Завантаження ...
banner
banner

Гороскоп на 14-20 лютого для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 14-20 лютого для всіх знаків Зодіаку фото

Овнам даруватимуть подарунки, а Леви придумають, як досягти мети. Не давайте волю почуттям – ось девіз тижня 14–20 лютого, на думку астрологів, що складають гороскопи для "Сьогодні". Вони зазначають: через повний Місяць цього тижня можуть вирувати емоції. Причому вплив нинішньої повні відчують не лише "лунатики", оскільки її сила буде більша, ніж зазвичай.

Через повню, і не тільки в день її точної фази 16 лютого, люди відчуватимуть то приплив бадьорості та велику енергію, то пригніченість та меланхолію. Конфлікти наступного тижня можливі частіше, ніж звичайно. Також астрологи попереджають, що тиждень несе ризики для людей з хронічними захворюваннями серцево-судинної системи. Може підвищуватись тиск. Тому його потрібно взяти під суворий контроль.

Овен

У вас тепер, напевно, купа справ. Великі навантаження, проблеми на роботі заважають сімейним справам та особистому життю. Але незабаром усе зміниться. Ви розплутаєтеся якщо не з усіма, то принаймні з найскладнішими справами. Це станеться завдяки свіжій думці, що прийшла вам в голову, і порадам друзів. Загалом, відчуєте себе набагато легше та вільніше. На цьому тижні у вас можливі подорожі. Буде багато різноманітних зустрічей. Вам даруватимуть подарунки.

Телець

Вам треба наддати в роботі, закрити всі справи, відзвітувати. Ви і самі це розумієте і початок тижня зустрінете цілком мобілізованим та мотивованим. Одна з причин, чому виникла така потреба, пов'язана із сімейними чи, може, любовними справами. Вам потрібні гроші, щоб підтримати близьку людину. Ви близькі до того, щоб досягти своєї мети. Цього тижня вам доручать важливу справу. Часто хвилюватиметеся і переживатимете. Не можна підвести тих, хто вам довіряє.

Близнята

Ви нарешті подолаєте негативні емоції, які заважали вам жити в першій половині лютого Перестанете планувати помсту та тримати камінь за пазухою. Зате почнете набагато чіткіше розуміти питання, що стосуються кар'єри, грошей та кохання. У всіх цих темах може бути прорив. Правда, помітите це не відразу. У першій половині лютого ви намітили дорогу покупку або роздумували про велике грошове вкладення. Якщо ще не витратили гроші, нічого страшного. Ідея поступово втратить свою привабливість.

Рак

Ви чекаєте новин – і ймовірно, їх ще трохи доведеться почекати. Щось відкладається, переноситься, і це змушує вас нервуватися. Але справі зовсім не кінець. Ближче до вихідних довгоочікувані події почнуть відбуватися одна за одною. Поки що у вас багато яскравих особистих подій. Вони допоможуть відвернути увагу від невизначеності, що панує у справах та фінансах.

Лев

Ви не бачите перед собою великої мети. Тому можете трохи нудитися. Як варіант, мета у вас є, але просуватися до неї заважають різні дрібниці, побутові негаразди або купа рутинних завдань, що відбирають багато часу. Ви можете зробити висновок, що неправильно плануєте свій час або нехтуєте допомогою друзів і колег. На цьому тижні ви неодмінно виправите помилку. Після цього справи справді рушать набагато швидше.

Діва

У вас було багато яскравих вражень та бурхливих подій, особливо в особистому житті. Ймовірно, вам починає набридати цей нескінченний карнавал. Цього тижня, зважаючи на гороскоп, Діви нарешті схаменуться. Вони приділятимуть справам і фінансам значно більше часу, ніж раніше. Виявиться, що нагромадилося доволі дрібних справ. Але поступове вирішення всіх цих буденних питань зовсім не напружує Дів. Навіть тішить. Все буде розкладено на свої місця, життя стане спокійнішим і значно передбачуванішим, ніж раніше.

Терези

Ви на початку лютого, очевидно, ніяк не могли домовитися з партнерами у бізнесі, колегами. Ваше завдання полягало в тому, щоб розробити правила гри, які влаштовують усіх, зокрема і вас самих. Але домовитися весь час щось заважало: чи особисті амбіції, чи бажання сперечатися просто заради суперечки. Зрештою все вирішиться – саме цього тижня. Також, мабуть, у вас було багато роботи. Тепер її поменшає. І ще ви почнете спілкуватися більше. Набагато більше часу матимете на особисте. Витрачатимете гроші на свої забаганки, робитимете собі невеликі подарунки, ходитимете у ресторани і клуби. Одно слово, позитиву у вашому житті цього тижня помітно побільшає.

Скорпіон

Ваші стосунки перейшли у складну стадію. Наприклад, ви запустили новий проєкт. На березі здавалося, що все буде просто. Але від самого початку різні дрібниці та непорозуміння з колегами гальмують поступ уперед. Велике значення матимуть формальності. Вам здасться, що з вами чинять несправедливо або висувають завищені вимоги. Може й так, але зупинятися зараз у жодному разі не можна. У справах однаково намічається прогрес. Нехай все йде не так швидко і просто, як хотілося б, однак успіх не за горами. До кінця тижня оптимізм до вас почне вертатися.

Стрілець

Вас чекає приємний, позитивний тиждень Щось змінюється на краще. Наприклад, у вас з'являється більше вільного часу. Ви знаходите нагоду погуляти, зустрітися з друзями. Слухаєте їхні історії та відчуваєте приплив гарного настрою. У вас можливі поїздки – у справах чи просто заради розваги. Можливі нові знайомства. Коротко кажучи, сумні лютневі будні вдасться чимось урізноманітнити. Це великий плюс до чудової бази. Ви тепер впевнені у своєму майбутньому, і з грошима у вас теж начебто добре.

Козоріг

Справи йшли б непогано, проте є одне але. Ви дуже багато вимагаєте від друзів та колег. Іноді ви категоричні в судженнях. Не боїтеся конфліктів, суперечок – і якщо вони вже відбуваються, взагалі не думаєте про наслідки. Одно слово, ви колючий, як йорж, і можете нажити собі ворогів. Але це зовсім не заважає вам у справах. Навпаки, ваша рішучість допомагає досягти того, що іншим не під силу. Вас можуть ставити за приклад. У вас цього тижня будуть добрі заробітки. Водночас вас може турбувати питання грошей та власності. Найімовірніше, це занепокоєння марне. Турбуватися потрібно через образи, які ви можете ненароком завдати друзям або близьким. Вчіться терпимості та зберігайте спокій.

Водолій

Тиждень пов'язаний з підвищеною емоційністю. Навіть незначні проблеми ви сприймаєте нервово та болісно. Але ваші страхи почнуть потроху розсіюватися. До кінця тижня повернеться ясність думки та олімпійський спокій. З'являться цікаві ідеї та плани на майбутнє. Одно слово, справи здебільшого унормуються. Очевидно, джерело вашого занепокоєння – ситуація в особистому житті, любовні негаразди чи непорозуміння. Поки що пристрасті там і далі вируватимуть. Але вам допоможе вже те, що ви приймете ситуацію такою, якою вона є. І почнете шукати шляхи її вирішення.

Риби

Ви зосереджені на особистому, але намагаєтеся менше ділитися тим, що вас по-справжньому хвилює, з колегами та членами сім'ї. Ви не надто відверті й віддаєте роботі рівно стільки часу, скільки вона заслуговує. Коли буденні справи завершені, ваше життя лише починається. Ви матимете багато зустрічей, поїздок, авантюр. Причому начебто без особливої практичної користі – щоб просто нерви полоскотати. Водночас, у тому, що відбувається, вгадуються певні перспективи. Можливо, навіть дуже значні. Ви здатні багато чого змінити у своєму житті, довірившись людям, які вас оточують. Тільки намагайтеся не втрачати тверезого та критичного погляду. Вам хтось має намір допомогти, а хтось хоче заплутати та скористатися вами задля себе. Потрібно розібратися у справжніх мотивах людей.

По темі: 7 планет - 7 днів тижня (в який день ви народились)Гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку: 6 -13 лютого

https://lifehack.segodnya.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: