Завантаження ...
banner

Любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку фото

Кожна людина індивідуальна. В нас є свої вимоги, бачення, розуміння того чи іншого. Проте, ми шукаємо того, хто буде схожий на нас. Того, хто буде нас доповнювати. Та чи впливає на наш вибір знак Зодіаку під яким ми народились?

ОВЕН

чоловік:

Мріє побачити в обраниці гарячий темперамент і рішучість. У той же час вона повинна бути відкритою і щирою, з добре розвиненим почуттям гумору і почуттям обов’язку. Вимагає стовідсоткової вірності.

Особливу увагу він пред’являє до зовнішніх даних обраниці: темне волосся, глибокий погляд, повні, чуттєві губи, середній ріст, жіночні форми.

жінка:

Бажає, щоб поруч був справжній лицар, який повинен підкреслювати винятковість коханої, в будь-якій ситуації підставляти своє плече.
Зовні він такий: колір волосся не має значення, а от зріст вище середнього і атлетична статура обов’язкові.

ТЕЛЕЦЬ

чоловік:

Мріє про жінку, здатну легко створити приємну емоційну обстановку і яка відрізняється хорошими кулінарними здібностями, повністю поділяє його смаки. Вона володіє спокійним, врівноваженим характером, надійністю і певним ступенем консервативності, інтелектуальна і відповідальна.

жінка:

Все життя шукає «вічно юного» чоловіка, який і в п’ятдесят буде вести себе як хлопчисько-бунтар. Кожен спільно прожитий день він перетворить для неї в свято. Навіть вдома вони не нудьгують: готувати екзотичну страву і мити посуд – все роблять разом. Словом, це – винахідливий, заповзятливий хлопець, який мріє зробити свою жінку щасливою.

БЛИЗНЮКИ

чоловік:

Його ідеальна жінка – щедра, дружелюбна, безстороння, ерудована. Вміє бачити у всьому прекрасне. Ніколи не стане нав’язувати своєї думки. Не допускає «з’ясування стосунків» з криками і биттям посуду. Захоплюється музикою, малюванням, танцями. Має гарне виховання і розум. Струнка і тендітна брюнетка зі привабливою ходою.

жінка:

Воліє бачити поруч із собою чоловіка з сильним характером, який вміє тримати всі свої емоції під контролем. У ньому вона бачить надійного вірного супутника, поруч з яким спокійно можна займатися домашнім господарством, вихованням дітей або просто мистецтвом: малювати картини, ліпити статуї, розводити квіти. Просто насолоджуватися життям!

РАК

чоловік:

Мріє про жінку, здатну бути повною альтруїсткою, яка буде задовольнятися малим, а віддавати себе цілком. Зазвичай це блондинка середнього зросту зі світлими очима і «русалчиним» волоссям.

Вона все життя буде забезпечувати коханого смачними обідами, чистими сорочками і хустками, по тисячу разів на день повторювати про його винятковість і незамінність.

жінка:

Звикла тримати ситуацію під контролем і мріє бачити поруч із собою поступливого кавалера інтелігентної зовнішності, з високим показником інтелекту і підвищеним ступенем порядності.

Про швидкоплинні захоплення і дрібнісварках тут не може бути й мови – вона не дозволить собі опуститися до такого рівня. Високо цінує гідності свого партнера і платить йому винятковою вірністю і довірою.

ЛЕВ

чоловік:

Ідеал для нього – весела шукачка пригод, що обожнює подорожі, дітей та загальні знаки уваги. Причому ревнощам тут немає місця – навпаки, він пишається своєю супутницею, яка випромінює заразливу усмішку, і абсолютно впевнений в її відданості. Вона ніколи не дасть йому нудьгувати, з будь-якої ситуації легко знайде вихід і підкаже вірне рішення.

жінка:

Вважає своїм ідеалом чоловіка, здатного гідно оцінити її природні таланти. Він повинен бути активним, винахідливим і оптимістичним, забезпечити своїй «левиці» домашній затишок, а дітей оточити особливою турботою і увагою.

Одна з головних позицій для неї – відчувати повну єдність з партнером.

ДІВА

чоловік:

Його мрія має м’який, поступливий характер, всебічно розвинена особистість. Стежить за чистотою будинку і відносин, акуратна і педантична. Вона десять разів подумає, а один раз відповість. Її руки, маленькі, з ніжною шкірою, здатні звести його з розуму.

Ця жінка досконало володіє мовою жестів. За поглядом, поворотом голови здатна визначити, що на душі у коханого. Слова в даному випадку зайві.

жінка:

Над усе цінує ніжність, чуттєвість і доброту. Тому її чоловічий ідеал відрізняється лицарськими якостями. Він – уважний, турботливий, невпинно говорить їй ніжні слова, робить зворушливі подарунки у вигляді букетика польових квітів або милого щеняти. У будь-якій ситуації прагне підкреслити її жіночність і витонченість натури.

ТЕРЕЗИ

чоловік:

Шукає жінку, здатну задовольнити всі його духовні і фізичні потреби. Відмінний сім’янин, але для нього надзвичайно важливим виступає той факт, щоб всі члени сім’ї визнавали його авторитет, вважали сказане слово законом. Натомість він надасть ніжну турботу, а в критичній ситуації стане надійною опорою.

жінка:

Її приваблюють чоловіки з красивою зовнішністю і пронизливим поглядом. Чоловік ідеал в даному випадку повинен відмінно володіти своїми емоціями, високим інтелектом і тонким смаком.

Вона назавжди віддасть своє серце тому, хто буде постійно підтримувати її впевненість у винятковості та особливості і словами, і діями.

СКОРПІОН

чоловік:

Його жінка – впевнена в собі, мужня й енергійна. Вона здатна постояти за свої права і дати відсіч кожному, хто зазіхне на її особисті інтереси або торкнеться честі партнера.

«Бойова особа» призводить його в захват, і хоча він і сам не з боязкого десятка, їй він готовий поступатися в усьому. Володіє прекрасною інтуїцією в інтимному плані і тонко відчуває, що потрібно партнеру.

жінка:

Чітко усвідомлює свої цілі в житті і готова їх дотримуватися до кінця, але тільки якщо поруч саме той чоловік, про якого вона мріяла. Цей «пристрасний мачо» повинен займати досить високе положення в суспільстві, в будь-якій ситуації мати свою оригінальну думку, бути рухливим і товариським. В іншому випадку світ для неї настільки безрадісний, що усмішка на обличчі буде здаватися дивом.

Рано чи пізно «такий» чоловік зустрічається на її шляху, і тоді вона повністю викладається і в родині, і на роботі.

СТРІЛЕЦЬ

чоловік:

Віддає перевагу великодушним і добрим жінкам. Дуже цінує її справедливість, щирість і стриманість і визначає для неї основні пріоритети: діти, кухня, церква.

Вона повинна бути майстерною коханкою, турботливою матір’ю і економною господинею, хоча сам найбільше на світі любить розважатися. Її фізичні параметри повинні бути максимально наближені до стандарту 90x60x90.

жінка:

Для неї має вагоме значення як його зовнішність, так і внутрішній зміст. Шукає потрібне поєднання чоловічої зовнішності і душі досить довго. Брюнет середнього зросту або такий же блондин її цілком влаштує. Головне – щоб вона постійно відчувала його беззастережну відданість.

КОЗЕРІГ

чоловік:

Стане близький з жінкою, здатною зрозуміти його чуттєву натуру. Зазвичай обраниця – респектабельна, стабільна, спокійна і обережна, шанує сімейні традиції і на все має свої власні судження.

До шлюбу такий чоловік готується довго, розробляє всі деталі. І дружина може бути впевнена в його надійності.

жінка:

Своїх численних шанувальників вона тримає на відстані. Партнер повинен поважати її прагнення бути незалежною. Віддає перевагу серйозним чоловікам, здатним забезпечити сім’ї матеріальний і духовний комфорт.

Іноді ця жінка буває соромлива і романтична, але старанно це приховує. Найбільше вона мріє уникнути незручної ситуації.

ВОДОЛІЙ

чоловік:

Йому потрібна дружина-натхненниця, яка періодично буде витягувати його з нападів ліні, захищати від повсякденної рутини. Словом, кожен день перетворювати в свято.

У важкі хвилини він відчуває себе невпевнено, але варто йому тільки відчути підтримку своєї супутниці, і він вже повний спокою і ентузіазму.

жінка:

Чарівна й змушує своїх шанувальників разом з собою переживати цілу гамму почуттів. Часті зміни настрою, мінливість поглядів – все це одних приводить у захват і змушує ще швидше «гнатися за своєю мрією», а інших змушує відступати. Вона шукає собі вірного супутника, любить елегантних, красивих чоловіків.

РИБИ

чоловік:

Володіє дуже тонкою інтуїцією, гуманністю і зовнішнім спокоєм. Цінує жінок, які завжди вміють стримувати свої емоції, щедрих, справедливих і щирих. Вибирає партнера довго, але їх вибір майже завжди справджується. Цінує жіночність, любов до мистецтва і природи.

жінка:

Мріє, щоб коханий чоловік був значно старшим і створив для неї особливий світ затишку, комфорту і розкоші. Віддає перевагу життєрадісним, підприємливим чоловікам, розумним і сильним, готовим до самопожертви, які люблять літературу і мистецтво.

https://zatyshok.net.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: