Завантаження ...
banner
banner

Зустрічай новий тиждень у всеозброєнні: гороскоп з 15 по 21 листопада

Зустрічай новий тиждень у всеозброєнні: гороскоп з 15 по 21 листопада фото

Підморгуючи нам з висоти, зірки вже визначили, що, як і чому трапиться в нашому житті з 15 по 21 листопада 2021 року.

Придивися до їх підказок, а ще краще — прислухайся, і тоді все в твоєму житті складеться так, як хочеш. Читайте рекомендації астральних тіл, щоб зустріли новий тиждень у всеозброєнні.

Овен

Останній місяць осені принесе тобі багато чудових новин, причому в найрізноманітніших аспектах життя. Ближче до вихідних трапиться несподівана зустріч, яка в майбутньому виявиться дуже важливою для тебе.

Вдалий час, щоб взяти кредит на нерухомість — у тебе вийде повернути його в строк, а може, й раніше. Можеш обговорювати питання спадщини, кар'єрного просування, поліпшення стосунків у сім'ї.

Відмовся від контактів з представниками влади і зі своїм керівництвом — нічим хорошим це не закінчиться. Не будь відвертою з малознайомими людьми і не роби екстравагантних вчинків.

Телець

Найбільш плідний період для майбутніх перспектив — із середи до вечора п'ятниці. Скористайся запрошенням у гості не тільки для приємного проведення часу, але і налагодження нових дружніх і партнерських зв'язків.

Вдалий час, щоб насолодися душевним спокоєм, улюбленою справою і спілкуванням з приємними людьми. До кінця тижня з'явиться шанс для розумного ризику, яким тобі варто скористатися.

Відмовся від будь-яких юридичних угод і позовів — контакти з представниками закону в цей період не будуть плідними і можуть ще більше погіршити ситуацію, що склалася.

Близнюки

Твої ідеї несуться вдалину швидше думок. Відокрем головне від другорядного і зосередься на важливому. В особистому житті на тебе чекає романтичний період, і не важливо, скільки ви разом. Приділи увагу профілактиці хвороб, щоб їх уникнути.

Вдалий час для того, щоб прислухатися до порад досвідчених, мудрих людей, ставити перед собою грандіозні цілі та активно втілювати їх у життя. Займися тайм-менеджментом, щоб упорядкувати свої справи і думки.

Відмовся від безцільних зустрічей на дозвіллі, нехай навіть з дуже давніми приятелями, оскільки це може призвести до конфліктних ситуацій і повного розриву стосунків.

Рак

Перша половина тижня буде присвячена домашнім питанням, до того ж можливі труднощі в спілкуванні з близькими. Якщо ти перебуваєш у пошуках роботи, тобі посміхнеться удача. На вікенд тебе здолає жага пригод,  тож сходи хоча б на екскурсію улюбленим містом.

Вдалий час, щоб знову відчувати щастя і радість від кожного прожитого дня. Відвідай культурний захід — сходи на виставку або в театр. Згадай, що життя є і поза роботою.

Відмовся від з'ясування стосунків з коханою людиною і діловими партнерами, навіть якщо питання давно назріли і не терплять зволікання. Ти збережеш не тільки нерви, а й людей у своєму житті.

Лев

Понеділок і вівторок стануть чудовим часом для укладання вигідних угод, а от інші дні поборися зі своєю владністю і деспотизмом, щоб не провокувати конфлікти. Наприкінці тижня може надійти дуже приваблива, але ризикова пропозиція — не відмовляйся, вона позитивно вплине на твої доходи в майбутньому.

Вдалий час для відпочинку, який тобі життєво необхідний. Постарайся не планувати багато справ, а краще візьми кілька днів відпустки і присвяти їх релаксації. Приділи увагу спілкуванню з коханим, тим більше у вас є що обговорити — майбутню велику покупку.

Відмовся від усього, що може послабити здоров'я і призвести до застуди. В іншому зірки не ставлять для тебе ніяких бар'єрів.

Діва

Тиждень пройде під знаком спілкування з багатьма людьми — друзями, знайомими, родичами, сусідами. Слушна нагода розширення ділових і дружніх зв'язків. Намагайся стримувати роздратування, що часом виникає, аби потім не довелося вибачатися.

Вдалий час відгукнутися на прохання про допомогу, і тоді ти знайдеш вірних друзів. Знайди підробіток, а ще краще — нову роботу. Середина тижня сприятиме отриманню нових знань і умінь.

Відмовся від ризикових фінансових операцій — це не найкращий період. Не нагнітай пристрастей у стосунках, щоб не посваритися зі своєю другою половинкою. Краще приділи партнеру увагу і підігрій почуття, що дещо охололи.

Терези

Не сиди на дупці рівно: виявляй активність і діяльність — удача не забариться. У середу і четвер не варто проявляти зайву ініціативність — все і так йде чудово. Вихідні відведи для спілкування з коханим, проведіть їх вдвох.

Вдалий час для того, щоб залишатися оптимісткою і радіти життю. Зараз ти без зайвих зусиль отримаєш престижну посаду з солідним окладом. Подбай про близьких, вони так давно не чули від тебе приємних, теплих слів.

Відмовся від зайвої концентрації на матеріальних питаннях. Це може негативно позначитися на емоційному кліматі в стосунках і посилить напругу в них.

Скорпіон

На тебе чекає здійснення заповітних бажань. Прекрасний час для саморозвитку — займися вивченням іноземної мови або візьми уроки малювання. Це буде твоєю відрадою в активному діловому житті.

Вдалий час, щоб продумати конкретні кроки для досягнення своїх цілей. У вихідні займися профілактикою застудних захворювань, проведи час в теплі та відпочинку — почитай книгу або подивися новий серіал.

Відмовся від ліні й песимізму, що позначаються на життєвому тонусі та підривають здоров'я. Постарайся бути обережною з побутовими електричними приладами, щоб уникнути травмування.

Стрілець

Зірки обіцяють в понеділок і вівторок кар'єрні успіхи, тому постарайся виявити свої найкращі ділові риси. Дотримуйся обраної тобою стратегії, і в фінансовій сфері буде все вдало. Можливо, ти розкриєш якісь таємниці і отримаєш відповіді на питання, що давно тебе хвилюють.

Вдалий час для спілкування з приємними тобі людьми, а також щоб зайнятися поглибленим вивченням духовних практик, наприклад, йогою чи аутогенними тренуваннями.

Відмовся від спиртного — проблеми і труднощі не вирішуються з його допомогою. Фінансові витрати, пов'язані з купівлею речей або коштовностей, теж несприятливі. Остерігайся шахраїв.

Козеріг

Початок тижня принесе труднощі на роботі і погане самопочуття. Все розвіється наче туман до середи, і ти зможеш справити найкраще враження на своїх роботодавців або ділових партнерів. Ближче до вихідних можливо приємне знайомство. Вікенд проведи в близькому колі за приємними розмовами.

Вдалий час для пошуку однодумців, з якими тобі буде цікаво розпочати новий проєкт. Не відкидай навіть найбожевільніші пропозиції — це ти зробити завжди встигнеш. Подумай, можливо, не такі вони вже й божевільні.

Відмовся від зміни іміджу — це не найкраще рішення зараз, про нього ти можеш згодом пошкодувати.

Водолій

Цей тиждень буде чергувати для тебе чудові події з невдачами. Не переживай, ти ухвалиш правильні рішення і будеш на висоті. Тиждень може стати випробуванням на міцність в моральному плані, постарайся гідно пройти його.

Вдалий час, щоб стати центром уваги на роботі, навіть якщо ти це і не сильно любиш. Зараз час зростання твоєї популярності і авторитету, тебе відзначить керівництво і, швидше за все, запропонує обіймати вищу посаду.

Відмовся від поїздки на автомобілі з незнайомими людьми. У п'ятницю на тебе чекає непростий вибір, тому якщо сумніваєшся в своєму рішенні, відклади його хоча б ненадовго.

Риби

На Риб чекає досить нудний початок тижня як у роботі, так і в особистому житті — як то кажуть, на всіх фронтах без змін. Але! Із середи удача знову на твоєму боці, і ти познайомишся з дуже цікавою людиною, яка відіграє важливу роль у твоєму житті.

Вдалий час для подорожі з метою розширення кругозору, а не просто повалятися на пляжі. Займися вивченням будь-якого предмета — зараз твої інтелектуальні можливості на висоті.

Відмовся від того, щоб взяти в борг, і не проси повернути, якщо винні тобі. Грошей отримати ні в першому, ні в другому випадку не вийде, а от зіпсувати стосунки — обов'язково.

tochka.net

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: