Завантаження ...
banner
banner

Що зірки нам пророкують: гороскоп на 23-29 серпня 2021 року

Що зірки нам пророкують: гороскоп на 23-29 серпня 2021 року фото

Цей період сприятливий для будь-якого роду турбот про здоров'я, походу до лікарів і косметологів.

Тиждень 23-29 серпня 2021 — це період третьої чверті місячних фаз, Місяць спадний. У цей період людям комфортно входити в уже запущений робочий, чинний проєкт. Успіху досягне той, хто діє в команді, в спільній взаємодії. Цей час найкраще використовувати для боротьби за реалізацію своїх ідей та задумів, пише tsn.ua

23 серпня о 00:35 за київським часом Сонце входить в раціональний і практичний знак Діви — підвищується розсудливість, працездатність, почуття відповідальності, люди стають більш розважливими, критичними, ретельніше дотримуються  встановлених правил, виконують інструкції і зобов'язання. Також цей період сприятливий для будь-якого роду турботи про здоров'я, походу до лікарів і косметологів, для медичних обстежень, проведення курсу масажу.

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді.

ОВЕН

Ви знаходите ґрунтовність і стійкість до будь-яких зовнішніх неприємностей. Важливий тиждень, події якого будуть ще довгий час нагадувати про себе. Від того, що буде зроблено в цей період, багато в чому, буде залежати ваш комфорт у найближчі місяці.

Невеликі поновлення корисні, проте, кардинальних рішень ухвалювати не варто. У фінансовій сфері настає визначеність, можливі також додаткові джерела доходу. Що стосується любовних взаємин — все тихо і спокійно. Побутові питання, домашні справи забирають багато часу.

ТЕЛЕЦЬ

Сприятливий період для просування нестандартних творчих ідей — це допоможе залучити потрібних людей і фінансову вигоду. Складаються вдалі обставини для того, щоб досягти згоди в партнерських стосунках, знайти компромісні рішення. У питаннях спільних фінансів, кредитів, боргів, а також аліментів і спадщини, настає прояснення і стабілізація.

Слушна нагода для серйозних розмов із коханою людиною, укладення шлюбу, початку спільного проживання. Загалом ви будете задоволені результатами тижня.

БЛИЗНЯТА

Особисті та ділові взаємини розвиваються гладко, тому можна підняти гострі питання і домовитися, знайти зручне для всіх рішення. Однак, не варто жертвувати власними інтересами заради того, щоб зробити когось щасливим. Неформальне спілкування корисне, збільшує сприятливі шанси.

Якщо правильно скористатися можливостями цього періоду, то ви зможете отримати вигоду і користь не тільки для себе, але і для всіх учасників взаємин. Особиста чарівність допоможе вам, тому докладете максимум зусиль, щоб мати добрий вигляд.

РАК

Зміцнюється впевненість в собі, сила волі, що сприяє реалізації давно намічених задумів. Легше будуть долатися перешкоди, а загальний розвиток справ, буде позитивним. У партнерстві та шлюбі відбуваються позитивні зміни, ви здатні вплинути на оточення, підштовхнути до дій, надихнути на подвиги кохану людину.

Фінансові операції будуть доведені до завершення, водночас успіх залежить від швидкості вашої реакції. Зараз не час відкладати на потім, не втрачайте жодного шансу — потрібно зробити максимум протягом цього тижня.

ЛЕВ

Матеріальний аспект життя виходить на перший план, обставини складаються якнайкраще для прояву своїх талантів і здібностей. У цей час підвищується ймовірність отримати підвищення або гідну винагороду за раніше виконану роботу.

Сприятливий період для вирішення житлових питань, угод купівлі-продажу, переїзду. Вдається вирішити більшість складних питань, домовитися з людьми, навіть із тими, з ким загалом це зробити складно. Можливе відновлення старих зв'язків, перехід їх у розряд найперспективніших.

ДІВА

Активізується розумова сфера, навколишні люди прислухаються до вас, ваш внесок у спільну справу оцінюється високо. Можливі нові знайомства, ділові контакти, отримання важливої інформації, публічні виступи. Сприятливий час для навчання, поїздок, цікавого спілкування, підписання документів.

У вас з'являються причини пишатися своїм інтелектом, ідеями та навичками. Слушна нагода для розмов із керівництвом про підвищення зарплати або перспективи в кар'єрі. Нові пропозиції про роботу слід ретельно вивчити — можливо це ліпший варіант.

ТЕРЕЗИ

Сприятливий тиждень з усіх аспектів життя. У фінансових справах складається все найкращим чином. Встановлюються міцні, тривалі контакти з партнерами і товаришами по службі, начальством, впливовими людьми. Можлива підтримка відповідальних осіб, тому не соромтеся просити у таких людей ради і допомоги.

Пробудження творчого мислення дозволить ухвалити мудрі рішення або розробити нові оригінальні методики. Посилюється здатність до серйозної роботи, створення солідного фундаменту майбутніх успіхів.

СКОРПІОН

Гарний час для зміцнення виробничої і фінансової дисципліни, а також для візитів в офіційні інстанції, пошуку порозуміння і фінансової підтримки. Вам вдасться справити сприятливе враження на партнерів, колег, керівників, ефектно висловити ваші ідеї, ввести на роботі деякі нововведення і вдосконалення, оптимальним чином організувати робочий процес.

Продуктивний обмін думками, конференції, відрядження. Звертайте увагу на деталі, не поспішайте — зараз це дуже важливо під час роботи з документами.

СТРІЛЕЦЬ

Накопичено достатньо енергії — настав час її витрачати. Посилюється фантазія і інтуїція, підсвідома діяльність, можуть відкритися нові творчі перспективи. Підвищується контактність, рухливість, ви відчуєте легкість у вираженні ваших ідей, почуттів, побажань.

Романтичні поїздки, пікніки, активний відпочинок, благотворно відіб'ються на ваших стосунках. У плані сімейних справ період сприятливий для переїзду, налагодження взаємин із дітьми. Гарний час для великих покупок, придбання техніки та обладнання.

КОЗОРІГ

Зростає підтримка співробітників і партнерів, ви зможете заслужити похвалу від начальства, активно впливати на думку ділових партнерів. Хороший період для зміцнення зв'язків у суспільстві, початку роботи на новій посаді, професійної переорієнтації.

Ви активні в спілкуванні, в утвердженні власної думки і висловленні своїх інтересів, але все це може надати неоднозначний вплив на ваші сімейні та любовні стосунки. Направте свої активність і підприємливість в мирне річище, уникайте конфліктів і претензій до рідних і близьких.

ВОДОЛІЙ

Настав час підбити підсумки і почати новий життєвий цикл. На вас чекають визнання і винагороду за старанну роботу, однак, не варто надавати надто великого значення відчуття власної значущості. Починається активний час в діловій сфері, водночас важливо враховувати думку інших людей — тільки так ви зможете створити фундамент майбутніх успіхів.

Перешкодити можуть власні слабкості — лінощі, непередбачуваність, запальність, запізнення, невиконання зобов'язань в призначений термін. Успіху сприяє громадська діяльність, поїздки та подорожі, навчання.

РИБИ

Напружений тиждень — період підвищеної конфліктності в сім'ї і в особистих стосунках. Рішення ділових і виробничих питань супроводжується особистим протистоянням, зіткненням думок та інтересів. Слід уважно поставитися до своїх відчуттів — можуть проявитися захворювання.

Слушна нагода для відпочинку, усамітнення від сторонніх очей — на дачі, наприклад. Вже скоро більшість неприємностей зникнуть безслідно, головне не погіршити ситуацію цього тижня своїми необдуманими діями і рішеннями.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: