Завантаження ...
banner
banner

П'ять причин чому жінки зраджують

П'ять причин чому жінки зраджують фото

Якщо чогось не вистачає у стосунках - жінка починає шукати втіхи на стороні... Проте, чи дійсно так? Адже є просто ідеальні стосунки, а один із партнерів все одно чимось незадоволений.

Світ стосунків сильно змінився в наш час - жінки стали сильними, впевненими в собі, незалежними. Але їм як і раніше хочеться відчувати себе потрібними, бажаними і чарівними. Це одна з причин, по якій жінка може піти на зраду. А ще це - помста, нудьга, незадоволеність і не тільки.

Необхідність заповнити цю прогалину часто призводить до зрад, а потім і до розлучення. 

1. Відсутність зв’язку

Жінки залишаються у стосунках, тому що відчувають якийсь емоційний і фізичний зв’язок з партнером. Для жінок цей зв’язок – суміш хімічного блаженства, який творить особливу інтимність і сексуальний потяг.

Коли жінки відчувають себе відстороненими від свого партнера, почуття інтимності пропадає, що створює передумови для зв’язку з кимось іншим. І цей духовний зв’язок може легко трансформуватися в фізичний потяг. Наприклад, на турботливого друга, уважного колегу, що задовольнить ваші емоційні потреби. Жінки, яким приділяють мало уваги, не роблять компліменти, не співчувають, зазвичай заводять емоційні романи.

2. Помста

Це не дуже популярна причина, але, приблизно в 1 з 5 випадків зрада відбувається з бажання помститися партнеру. Це помста за певний вчинок чоловіка, або, можливо, за неправильне або погане поводження.

Багато жінок зізналися, що їх зради були навмисною «розплатою» за те, що їхні чоловіки не допомагали їм з новонародженими дітьми. Інші стверджують, що зрадили в помсту за невиправдані очікування до Дня святого Валентина, або Дня Народження, або пам’ятної для них дати. Деякі жінки зраджувати, тому що їхні чоловіки були постійно зайняті роботою або не допомагали по дому.

3. Незадовільний сеkc

Ні для кого не секрет, що стресове, розплановане і швидкоплинне життя людей веде до незадовільного сеkсуального життя. Відсутність пристрасного і повноцінного сеkсу – одна з причин зради. Чоловіки зазвичай скаржаться на кількість інтимної близькості, а жінки на її якість. Прекрасна стать часто виправдовує зради відсутністю cekcy, ініційованого чоловіками.

Помилка, яку допускає більшість чоловіків, полягає в тому, що вони думають, що його дружина, мати  дітей, втратила бажання до гарячого, повноцінному сеkсу. Це невірне судження. І багато жінок не хочуть погоджуватися на шлюб без інтиму. Їм потрібна пристрасть точно в такій мірі, як і чоловікам. Кожна жінка хоче відчувати себе бажаною, сексуальною, такою, що збуджує… І якщо цього вона не отримує вдома, то йде шукати у іншому місці.

4. Зміна зовнішності

Жінка, яка пострункіла, покращала, або ж вдалася до послуг пластичного хірурга, звичайно ж захоче купатися в чоловічій увазі.

Якщо партнер не реалізує цю потребу, вона може піти шукати компліменти по сторонам. І тільки компліментами може не обійтися.

5. Фінансова незалежність

Тепер, коли жінки самі заробляють гроші, отримують задоволення від роботи і добре справляються з нею, залишатися в нещасливих стосунках - немає сенсу. Фінансово незалежна жінка буде шукати партнера, рівного собі і гідного себе.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: