Завантаження ...
banner

Гороскоп на тиждень 12 - 19 грудня. Які сюрпризи приготували зірки?

Гороскоп на тиждень 12 - 19 грудня. Які сюрпризи приготували зірки? фото

Цього тижня гороскоп має позитивний прогноз для багатьох знаків Зодіаку. Кому пощастить - читаємо далі.

ОВЕН: 

Сприятливий період для рішучих дій і прямолінійних заяв. Ви можете налагодити стосунки з колегами й начальством, привести до ладу документацію. Усі двері будуть відчинені для здійснення ваших планів. Вихідні можуть виявитися для вас складними, коли, погнавшись за вигідною особистою пропозицією, ви ризикуєте потрапити до пастки. Сприятливий день – середа, несприятливий – п'ятниця.

ТЕЛЕЦЬ:

Постарайтеся завершити справи, які ви настільки довго відкладали у найдальший ящик. Робота загрожує займати багато часу, однак не принести великого доходу. Але своєю енергійністю та активністю ви зможете зміцнити свої позиції. Не забувайте про власний дім, наведення порядку і створення комфорту в ньому. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

БЛИЗНЮКИ:

Досить стримувати негативні емоції, тим більше, що насправді ситуація міняється на вашу користь, і ви дуже скоро одержите бажане, навіть якщо вже не вірите й готові здатися. Якщо ваша душа попросить спокою й усамітнення, влаштуйте собі перепочинок, це сприятливо відіб'ється на вашому здоров'ї. Більше відпочивайте, гуляйте й мрійте. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

РАК:

Настає досить активний, наповнений подіями тиждень. Можливі поїздки, контакти з партнерами й обговорення нових проєктів. Ваші задуми вдало реалізуються, але все-таки можна чекати бурхливого зіткнення ваших інтересів з інтересами оточуючих. Однак мир буде відновлений. У вихідні вашу душу зігріє турбота коханої людини та зустрічі з друзями, які вас порадують. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

ЛЕВ:

Перед вами можуть відкритися нові кар'єрні обрії. Справи на роботі йдуть благополучно й не дуже турбують вас. Але не варто зупинятися на досягнутому, саме час намітити проєкти на майбутнє. Родичам знадобиться ваша підтримка й допомога. Приділіть більше уваги своїм дітям. Збагатіться у вихідні новими приємними враженнями. Сприятливий день – середа, несприятливий – п'ятниця.

ДІВА:

Потрібно проаналізувати ситуацію. Якщо вас щось не влаштовує на роботі або в особистому житті, подумайте, як це змінити. Не потрібно загострювати відносини, але й мовчки терпіти теж не варто. Вам доведеться прийняти відповідальність не тільки за свої дії та вчинки, але й за справи інших людей. Бажано відгородити себе від непотрібних зустрічей. У вихідні ви будете схильні згущати фарби, що загрожує конфліктною ситуацією. Сприятливий день – п'ятниця, несприятливий – субота.

ТЕРЕЗИ:

Успіх залежатиме від вашого вміння швидко навчатися й застосовувати отримані знання на практиці. Начальство допоможе вам у досягненні поставленої мети, але вона повинна бути реальною. Ви станете чутливішими до думок оточуючих. Будьте обережні при спілкуванні з колегами, не розповідайте їм особисті таємниці. Не чіпляйтеся за своє минуле, краще шукайте нове застосування своїм талантам. Може надійти важлива інформація, яку буде необхідно перевірити ще раз. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

СКОРПІОН:

Навколишні прислухатимуться до вашої думки, не втратьте можливості вплинути на ситуацію й дістати солідний прибуток. Використовуйте тільки перевірені методи, нововведення почекають. Буде не зайвим дотримуватися порад близьких людей, вони бажають вам добра. Не соромтеся звертатися до них за допомогою. У вихідні дозвольте собі втекти від усіх турбот і проблем. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

СТРІЛЕЦЬ:

Ваші плани поступово починають реалізовуватися. Своєю енергійністю й активністю ви зможете зміцнити свої позиції. Це буде активний період, який принесе прибуток, але загрожує емоційно вимотати вас. Тому вихідні краще провести в комфортній обстановці з приємними для вас людьми. Не забувайте про дім і родину. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

КОЗЕРІГ:

Імовірні нові корисні знайомства. Розумна порада, непомітно підказана начальству, може сприятливо відбитися на вашій кар'єрі. Постарайтеся уникати критики колег, вона може бути як завгодно слушною, але досить недоречною. Можливе просування вгору соціальними сходами, якщо ви не станете зупинятися на досягнутому. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

ВОДОЛІЙ:

Вам загрожує розчарування. Можливо, ви довідаєтеся про інтриги колег або про зраду чоловіка. Не зневіряйтеся. Ви подолаєте усі перешкоди і вийдете на новий рівень. Краще зайнятися дрібними справами, насамперед – паперовими. У вихідні найкращим способом відпочити буде демонстративне байдикування. Сприятливий день – середа, несприятливий – п'ятниця.

РИБИ:

Настає сприятливий час для кар'єрних досягнень, але для цього вам доведеться підвищити свій професійний рівень. Виявіть рішучість і активність, а якщо виникнуть якісь неточності, то найближче майбутнє розставить все по своїх місцях. Не відмовляйтеся від грошової допомоги, якщо її запропонує близька людина. У вихідні можна й попрацювати, якщо це буде добре оплачене. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

https://zoloto.city

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: