Завантаження ...
banner
banner

"Я тебе кохаю", що означає ця фраза на різних етапах стосунків

"Я тебе кохаю", що означає ця фраза на різних етапах стосунків фото

Три простих та звичних слова такі бажані для кожної закоханої людини. Коли ми знаходимо свій "предмет для кохання", втративши сон та голову, то чекаємо цих слів кожної хвилини...

"Я тебе кохаю" - не завжди означають те саме...У деяких великих відношеннях слова "я кохаю тебе" вимовляються від початку до кінця. Залежно від того, на якій стадії любовної історії її говорять, ця фраза може мати різне смислове наповнення. Наприклад, воно різне, коли партнери освідчуються один одному вперше, і коли вони роблять це через рік. 

Чому у слів "я люблю тебе" так багато значень?

Двоє людей, які перебувають у стосунках, розвиваються у них паралельно. І під час цього особистісного росту кожен із них опиняється у ситуаціях, що впливають як на обидві сторони, так і на пару в цілому. Внаслідок цього значення фрази “я кохаю тебе” розвивається, виходячи з того, як розвиваються самі стосунки та пара.

Однак є одна річ, яка не змінюється від моменту вашого зізнання у своїх почуттях. Це факт того, що людина, якій ви це кажете, є для вас важливою. Не має значення, в якій ситуації ви опинилися і до чого вона приводить до сліз, сміху або обіймів. Важливість і магія любові повинні зберігатися протягом усіх стосунків.

Що означають слова "я люблю тебе" на різних етапах стосунків?

Давайте розглянемо кожен етап стосунків із розвитком партнерів як пари. Ви, напевно, помітите їх і в себе, адже всі стосунки схильні розвиватися за однаковим сценарієм.

Два місяці: вам подобається те, що відбувається

Для тривалих та стабільних стосунків два місяці це досить короткий проміжок часу, і він проходить досить швидко. По суті це лише початок вашої любовної історії, коли ви відчуваєте, що закохалися і знайшли свою другу половинку. Дійсно, коли на даному етапі ви кажете "я кохаю тебе", то думаєте, що це кохання триватиме вічність. Але якщо ви реаліст, то знаєте, що вічного нічого немає.

На цьому етапі багато людей плутають симпатію з коханням. Як правило, це викликано їхньою незрілістю або відсутністю досвіду в романтичних стосунках. Тут доречніше говорити, що партнер вам подобається.

Перш ніж сказати заповітні три слова, потрібно спочатку добре про все подумати і зазирнути всередину себе. Так ви уникнете емоційного непорозуміння і не завдаєте болю людині, яку, можливо, вже починаєте любити.

П’ять місяців: ти багато для мене означаєш

Результати досліджень показали, що саме на п’ятому місяці закінчується перша стадія закоханості. Тепер слова "я кохаю тебе" означають таке: ти дуже багато для мене означає.

Ви, як і раніше, маєте справу з деякою часткою невизначеності, безліччю сумнівів та страхів. Наприклад, ви можете задаватися питанням, чи збираються вам розбити серце або ваш партнер відчуває по відношенню до вас те саме, що ви до нього. Слова "я люблю тебе" на даному етапі, як і раніше, можуть призводити до відчуття метеликів у животі. Однак воно необов’язково походить від серця.

Шість місяців: ви ідеально виглядаєте разом

Ви двоє не можете перестати думати одне про одного. Вам подобається все те, що вам робить ваш партнер. Наприклад, те, що він постійно показує своє кохання, постить спільні фото, посилає вам любовні листи та повідомлення. Фраза "я люблю тебе" тепер означає набагато більше, ніж два місяці тому. По суті, тепер ці слова несуть у собі послання про те, що вам подобається, які почуття він у вас пробуджує, і наскільки вам добре від того, що ви є частиною його життя.

Сім місяців: все моє – твоє

З часом ваші взаємні почуття лише міцнішають. Тут слова "я кохаю тебе" означають інше: все моє – твоє, а все твоє – моє.

З цього моменту ці три магічні слова означають щось спільне.

Десять місяців: ти – мій найкращий друг

Тепер бути поряд зі своїм партнером здається вам цілком нормальним. По суті, коли ви не разом, вам боляче та неприємно. На даному етапі слова "я кохаю тебе" наповнені серйознішим контекстом. Не має значення, вимовляються вони у жартівливій манері або оправлені у повідомленні. Вони означають те, що це означає.

Якщо вас спитають, ви скажете, що ваш партнер є неймовірною людиною. А ще ви скажете, що він ваш найкращий друг.

Такий тип визнання любові виходить далеко за межі того, що партнер вам пропонує або того, що ви можете запропонувати йому. Ось той момент, коли ці три слова починають проникати у ваше серце.

12 місяців: ти весь мій світ

Якщо ваші стосунки побудовані на чистому та безумовному коханні, то ви більше не уявляєте життя без коханого/коханої. Заповітна фраза вживається тут більш часто, оскільки ви вже не ставите питання про те, хто з вас двох любить сильніше. А ще ви більше не переживаєте про те, чи партнер поділяє ваші почуття.

Ви відчуваєте комфорт та безпеку. З ним ви розслаблені, відкриті та цілісні як особистість.

Два роки: думки про майбутнє

Тут звична фраза вже означає таке: мені подобаєшся ти й те, ким ти стаєш, і я просто хочу бути з тобою.

Вочевидь, це передбачає наявність довіри. Іншими словами, ви відчуваєте, що до тих пір, поки ви разом, вам не буде нічого неможливого або страшного.

Три роки: спільне життя, можливі думки про шлюб

Тут слова "я тебе люблю" говорять про ваше бажання, щоб ці стосунки були постійними. Ви готові поділитися зі своїм партнером всім. Вам хочеться спільного життя, повного кохання, довіри, мудрості і, що найважливіше, обміну досвідом.

Цікаво, що тепер слів "я кохаю тебе" може бути недостатньо, адже ви хочете сказати, що від цього життя вам більше нічого не потрібно, крім нього. Справді, цього хочуть ваше серце і душа.

Чотири роки: шлюб/заручини

Одна з найдивовижніших речей, які тільки можуть статися з людиною, це полюбити когось і знати, що це кохання взаємне. Тому що кохання це все. Справді, ніщо в нашому світі не може зрівнятися із почуттям любові до іншої людини.

На цьому етапі вам більше не потрібно нічого шукати. Ви досягли своєї емоційної нірвани. Багато людей скажуть, що вам дуже пощастило. Інші ж будуть заздрити вашому щастю. І цілком справедливо, тому що багатьом ніколи так і не вдасться відчути те, що зараз ви відчуваєте.

Важливо пам’ятати, що всі пари різні, тому їхні стосунки можуть розвиватися неоднаково. Наприклад, деякі партнери можуть застрягти на одному з етапів, і тоді їм потрібно більше часу та емоційних інструментів для роботи над своїми стосунками.

https://zatyshok.net.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: