Завантаження ...
banner
banner

Як розпізнати "токсичну" людину

Як розпізнати "токсичну" людину фото

Токсичні люди вміють робити так, щоб інші виглядали і відчували себе божевільними. Ось як сказати, що хтось токсичний упродовж перших 5 хвилин після зустрічі з ним. На планеті живуть буквально мільярди людей, не дивно, що час від часу ми можемо стикатися з людьми, з якими важко ужитися.

1) Вони люблять сварити інших людей

Якщо ви опинитеся в присутності когось, хто погано з кимось звертається, краще поверніться і йдіть.

Люди, які будуть говорити непоблажливо з незнайомцями – жахливі люди, і вам краще повірити, що їм буде що сказати про вас у найкоротші терміни, тому просто тримайте дистанцію.

2) Вони скаржаться… нон-стоп…

Токсичні люди настільки негативні, що важко повірити, що вони можуть функціонувати в житті. Вони скаржаться на все: машина занадто холодна, машина занадто гаряча, їжа погана, їжа занадто дорога, їхня робота погана, їхній будинок занадто маленький, їхній начальник — засранець, їхні діти дратують. Перебуваючи поруч із негативними людьми, ви можете втрачати свою життєву енергію, так що тримайся подалі від цих людей.

3) Вони чекають особливого ставлення

Токсичні люди думають, що всі мають падати перед ними на коліна, щоб вони почувалися особливими. Вони будуть просити про відпустку, коли це не зручно, і вони будуть очікувати, що її отримають.

Вони будуть вважати своє власне життя набагато важливішим, ніж життя інших, і ніколи ви не зможете переконати їх у зворотному.

4) Вони будуть хвалитися своїми досягненнями

Незважаючи на те, що це абсолютно нормально — розповідати про себе під час співбесіди, але не дуже цікаво, коли ти вперше зустрічаєшся з кимось, щоб почути, який він приголомшливий.

Люди, які це роблять, компенсують свої недоліки та хочуть бути впевненими, що ви їх не виявите.

Ці люди візьмуть кожну історію і перетворять її на історію про себе. Вони постійно використовуватимуть приклади з власного життя, які зазвичай прикрашаються, щоб навчити вас, як правильно жити.

5) Вони змушують вас захищатися від власного життя чи роботи

Вони будуть говорити речі побіжно про те, що ти робиш або любиш, і це змусить тебе почуватися погано.

По-перше, ігноруйте все, що говорить ця людина, тому що вона безнадійна, а по-друге, ви повинні робити те, що ви вважаєте правильним, а не слухати думку таких людей. Забудьте про них. Вони будуть продовжувати скаржитися на все в будь-якому випадку, то чому ж ви повинні витрачати свій дорогоцінний час, намагаючись переконати їх, що ваша робота є цінною?

6) Вони чекають, що ви їм сподобаєтеся

Токсичні люди нещасні, і вони думають, що всі повинні схилятися перед ними та працювати, щоб зробити їх щасливими.

Вони будуть дурити людей або маніпулювати ними, щоб вони робили щось для них і нічого для себе.

7) У них немає інтересу до ваших турбот чи тривог

Вони заговорять з тобою, але ніколи не запитають як твої справи. Їм буде все одно що у вас є якісь проблеми, що вам потрібен відгул, щоб подбати про хвору дитину, і вони, не збираються йти назустріч, щоб допомогти вам, коли у вас виникають якісь життєві труднощі.

8) Вони ніколи допоможуть вам почуватися добре

Токсичні люди виснажують тим, що знаходяться поруч, і вони можуть змусити іншу порядну людину почуватися погано.

https://zatyshok.net.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: