Завантаження ...
banner
banner

Гороскоп на тиждень 27 - 31 грудня. Що приготували зірки в останній тиждень року?

Гороскоп на тиждень 27 - 31 грудня. Що приготували зірки в останній тиждень року? фото

Гороскоп на цей тиждень для всіх знаків зодіаку обіцяє багато нових та незабутніх емоцій. Це буде легкий та цікавий період. Ви будете шоковані тим, які зміни відбуватимуться з вами цього тижня: можливо, розпочнете щось, що вам не властиво, або просто дістанете з запорошених поличок ваші потаємні бажання та здійсните їх. На вас чекають нові знайомства або поліпшення не вдалих відносин минулого: це може стосуватися як партнерських стосунків, так і кохання.

Овен

Овнам зірки обіцяють легкий та розслаблений тиждень: на відміну від попередніх місяців, які були активними, експресивними та дуже енергозатратними, у перший місяць зими ви вирішите відправити все на самоплив. Можливо, так буде навіть краще: у вас буде час обдумати кожну свою дію, ще раз прокрутити в голові все важливе рішення, підвищиться рівень концентрації. Але слідкуйте за тим, щоб останній тиждень грудня не перетворився натиждень лінощів: прокрастинація може стати вашим ворогом у майбутньому.

Телець

Тиждень усамітнення та самостійності – те, що вимагають ваша душа та тіло. Саме зараз у вас буде чудова нагода прислухатись до себе та своїх бажань. Гарним рішенням буде виділити час на похід у спа та різні косметичні процедури: догляд за собою принесе вам не тільки естетичне задоволення, а й впевненість. Не спішіть діставати новорічні салати: зараз найкращий час для того, аби приділити увагу своїй кар'єрі. Зірки віщують, що  найближчим часом вас очікує підвищення.

Близнюки

Для Близнюків цей місяць був непростим, але зараз все налагодиться. Проте вам слід звернути увагу на свою поведінку та те, як ви ставитесь до ситуацій. Зараз вам може здаватися, що кожна проблема є великою та світ ось-ось і розвалитися, проте запевняємо: зовсім скоро буде нагода видихнути, обдумати усі ситуації та зрозуміти, що хвилювання були зайвими. 

Рак 

Раки відчують цей тиждень магічно-космічним: кожна подія буде несподіваною. Ви точно можете запідозрити, що все через всесвітню змову! Вам здаватиметься, що так швидко не можуть відбуватися такі чудові події. Однак не варто втрачати пильність: зверніть увагу на своє здоров'я, не дайте йому вас підвести. Відпочиньте і все буде добре!

Лев

Лев, цей тиждень – ваш! Успіх супроводжуватиме скрізь, а особливо щодо здоров'я. Ви нарешті позбавитеся вантажів минулого й увійдете впевненим кроком у новий сезон. Однак вам варто бути обережними до деяких людей: вдивляйтесь у кожного, адже вони можуть бути не такими, як вам здається.

Діва

У Дів тиждень буде продуктивним. Можливі нові перспективи на роботі, можуть з'явитися нові колеги, мабуть, підвищення. А от у коханні може не везти: вам варто не поспішати з рішеннями, придивлятися до партнера краще, зрозуміти своє самопочуття у цих відносинах. Використовуйте час для себе, адже ви так давно цього не робили!

Терези

Вам варто звернути увагу на ваш успіх на роботі. Можуть супроводжувати невдачі та фінансові кризи. Перегляньте своє ставлення до грошей, обмовте нові умови з партнерами. Натомість у стосунках з коханими та близькими все лише покращиться: партнер виявить свої найкращі риси характеру цього тижня.

Скорпіон

Скорпіони цього тижня можуть розраховувати на хорошу фінансову подушку, тож якщо навіть і будуть якісь економічні проблеми, вони стовідсотково увінчуються вирішенням. В особистих відносинах буде не найкращий період, але вам варто звернути увагу на людину, яка завжди поряд з вами. Він допоможе за будь-яких ситуацій.

Стрілець 

Стрільці, цього тижня вам пощастить! Ви будете забрані цією неймовірною новорічною атмосферою, повністю присвятіть себе родині, підготовці до свят. Однак це не може не позначитися на якості роботи: зверніть увагу на відносини з керівництвом, вони можуть погіршитися.

Козеріг

Козерогів чекає не найкращий період у стосунках. Вам варто звернути увагу на те, як партнер ставиться до вас і подумати, що потрібно зробити для покращення вашої пари. Однак буде і позитив: на вас чекають великі сюрпризи від долі. Можливо, переїзд чи новий рід діяльності.

Водолій

Водолії, для ваших партнерських відносин зараз найкращий період! Візьміть себе в руки й зробіть крок у новий кар'єрний етап. Те саме чекає на вас із взаєминами в сім'ї: як з коханою людиною, так і з найріднішими ви нарешті знайдете спільну мову і забудете всі образи.

Риби

Рибам варто бути готовими до того, що на роботі можуть бути проблеми через їхню неуважність і розсіяність: ну як же працювати, коли потрібно готуватися до Нового року? Однак це точно не виправдання прокрастинації, вам варто забути це слово, якщо хочете втриматися на плаву. Але тиждень подарує вам найцінніше – вирішення всіх негараздів у здоров'ї!

https://1plus1.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: