)

У Раків сильно розвинена інтуїція, завдяки якій з самого початку тижня вас не полишатиме успіх у робочих питаннях. А ось у творчій сфері муза прийде ближче до завершення семиденного періоду. Вас чекає кар'єрне зростання. Нові цікаві знайомства обіцяють розвиток стосункі. Вам варто проявити ініціативу, і ви будете винагороджені.

Лев (23 липня – 21 серпня)

Наступного тижня Леви повні рішучості та життєвої активності. Ви не відчуваєте фінансових проблем, але будьте обережні у своїх витратах – вони збільшаться. Нове знайомство у четвер може виявитися доленосним. Намагайтеся менше базікати про свої успіхи, щоб уникнути заздрощів недоброзичливців.

Діва (22 серпня – 23 вересня)

Наступний тиждень для Дів буде багатим на сюрпризи і несподіванками. У вівторок можливі проблеми у спілкуванні з оточенням. Не варто занадто критично ставитися до людей, намагайтеся довіряти їм, будьте більш дипломатичні. В особистому житті вас чекають спокійні і приємні стосунки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Рішення багатьох питань і проблем на майбутньому тижні залежить тільки від вас. Чим більше активності та ініціативи ви виявите, тим більше віддачі зможете отримати. Це стосується всіх сфер вашого життя, зокрема, й особистої. Пам'ятайте, що нічого не дається задарма, за все потрібно платити або грошима, або працею.

Скорпіон (24 жовтня – 23 листопада)

Наступний тиждень зажадає від Скорпіонів досить серйозної уважності й терпіння. Наведіть лад на робочому місці та в голові. Вам допоможе ваш оптимізм. В особистому житті тягар відповідальності за стосунки у рівній мірі лежить на обох партнерах, потурбуйтеся про свою другу половинку.

Стрілець (24 листопада – 22 грудня)

Чудова тиждень чекає Стрільців. Ви сповнені оптимізму і нових творчих ідей, ви перебуваєте в центрі уваги колег, начальства і друзів. Середа – дуже вдалий час, щоб поліпшити любовні стосунки, пробачити партнера, якщо він був винен у ваших розбіжностях, і почати все спочатку.

Козеріг (23 грудня – 20 січня)

Наступний тиждень насичений несподіваними сюрпризами, причому, не завжди позитивними. Ви дуже категоричні та принципові щодо оточення, а це далеко не всім подобається. Проявіть більше терпіння і любові, тоді ви отримаєте взаєморозуміння, а ваше особисте життя піде на поправку.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Для Водоліїв наступний тиждень складеться цілком нормально у професійній сфері. У середу або четвер ваші зусилля будуть заслужено винагороджені, також вам надійдуть нові пропозиції, від яких не варто відмовлятися. На особистому фронті повна ідилія і гармонія. А ось нові стосунки розпочинати не варто.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Наступного тижня Рибам потрібен відпочинок і відновлення сил організму. Дуже доречно провести кілька днів з родиною чи коханою людиною на море. Тільки після цього можна знову повернутися до повноцінної роботи, якої буде чимало. Також можливе нове романтичне знайомство.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: