Завантаження ...
banner
banner

5 речей, які чоловік використовує до жінки, яку не любить

5 речей, які чоловік використовує до жінки, яку не любить фото

Почуття - це відносини та взаємність. Якщо ваш чоловік лише використовує вас у своїх сексуальних цілях та певних потребах, подумайте, чи потрібен вам такий чоловік. Люблячий чоловік буде вас берегти та цінувати, кохати все життя та поважати.

Якщо ваш чоловік робить всі ці речі, то він вас не любить, а просто використовує.

Примушує сумніватися у собі

Найгірше, що може зробити чоловік, це позбавити вас можливості здорово оцінити себе. Якщо хтось змушує вас відчувати у собі сумнів, це вірна ознака, що він вас не любить.

Контролює те, що ви робите

Якщо чоловік намагається контролювати всі аспекти вашого життя: куди йдете, з ким спілкуєтеся, що носите, то, ймовірно, ви опинилися у стосунках категорії «клітка». Наступний рівень контролю, це заборони. Не спілкуйся з цим, не носи це, не ходи туди.

Звинувачує у проблемах

Звинувачувати іншу людину у своїх проблемах, погодьтеся, дитинство. Кожен сам відповідальний за свої дії, вибір та вчинки. Той, хто намагається звалити тягар відповідальності за свої помилки на вас, мабуть, ніколи не зможе бути дорослим по-справжньому.

Бачить тільки найгірше

Всі ваші вади він помічає, все озвучує. Бачить у вас більше поганого ніж доброго. Це шлях до сумніву у собі, до комплексів та думок «мене не можна полюбити». Знайте, так поводиться по відношенню до коханої людини тільки той, хто сам жахливо закомплексований, так він намагається змусити вас відчути, що потрібні ви тільки йому.

Висміює вас

Мрії, слова, якісь помилки… можна пожартувати та разом посміятися. Але якщо вас ці жарти зачіпають, а він ігнорує ваші емоції, то, можливо, ви не з тією людиною… Тому що людина, яка любить, навмисне не ображатиме.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: