Завантаження ...
banner
banner

Дрібниці, які чоловік обожнює в коханій жінці

Дрібниці, які чоловік обожнює в коханій жінці фото

1. Він усміхається, згадуючи про вас

Неважливо, чи трудиться він напружено в офісі, стоїть у пробці або просто прокручує новинну стрічку в соціальну мережі – в будь-який з моментів він може подумати про вас. І усміхнутися.

І можна сказати, що йому пощастило, якщо в його житті з’явилася жінка, одна думка про яку змушує його серце пом’якшиться.

2. Йому подобається бачити усмішку на вашому обличчі

Ви коли-небудь звертали увагу, як він перетворюється, коли у нього виходить бути смішним для вас? І нехай навіть його жарти були лише частково вдалими, але, чорт візьми, адже він намагався.

Чоловікам подобається бачити своїх коханих усміхненими від душі. Скажемо більше, їм подобається бути джерелом гарного настрою своїх улюблених, навіть якщо заради цього доводиться відпускати дурні жарти.

3. Йому подобається торкатися до вас

Ви можете обійматися на дивані або стояти, притиснувшись один до одного, в очікуванні таксі – як би там не було, чоловікам подобається відчувати контакт зі своєю жінкою. Це відмінний спосіб відчути зв’язок з близькою людиною – як фізичний, так і емоційний.

Для чоловіка немає більш приємніших миттєвостей, ніж коли кохана дівчина тулиться до його грудей або кладе голову йому на плече.

4. Йому подобається, коли ви куйовдите його волосся, поки він веде машину

Хотів би пояснити це логічно, але все, що можу сказати – це для чоловіка величезне задоволення.

5. Він любить спостерігати за вашим виразом обличчя після поцілунку

Звичайно, вам не раз доводилося відчувати почуття ейфорії після того, як цілували людину, яка вам подобається. Безумовно, після цього вас буквально переповнюють емоції, адже так?

У момент поцілунку ви відчуваєте іскру, яка передається від нього до вас? І найчастіше це почуття ви висловлюєте усмішкою – і це найправильніша реакція.

6. Йому подобається спостерігати, як ви себе кумедно поводите, навіть не усвідомлюючи цього

Наприклад, ви морщите ніс, коли заливаєтеся сміхом, або ляскаєте його по плечу, коли (трохи) злитеся, або торкаєте своє волосся в момент стресу.

У ці моменти ви ведете себе дуже природно, і він помічає це. Він звертає увагу на подібні речі, тому що це те, що виділяє вас серед інших жінок. І йому це подобається.

7. Йому подобається, що поруч з вами він відчуває себе собою

Очевидно, що кожен чоловік (і жінка) повинні докладати зусиль для того, щоб стосунки працювали. Але при цьому двом людям може бути абсолютно легко і комфортно разом.

Вони будуть пишатися стосунками, а не собою в них. І разом їм ніколи не буде нудно. У найкращі моменти вони будуть глибоко вдихати повітря, дивитися один одному в очі і думати: «Так ось як це буває…»

8. Він любить радитися з вами

Якщо ви насправді поважаєте людину за її думки і за те, ким вона є, тоді ви з задоволенням звертаєтеся до неї за порадою. Вам хочеться, щоб вона розповіла все, що думає з приводу вашої ситуації. Хочеться, щоб вона зробила певний внесок у ваше майбутнє.

Якщо близька людина не тільки запитує вашу думку, але дійсно ставиться до неї серйозно, враховує при прийнятті рішень, це по-справжньому хороший знак.

9. Йому подобається, що ви відчуваєте до нього потяг

Ні, я маю на увазі не тільки сексуальні стосунки (хоча жоден нормальний хлопець не стане скаржитися на дівчину, яка сама ініціює близькість з ним); скоріше, мова йде про приємні дрібниці – обійми, поцілунки в щічку, руки, яка «випадковим» чином опинилася на коліні, коли ви сидите поруч…

Це дуже інтимні речі. У ліжку можуть виявитися дві людини, яких просто тягне один до одного фізично, але всі ці солодкі моменти емоційного контакту трапляються у вас тільки з тим, хто дійсно дорогий. Це ті речі, які буквально сплітають вас разом. Вони об’єднують вашу енергію і перетворюють «ти і я» в «нас».

10. Йому подобається дивитися вам в очі

Коли ви дивитеся в очі один одному, то відчуваєте абсолютну безтурботність. Хочеться, щоб ці миті тривали вічно.

Йому не вистачить слів, щоб описати всі свої почуття. Все, що він зможе зробити, коли вона спитає: «Чому ти так на мене дивишся?» – це усміхнутися і відповісти: «Не знаю…» Але, повірте, цей погляд розповість про кохання набагато більше, ніж будь-які слова.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: