Завантаження ...
banner
banner

Повірити в диво: найкращі Різдвяні мультфільми

Повірити в диво: найкращі Різдвяні мультфільми фото

Різдво - сімейне свято. В ньому панує мир та спокій. Хочеться якоїсь неймовірної казки, чекаєш дива, як дитина і віриш, що цього дня станеться щось неймовірно світле та чарівне. Разом зі своїми рідними пропонуємо зануритись в дитинство та переглянути мультфільми.

Різдвяна історія

Ебенезер Скрудж неймовірно багатий і такий же неймовірно скупий. Його цікавить тільки особиста вигода і йому начхати на всі свята та Дні Подяки, він абсолютно впевнений у тому, що ці дні тільки перешкода, і створені, щоб заважати людям робити гроші. І ось за бажанням долі, напередодні Різдва саме він стає результатом її експериментів, і, як не дивно, результат позитивний - Скрудж на світ дивиться іншими очима. Щоб змусити його переглянути ставлення до життя, потрібно, щонайменше, диво. І таке диво трапилочь саме на Різдво!

Полярний експрес

До хлопчика, що перестав вірити в Санту, в Різдвяний Святвечір приїжджає «Полярний експрес». На цьому потязі головний герой відправляється на Північний полюс, де йому і його новим друзям доведеться пережити неймовірні пригоди, проявити себе, щоб дізнатися, чи існують чудеса насправді.  У поїзді його чекають запаморочливі пригоди та нові, але вірні, друзі.

Крижане Серце

Одного разу королева Ельза не справляється зі своїми магічними силами в управлінні льодом і снігом і занурює рідні землі в вічну зиму. Вона тікає в гори, через те, що боїться, що може завдати ще більшої шкоди.
Її молодша сестра Анна, навпаки, вважає, що те, що трапилося не більше, ніж випадковість, і що Ельзі під силу все виправити. Вона вирішує відшукати королеву. Але в таку подорож поодинці вирушати не варто. На щастя Анни вона зустрічає альпініста, який до загального обмерзання торгував льодом. Він і його вірний олень Свен погоджуються супроводжувати принцесу.

Ґрінч (2018)

Неподалік невеличкого та галасливого міста у горах є печера. Тут усамітнено живе Ґрінч. Із самого дитинства він ненавидить Різдво та усе, що з ним пов'язане. Усі ці подарунки, затишні родинні вечері та дзвінкі колядки неймовірно його дратують. З року в рік одне й те саме і кінця цьому не видно. Та вихід, здається, є. Можна викрасти Різдво. Позбавити усіх цих усміхнених діток подарунків і пісні вже не лунатимуть. Ґрінч береться за справу і ніщо його не зупинить.

Місія Різдвяний порятунок

Як може Санта доставити мільярди подарунків усьому світу всього за одну ніч? З одномільйонною армією ельфів та величезним, найсучаснішим центром управління під льодом Північного полюса! То як ця неймовірна операція могла пропустити одну дитину?! Для маленького сина Санти Артура це загрожує зникненням магії Різдва. З непокірним молодим ельфом, старими санями та кількома невченими північними оленями Артур бере на себе шалену місію, щоб доставити останній подарунок!


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: