Завантаження ...
banner
banner

Як правильно загадати новорічне бажання, щоб воно здійснилося

Як правильно загадати новорічне бажання, щоб воно здійснилося фото

Серед багатьох бажань, які є у кожного з нас, потрібно вибрати те, чого ви хочете найбільше. Бажання має бути усвідомленим, конкретним та дуже сильним, до того ж сформульовано від вашого імені та особисто для вас.

В останні хвилини старого року кожна людина має пошепки або про себе озвучити своє бажання, і воно має бути сформульоване у теперішньому часі. Наприклад, "Я вступаю до університету" або "Я купую квартиру". І в жодному разі не в майбутньому, якщо ви хочете, щоб бажання скоро здійснилося. А якщо бажання ніяк не може здійснитися найближчим часом, потрібно одразу встановити термін його виконання. Наприклад, "Через два роки я вступлю до вишу" або "Цього літа я знайду хорошу роботу".

Жодних "не"

У своєму формулюванні ніколи не вживайте частинку "не". Наприклад, "Більше не хворітиму (сваритимуся, розлучатимуся, гладшатиму і так далі). Всесвіт не любить нечіткості та розпливчастості. Потрібно говорити так: "Я здорова", "Я стаю стрункою – скидаю п'ять кілограмів", "Я виграю судовий процес " і так далі.

Тільки позитив!

Будь-яке бажання, яке ви відправляєте до Всесвіту, має бути позитивним, зі знаком плюс, інакше він вам не допоможе. Бажання, в якому ви намагаєтеся принизити іншу людину, відібрати, обдурити, усунути і так далі, може надалі обернутися проти вас. Навіть негативні та злі думки бумерангом повертаються до людини, яка так подумала. А бажання й поготів.

Не гроші, а блага

Якщо ви вирішили загадати бажання, в якому фігурують гроші, то краще сформулювати його так, щоб йшлося не про гроші, а про блага, які ви бажаєте отримати завдяки грошам. Наприклад: "Я полечу до Єгипту" або "Я розрахуюсь із боргом". Але в жодному разі не "Виграю п'ять тисяч доларів".

Якою ціною?

Потрібно пам'ятати не лише про конкретику, а й про важливі нюанси. Адже вам небайдуже, якою ціною буде досягнуто мети. Наприклад, можна схуднути і водночас зіпсувати своє здоров'я, а можна скинути зайві кілограми без виснажливих дієт. Тому загадувати треба так: "Я стану стрункою через чотири місяці за допомогою комфортного методу схуднення" або "Я перейду на хорошу роботу без сварок та конфліктів".

Головне – вірити у здійснення бажання та робити для цього все, що від вас залежить. Зрозуміло, якщо не готуватися до вступних іспитів, то не вступиш до вишу. Якщо не стежити за своєю вагою, ніколи не схуднеш, якщо не самовдосконалюватись і не докладати зусиль, то не отримаєш бажаної роботи і якщо не відкладати гроші, то навряд чи проведеш відпустку так, як мрієш... 

https://tsn.ua/lady

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: