Завантаження ...
banner

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 жовтня: все справді велике лежить на низинних доданках

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 жовтня: все справді велике лежить на низинних доданках фото

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 жовтня на сайті HOCHU.ua каже, що на небі — зростаючий Місяць. У ці дні сприятливо починати навчання, тренінг, самовдосконалення, тобто справи, від яких чекаєте духовного зростання і прогресу.

Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку попереджає: як буде рости Місяць, так і ваші таланти будуть розкриватися все сильніше і навчання піде про запас. Також сприятливо починати спортивні тренування.

Зодіак для всіх знаків радить в фінансових питаннях проявити стриманість: витрати повинні бути виправданими. У п'ятницю не спілкуйтеся з незнайомими людьми, можлива агресія з їх боку.

гороскоп на тиждень з 11 по 18 жовтяня

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 жовтня для Овнів:

Астропрогноз для Овнів на тиждень з 11 по 17 жовтня каже, що в найближчі дні ви зможете проявити свої здібності. Прийнявши рішення, не піддавайте його сумнівам — перший варіант виявиться вірним. Намагайтеся не довіряти малознайомим людям, вони можуть говорити багато, але без толку.

Любовний гороскоп на тиждень Овнів каже, що насущні проблеми краще обговорити з кимось іншим, але не з коханою людиною. Належного розуміння від другої половинки не отримаєте. Можливо, не знайдете потрібних слів, а можливо, у вашої половинки на перший план вийдуть справи, важливіші ваших.

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 жовтня для Тельців:

Зодіак для Тельців на тиждень з 11 по 17 жовтня радить бути готовими до виникнення форс-мажорних ситуацій, які зажадають прийняття оперативних рішень. У зону ризику потраплять поїздки на автомобілі, тому постарайтеся уникати подорожей. Не беріться за те, що не збираєтеся доводити до кінця.

Любовний гороскоп на тиждень радить проявити контроль своїх емоцій в понеділок і у вихідні. Ви застрягли в минулих образах. Відпустіть минуле і живіть сьогоденням.

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 жовтня для Близнюків:

Зірки для Близнюків на тиждень з 11 по 17 жовтня кажуть, що в цей час ви встигнете зробити багато, якщо не будете ставити перед собою занадто складних завдань. В кінці тижня зірки радять активніше розширювати коло знайомств, не відмовлятися від запрошень, відвідувати дружні вечірки. Намагайтеся відмовитися від цукру або хоча б скоротити його кількість.

Любовний гороскоп для Близнюків на тиждень з 11 по 17 жовтня рекомендує спуститися з небес на землю. Не пред'являйте завищених очікувань до партнера, тоді і приводів для засмучення не передбачається. Самоіронія піде на користь.

гороскоп на тиждень з 11 по 18 жовтяня

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 жовтня для Раків:

Місяць для Раків на тиждень з 11 по 17 жовтня радить до нових можливостей заробітку поставтеся з обережністю — є небезпека фінансових втрат. З'ясовувати стосунки з тими, хто вам дорогий, не слід. Пора розібратися з давніми боргами, не обов'язково фінансовими.

Любовний гороскоп для Раків каже, що в особистому житті вас чекає успіх, який ви знайдете за допомогою ініціативи та чесності. Куйте залізо, поки воно гаряче — не пошкодуєте! Не відповідайте грубістю на грубість.

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 жовтня для Левів:

Загальний гороскоп для Левів на тиждень з 11 по 17 жовтня каже, що в цей час можливе отримання важливої ​​інформації. Плани, складені на цьому тижні, буде легко здійснити в подальшому. Гарний час для пошуків нового житла і переїзду, зможете знайти багато хороших варіантів.

Любовний гороскоп на тиждень Левів радить не обмежувати свободу коханої людини. Просто спостерігайте за тим, що відбувається, як би з боку, і цього буде достатньо, щоб зберегти мир і гармонію між вами.

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 жовтня для Дів:

Астропрогноз для Дів на тиждень з 11 по 17 жовтня попереджає, що на цьому тижні не виключені сварки і дрібні побутові негаразди. Намагайтеся менше обговорювати свої справи з малознайомими людьми. На роботі можливе підвищення або збільшення зарплати, але намагайтеся не погоджуватися на невигідні для вас умови.

Любовний гороскоп на тиждень для Дів радить взяти під контроль емоції і дати собі час подумати. Пам'ятайте, що в любовних справах поспіх недоречний. Адже втраченого часу не на ту людину вже не повернути, і нервові клітини теж не відновлюються.

гороскоп на тиждень з 11 по 18 жовтяня

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 жовтня для Терезів:

Зодіак для Терезів на тиждень з 11 по 17 жовтня радить присвятити цей тиждень залагодженню дрібних робочих і побутових справ, які були відкладені в довгий ящик. Зараз хороший час для далеких поїздок. Вдалий період для нових знайомств, ділового спілкування, підписання договорів.

Любовний гороскоп для Терезів попереджає, що представники знаку, які перебувають у шлюбі, можуть відчути пожвавлення і оновлення почуттів. Знову можете відчути хвилююче відчуття пристрасті до партнера. Це призведе до гармонії в шлюбі. Ніяких причин для сварок і образ не передбачається. Ті, хто давно зустрічаються, можуть дозріти для шлюбу.

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 жовтня для Скорпіонів:

Зірки для Скорпіонів на тиждень з 11 по 17 жовтня радять не брати на себе багато обов'язків, інакше ризикуєте видихнути вже до середини тижня. Можливо, доведеться задіяти старі зв'язки. У деяких моментах вам складно буде знайти спільну мову з людьми.

Любовний гороскоп на тиждень говорить, що ви будете випромінювати щастя і впевненість. Самотні представники знаку звернуть на себе увагу людини, яка викликає у вас симпатію. Ті, хто знаходяться в стосунках, можуть спланувати романтичну поїздку або влаштувати незабутнє побачення.

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 жовтня для Стрільців:

Місяць для Стрільців на тиждень з 11 по 17 жовтня каже, що в цей час багатьом доведеться взяти на себе частину чужих справ. Можна допомогти, проте не слід дозволяти сідати собі на шию. Не поспішайте повідомляти комусь важливі для вас новини, заздрісники можуть перешкодити.

Любовний гороскоп на тиждень радить зважати на характер і потребами партнера по відносинам. Інакше на вас вихлюпнеться маса обурення і невдоволення. Не лінуйтеся працювати над відносинами і над своїми недоліками.

гороскоп на тиждень з 11 по 18 жовтяня

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 жовтня для Козерогів:

Загальний гороскоп для Козерогів на тиждень з 11 по 17 жовтня радить більше уваги приділяти підтримці наявних і налагодження нових партнерських зв'язків. На перший план може вийти турбота про грошові справи і службову репутацію. Поставтеся до всього тимчасового мудро: не бійтеся, що насуваються складнощі, ви все пройдете мудро і з високо піднятою головою.

Любовний гороскоп для Козерогів каже, що ваші почуття будуть взаємними і подарують багато радісних миттєвостей. Даруйте своїй коханій людині увагу, ласку, турботу. Самотні представники знаку можуть успішно познайомитися з цікавою людиною в дорозі або в транспорті.

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 жовтня для Водоліїв:

Астропрогноз для Водоліїв на тиждень з 11 по 17 жовтня попереджає, що на всі справи зараз доведеться витрачати енергії і часу набагато більше, ніж ви розраховуєте. Гарний час для того, щоб працювати в колективі однодумців. Не відмовляйтеся від чужої допомоги, щоб удача не відвернулася від вас.

Любовний гороскоп на тиждень Водоліям каже, що закохані представники знаку всюди підуть за своїми партнерами, незважаючи на відстань, різницю характерів і поглядів. Не завищуйте вимог до свого партнера, ви теж не ідеальні. Умійте вчасно зупинятися, щоб не образити тих, кого любите.

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 жовтня для Риб:

Зодіак для Риб на тиждень з 11 по 17 жовтня радить на цьому тижні грамотно розподіляти навантаження, інакше до вихідних відбудеться такий занепад сил, що вам доведеться забути про свої плани. Зараз в ваших порадах та участі потребуються друзі або родичі. Підтримуйте тонус організму вітамінами і помірними фізичними навантаженнями.

Любовний гороскоп на тиждень радить приборкати свої емоції. Невдоволення постарайтеся висловлювати цивілізовано, спокійно. Така лінія поведінки посприяє збереженню миру в стосунках з коханою людиною. У вихідні можливі любовні зізнання, подарунки та приємні сюрпризи.

Джерело:  HOCHU.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: