Завантаження ...
banner

У Дніпрі чоловік впіймав сома - велетня. Фото

У Дніпрі чоловік впіймав  сома - велетня. Фото фото

Рибалка з Дніпра Олександр Громадський, який займається підводним полюванням, показав гігантський трофей – 50-кілограмового сома, упійманого у глибинах річки Дніпро. Чоловік зазначив, що така риба повністю ковтає птахів і навіть свійських тварин, зокрема може бути небезпечною навіть для людини.

Фотографіями незвичайного для українських річок трофею рибалка поділився у себе у Facebook. За його словами, щоб упіймати такого сома, довелося з ним поборотися і ризикувати життям (Щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Громадський підкреслив, що про гігантських сомів у глибинах Дніпра давно ходили страшні історії.

"Довго наганяли страх історії про сомів людожерів які мешкають у глибині Дніпра. Великі риби ковтають повністю водоплавних птахів, свійських тварин і при зустрічі змушують в буквальному сенсі посивіти водолазів, які проводять різні підводні роботи", – пише рибалка.

Чоловік розповів, що навіть після того, як увігнав гарпун у спину сома, риба продовжувала тягнути його на глибину. До того ж сом атакував рибалку і навіть прокусив ласту. Проте після довгих зусиль сома вдалося витягнути на берег. До речі, його вага становила близько 50 кілограм.

"Сподіваюся ця історія змусить вас задуматися про ту небезпеку, яка підстерігає нас у глибинах Дніпра, ну а якщо у Вас є інформація про те, де ще живе річкове чудовисько обов'язково повідомте мені координати і я розберуся з ним", – написав рибалка.

news.obozrevatel.com

фото Олександр Громадський

Читати по темі: На Чернігівщині зафіксували землетрус

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: