Завантаження ...
banner
banner

Група ABBA повертається після перерви в 40 років

Група ABBA повертається після перерви в 40 років фото

Вихід першого, після 40-річної перерви, альбому ABBA під назвою Voyage намічений на 5 листопада. А навесні 2022 року культова група має виступити із шоу в Лондоні.

Культовий шведський поп-гурт ABBA випускає новий альбом - вперше за майже чотири десятиліття. Як очікується, альбом під назвою Voyage, до якого увійдуть десять треків, вийде 5 листопада. Дві композиції з нього - I Still Have Faith in You і Do not Shut Me Down - можна прослухати на YouTube вже зараз.

"Спочатку ми зробили одну пісню, потім ще кілька. А потім ми сказали: чому б нам не зробити цілий альбом?" - розповів 76-річний учасник групи Бьорн Ульвеус.

Квартет також анонсував шоу, яке, як передбачається, буде йти на спеціально побудованому для цього концертному стадіоні в Олімпійському парку королеви Єлизавети в Лондоні. Як очікується, фанати зможуть побачити концерт вже наступної весни. Однак Агнета, Бьорн, Бенні і Анні-Фрід самі все ж не вийдуть на сцену - замість них виступлять їхні голограми, так звані АВВАтари.

"Ми хочемо зробити це до того, як помремо", - сказав 74-річний Бенні Андерсон, який грає на клавішних, є виконавцем і одним з авторів пісень групи.

Протягом п'яти тижнів артисти виконували кожну пісню перед 160 камерами, які записували всі їхні рухи. На основі цього були створені віртуальні образи квартету. "Єдина велика проблема полягала в тому, що нам довелося зголити свої бороди", - розповів Бьорн.

  • Учасники ABBA у футуристичних костюмах

    ABBA НАЗАВЖДИ! ЛЕГЕНДАРНА ШВЕДСЬКА ЧЕТВІРКА ПОВЕРТАЄТЬСЯ

    Кінець тривалої музичної паузи

    Музична пауза Б'єрна Ульвеуса, Агнети Фельтскуг, Анні-Фрід Лінгстад і Бенні Андерссона затягнулася на довгих 40 років. Шведський квартет повертається з новим альбомом Voyage, який включатиме 10 композицій. Дві з них вже доступні для прослуховування. У 2022-му очікується грандіозний концерт у Лондоні. Гурт виступатиме на сцені у вигляді голограм - тому співаки вбралися у ці футуристичні костюми.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: