Завантаження ...
banner
banner

Основні потреби жінки: що вона хоче?

Основні потреби жінки: що вона хоче? фото

В першу чергу, мабуть, стабільності, тому при першому побаченні вона проведе досить строгий відбір, будуть далі зустрічі чи ні. Справа навіть не в тому, сподобався опонент чи ні, а в тому, наскільки він сам зацікавлений у зустрічах. Жінки не люблять недомовленості або гарчання в телефон, що йому ніколи. Вона може вибрати не дуже симпатичного чоловіка, але того, хто готовий витрачати на неї час... Потреби у кожного різні, а особливо у жінки.

То чого ж хочуть жінки від чоловіків? Це запитання вже давно цікавить сильну половину людства. Але єдиної відповіді на нього не існує, адже скільки жінок – стільки і бажань! Проте є речі, про які мріє кожна з нас, і чоловіки в силі це забезпечити. На перший поглядж все дуже складно, але все дуже просто!

1. Повага

Досить часто жінки жаліються на те, що не відчувають від мужчин того рівня поваги, якого б їм хотілося. Незважаючи на всі гучні гасла про гендерну рівноправність, внесок жінок як в особисті, так і у робочі стосунки применшується. Поважайте жінок так, як ви хочете, щоб поважали вас!

2. Увага

Всі жінки люблять, коли їм приділяють увагу! Нехай це буде у вигляді вечірніх обіймів чи простого запитання про те, як вона провела свій день – цікавтеся жінкою, і вона буде вам вдячна!

3. Чесність

Чесність йде поряд із повагою і не піддається обговоренню у будь-яких здорових відносинах. Будьте чесними з жінкою завжди, навіть якщо вона задає вам підступне запитання про те, чи не надто виклично вона виглядає в тій короткій сукні. Повірте, вона цінуватиме вашу щиру (але тактовну!) відповідь.

4. Веселощі

Коли ви замислюєтеся про те, чому люди вступають у відносини, то, мабуть, згадуєте про кохання, створення сім’ї і щасливе старіння разом. Але насправді однією з головних причин є те, що вам весело й комфортно проводити час із цією конкретною людиною! Примусьте жінку посміхнутися, і вам легше буде її завоювати.

5. Секс і романтика

Так, жінки також хочуть хорошого сексу! Проте не забувайте й про романтику, адже саме вона є тим таємним інгредієнтом, який перетворює простий секс на акт кохання.

6. Прийняття

Кожна жінка (як і кожний чоловік, зрештою) має свої недоліки. А якщо врахувати те, що до зовнішності й поведінки жінок суспільство завжди ставить значно більше вимог, то можна уявити, який тиск вони відчувають! Приймайте жінку такою, якою вона є, і не намагайтеся її змінити.

Всі ці рекомендації можна застосовувати і жінкам, адже чоловіки також потребують уваги, підтримки й комфорту у стосунках. Поважайте, любіть і цінуйте один одного!

https://www.tviysvit.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: