Завантаження ...
banner

Хіт Wellboy "Вишні" набрав мільйон на ютубі за два дні: курйозна реакція артиста

Хіт Wellboy "Вишні" набрав мільйон на ютубі за два дні: курйозна реакція артиста фото

У п'ятницю, 22 жовтня, автор хіта "Гуси" Wellboy випустив нову пісню. Запальний трек отримав назву "Вишні" й одразу сподобався слухачам. Усього за два дні кліп на композицію набрав 1 мільйон переглядів на ютубі.

Повідомляє showbiz.24tv з осилання на інстаграм артиста: інстаграм Wellboy

Після вірусного треку "Гуси" Wellboy (справжнє ім'я – Антон Вельбой) знову підкорив музичні платформи. Його колоритну відеороботу на пісню "Вишні" переглянули понад 1 мільйон разів. Ба більше, кліп на 6 місці в трендах українського ютубу й продовжує набувати популярності.

Зірка “Гусей” Wellboy випустив новий трек “Вишні”: колоритне відео

Схоже, 21-річний артист не сподівався на такий шалений успіх. В інстаграм-профілі він привітав себе з черговим мільйоном і вкотре наголосив, що він простий хлопець, на якого звалилась неймовірна любов публіки.

На ютубі мільйон, на ютубі мільйон, на ютубі мільйон, а мене звуть Антон, а я простий пацик Антон,
– заспівав щасливий Wellboy.

Зазначимо, Wellboy брав участь у 10 сезоні шоу "Х-фактор" під наставництвом тренерки Насті Каменських. Він дійшов до фіналу, однак не зміг втриматися в українському шоу-бізі.

Згодом музичний продюсер Юрій Бардаш взяв артиста під своє крило. У червні Wellboy презентував трек "Гуси", який набрав більше як 10 мільйонів переглядів на ютубі. Так, про талановитого хлопця з села Грунь, що на Сумщині, заговорила вся Україна.

Wellboy – Вишні: дивитись відео онлайн

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: