Завантаження ...
banner
banner

Астропрогноз для всіх знаків зодіаку

Астропрогноз для всіх знаків зодіаку фото

Астрологічний прогноз для всіх знаків зодіаку з 29.08 по 05.09.

Овен

На часі – вирішення різних юридичних питань та створення сприятливого середовища для ведення різних бізнес-проєктів. Навіть якщо ви ще й не думали про якісь бізнес-справи, то цього тижня така думка може прийти і не давати спокою.

Телець

Почуваєтесь надзвичайно сильними та впевненими. У вас зараз зосереджено стільки енергії, що ви ладні перевернути цей світ догори дригом і створити новий. І бажано зберегти цей стан якомога довше, щоб і справді створити щось нове.

Близнюки

Можуть посипатись грошовиті пропозиції, але не варто розраховувати на те, що одразу отримаєте обіцяні суми. Велика ймовірність того, що доведеться почекати і перед тим чимало попрацювати, аж поки з’являться гроші.

Рак

Любовні історії додаватимуть смаку вашому життю. Адже тут можете і ви закохатися, і від вас будуть у захваті. А романтичні пригоди можуть як стартувати, так і розвиватися досить бурхливо. Словом, очікуйте на шалене кохання і хай вам щастить!

Лев

У особистому житті все досить туманно, ви можете не розуміти, що насправді відбувається, та й ваш партнер не спішить усе пояснювати, і від цього стає ще більш незрозуміло і навіть тривожно. Найкращий варіант – вийти на серйозну розмову і все з'ясувати.

Діва

Час від часу виникатимуть фінансові питання, вірніше, проблеми. На ваші кошти може хтось претендувати, зазіхати, чи навіть намагатиметься вас надурити, обікрасти. Тому не ловіть гав, а будьте завжди напоготові аби дати відсіч.

Терези

Дуже світлий та радісний тиждень, сповнений надій та приємних моментів. Приміром, ви можете вирушити у довгоочікувану подорож, провести цей час у повному задоволенні, відпочиваючи та набираючись сил та нових вражень.

Скорпіон

Годі вже сидіти у тіні, прийшов час діяти, активно включатися у виробничі процеси та показувати усі свої можливості й таланти. І ви радо берете на себе відповідальність, додаткові зобов'язання та виступаєте на боці добра проти усього лихого.

Стрілець

Ситуація навколо не надто сприятиме оптимізму – щось чи хтось буде на вас тиснути і вимагатиме певних дій. Ви навіть можете зопалу ухвалити рішення втекти від цього тиску, щоб зберегти себе від руйнації. Тож тікайте, якщо бачите таку необхідність.

Козеріг

Ви зараз не надто прагнете до якихось активних дій, віддаєте перевагу помірним радостям і більше спогляданню. Тим більше, що вам потрібно буде як слід розібратися у внутрішньому світі і послухати інтуїцію, перш ніж щось робити далі.

Водолій

Дні обіцяють бути напруженими, причому настільки складними та суперечливими, що потім захочеться усе це напруження скинути. і ви можете вдатися до зовсім радикальних способів розслаблення, які можуть не дуже гарно вплинути на ваше здоров'я.

Риби

Тиждень цей вам відведений для роздумів і сумнівів. І він ніби спеціально пристосований для того, щоб ви уповільнилися і зібралися з думками, бо останнім часом усе кудись спішили, але мало куди встигали. А зараз і всюди встигаєте, і довго чекаєте, і чимало думаєте.

Джерело: obozrevatel

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: