Завантаження ...
banner
banner

Гороскоп для дорослих. Кумедний, трохи злий, але правдивий

Гороскоп для дорослих. Кумедний, трохи злий, але правдивий фото

Кожен народжуються під своєю зіркою та своїм знаком Зодіаку. Навіть скептики не втримуються, щоб не прочитати, що ж там віщую зірки. Вірити чи ні - справа особиста.

Вперті Овни

Прикраса знака – напади поганого настрою і егоїзм.

Овни – чоловіки впевнені в своєму сексуальному професіоналізмі й тому обожнюють секс. Вони сходять з розуму в ліжку, якщо ви, звичайно, встигнете до нього добігти. Гарна новина для вас – в ліжку Овна зійде будь-яка – все одно бачить він тільки себе і намагається в цьому ж вірному напрямку, але приготуйтеся злягатися з ним в ліфті, автобусі і в кінотеатрі. Загляньте уважно своєму знайомому Овну в очі – людина вже знемагає. Через це багато панянків старших років вважають Овнів справжнім раєм для прекрасної статі. Якщо ж йому бракує сексу, то він стає пошленьким і всі думки зайняті тільки одним: як-би кого-небудь ойкнути. Власна думка Овна з будь-якого (навіть погано знайомого) предмету буде відстоюватися їм до останнього. Навіть якщо він сам знає, що неправий, то з принципу буде сперечатися і сваритися. Овен-невдаха – зануда і буркотун, від кого треба триматися подалі. З переваг Овнів слід згадати відчайдушність, авантюризм і любов до сумнівних афер. Одна з милих звичок – зникнути на деякий час, а потім раптом з’явитися в самий невдалий момент, без попередження дзвонити в двері, або по телефону, коли всі вже давно сплять.

Виховані жінки-Овечки в близькому спілкуванні прямолінійні і безцеремонні. Вони обожнюють ахаться, зневажати чоловіками і читати романтичну порнуху. Вранці Овечка може легко зробити вигляд, що це зовсім не вона кричала вчора під час оргазму і, здається, ви не знайомі. Якщо ж влюблюбляєтся, то тільки без пам’яті. Якщо чоловік нижче за неї інтелектуально, то до ліжка скоріше за все справа і не дійде через презирства Овна до тупого кавалеру. У гніві або образі вона зробить будь-які дурниці – в тому числі і зрадить з першим зустрічним симпатягою. Вередує як дитина, плаче і тупотить ногами. Заради гарного сексу цнотлива Овна запросто кине добру людину, але буде терпіти витівки якогось кретина, якщо тільки він повністю задовольняє її. Упевнені у своїй неписаній красі, Овен рідко зловживають косметикою. Чекайте бурхливих сексуальних потрясінь, ревнощів, зрад і розборок, в загальному, ви не пошкодуєте. Інтрижка з Овном – прекрасна вправа для загартування вашої зруйнованої психіки.

"Пуп Землі" Телець

Сильні сторони знака – підозрілість і деспотизм.

Чоловік-Телець думає про себе: “На відміну від деяких, я – то можу досягти всього і так, якщо тільки захочу. Чого дарма смикатися-то?”. Почуття гумору не в ціні у цих повільних суб’єктів, тому вони часто стають об’єктами жартів своїх численних дружків, що дико їх ненавидять в душі. Славно, що Тельці дуже ледачі, щоб сердитися. Якась погана звичка (наприклад, ламати пальці або запекло колупатися в вухах) скрашує їх довгі роздуми про те, як би підкопити грошенять. Телець-наслідувач. І наслідує він тим, хто домігся більшого успіху, а придбану ще в ранньому дитинстві точку зору вважає єдино правильною. Назавжди. Ідеал жінки – його мати. Ідеал сім’ї – його сім’я. Якщо ж Телець починає пити або (якщо більш просунутий) наркоман, то йому нелегко зупинитися. Так що від усього доброго їм варто триматися подалі. Ідилія Тельця: як трофейний тюлень він лежить на дивані біля телевізора, неквапливо жує або сьорбає, задумливо мнучи волосся.

Cвязані з полігамною жінкою-Тельцем? Вам страшно пощастило і нудьгі кінець! Її спокій незабаром перейде в сцену з биттям посуду об вашу красиву голову. Їм же самим потім страшно, до якої міри вони звіріють. Якщо ви облажались, то вимолити її прощення буде нелегко. Між нами, Тельцям жіночого розливу, також як і всім нам, не чужі нав’язливі думки про секс (їм нудно з одним чоловіком), які вони невміло прикривають банальними романтичними байками. У вільні від скандалів і турбот хвилинки люблять попліткувати. Іншими словами, якщо вам хотілося б мати міцну сім’ю і купу дітей, пошукайте собі величезну жінку-Тельца і приготуйтеся до щастя.
Намагайтеся трохи її недогодовувати і недодавати за все, щоб не втратила інтересу до сексу і життя. Вам буде добре разом.

Метушливі Близнюки

Завжди чистенькі і акуратненькі Близнюки лідирують серед збоченців і неформалів через бажання ВСЕ спробувати. Вони віртуозно терзають своїх близьких і друзів в припадках поганого настрою. Їм властиво бути постійно поглиненими якоюсь (причому завжди різною) Ідеєю. Крім того Близнюки – великі філософи і власні роздуми зазвичай заводять їх же самих у глухий кут. Близнюки повинні обманювати і бути обдуреними. Якщо знають, що це таке, то в більшій чи меншій мірі страждають на клаустрофобію.

Близнюки вічно тусуються з місця на місце, міняючи друзів, професії, зневажаючи розкладу. Вони обожнюють пудрити людям мізки, заварювати кашу і знущатися. Зарозумілість на найвищому рівні, хоча можуть годинами перераховувати свої недоліки. Не намагайтеся виграти у них словесну баталію – язик чудово підвішений. Не ображайтеся на їх злі жарти, все це суцільний цирк – насправді заздрісні Близнюки думають про вас набагато гірше. Як справжній друг, Близнюк відразу ж подзвонить вам, коли йому потрібна ваша допомога або машина. Власність прослизає крізь пальці, майбутнє з ними ненадійне, зате точно веселе. Бережіться, якщо ваш партнер Близнюки: якщо він зараз не з вами, то напевно фліртує з вашою ж подружкою в сусідній кімнаті. Після дружка Близнюка чоловіки довго будуть вам здаватися пріснуватими.

Хоча Близнюки в молодості і схильні ахаться з ким попало, прийнято вважати їх холодними. Легко влюбляются, але на любов не вистачає, несе кудись мимо. Трапляється, що і вони прив’язуються до людей, якщо більше немає до кого. Їх нові ідеї та ексцентричні витівки зведуть з розуму будь-якого скупого Козерога або сонного Тельця. З ними ти міг би втілити всі свої мерзенні статеві мрії, якщо б тільки зміг здійснити хоча б чверть їх меркантильних фантазій. Рідко кажучи правду в очі, жінки-Близнюки воліють говорити напів натяками, якщо немає можливості просто збрехати. Втрата бойфренда пробуджує у Близнюків спортивний інтерес його повернути, а зникнення улюбленої прикраси – істерику. Духовна близькість і гроші для неї важливіші за секс, але вона охоче ляже з вподобаним їй чоловіком (навіть якщо чоловік або бойфренд спить у сусідній кімнаті). Як будь-яка ідеальна супутниця життя, Близнючка воліє кар’єру ведення домашнього господарства.

Недовірливий Рак

Прикраса знака – лицемірство і замкнутість. Настрій змінюється в будь-якій фазі Місяця і пориву вітру, в основному в бік погіршення. Їх глибокий внутрішній світ і понині залишається загадкою для всіх, включаючи, зрозуміло, і самих Раків.

Рак красномовний, ледачий, але еротичний. Улюблена сексуальна фантазія – згвалтування. Завжди при грошах, але при цьому ниє. Жінок вважає нижчими, але віддає перевагу молоденьким. Заодно цікавиться усіма іншими без виключення (крім інвалідів та страхолюдів), при цьому багато собі уявляє. Розпитайте його про це при нагоді… Схильний прив’язатися до однієї, довго її переробляє і потім болісно переживає розрив (іноді навіть цілий місяць). Якщо йому суперечать, може прийти в шаленство і навіть ненадовго почервоніти від злості. У гніві робиться трохи неприємний. Ніхто не зіграє вам таку ображену “чесноту”, коли насправді винен, як Рак. Заплутається в трьох соснах.

Ревниві Леви

Леви люблять життя, люблять спати, витрачати гроші і вважають себе неперевершеними, страждаючи в навколишньому порнографії.
Леви страшно гордяться тим, що вони саме ЛЕВИ, а не якісь там Риби і взагалі.

Зарозумілий Лев занадто великодушний, щоб пам’ятати образи або обіцянки. Адже він справжня Людина Слова (тому що майже весь час говорить), і обов’язково виконає обіцяне, якщо не забуде. Гордий Лев не любить конфліктів, але володіє талантом влипати у всілякі переробки та історії. Найгірше, що може зробити Лев – це гаркнути, а Щастя для нього – по-крупному грати в казино. У ліжку завжди намагається довести, що він самий невтомний коханець. А може так воно і є, думають потішений красні дівиці…

Пихата і владна Левиця володіє завидним талантом вигадувати власні нещастя. Коли зачіпають її самолюбство, вона не буде будувати всякі злісні плани, а просто висловить відразу, що про вас думає і надується. Романтична Левиця часто влюблюбяється в чоловіків, яким на неї абсолютно наплювати. Відчувши ж любов з боку партнера, вона може його безжально кинути… Левиця скромно вважає себе центром всесвіту і її девіз простий – “Ти повинен прийти до мене сам”. Вона дуже нервує з приводу своєї зовнішності і краще пропустить важливий захід, ніж з’явиться на ньому з прищиків. Панічно боїться старості і дуже болісно реагує на кожну нову мікроскопічну зморшку. Не здумайте критикувати Левицю!!! Вам же гірше буде… Хочете потрапити? Купіть їй якусь золотульку подорожче і скажіть їй, що у неї характер (обличчя) як у ангела, що крім неї вам ніхто не потрібен. Три-чотири дні в тиждень Левиця “вантажиться” в депресіях, а в решту часу справедливо вважає себе подарунком долі для тебе, друже мій.

Педантична Діва

Даєш Дівам свободу критики!!!
Факт: деякі Діви не п’ють, вважаючи, що це шкідливо для печінки.

Люблять працювати, хоча кінцеву мету роботи (та й життя) представляють туманно, обожнюють читати, негайно забуваючи прочитане. Не показують своїх емоцій, навіть якщо вони у них і є, але сп’яну сплакнуть вам про свою першу любов, яка, природно, була найсильніша, справжня і неодмінно нещасна, розкажуть небилиці зі свого життя, яким вони, здається, самі ж і вірять. Удача, що зазвичай Діви не стають великими начальниками, бо в голові у них касовий апарат і працювати їм подобається виключно до знемоги. Жінки, будьте уважні: красномовні Діви знають Коли і Що Вам потрібно сказати, але не спокушайтеся, це лише прояви галантності до всієї жіночої статі взагалі. Далі слів справа зазвичай не йде. За словами досвідчених жінок, іноді зустрічаються серед Дів технічні коханці і романтики в сексі з ним буде не менше, ніж в мастурбації. А ще Діви люблять прикинутися просто друзями, якщо чогось не вийшло.

Серед упертих і самовпевнених Дів багато незаміжніх дам, так як їм важкувато підшукати людину, відповідного їх найвищим стандартам. Улюблена їх відповідь – заперечення. Прагнення до чистоти прикрашає повсякчасну готовність вас покритикувати для вашого ж блага. Однак Діви здатні ділити дах з ледарями і невдахами, з якими жодна пристойна Близнючка і за стіл б не сіла. (Постійний об’єкт для критики під боком?) Фантазії в сексі у Дів вистачає не більше ніж на три з половиною пози, хоча вмовити її можна практично на все, спасибі відсутності комплексів в цьому плані… Познайомтесь з Дівою хоча б для того, щоб пізнати себе з боку. А ще діви готові влюблятися в телеграфні стовпи, а самі в цей час вмирати від жалю до себе.

Усміхнені Терези

Коли рішення прийнято – більш рішучими за Терезів просто нікого немає, але звичайно це вже все одно занадто пізно. Фраза “Все життя театр, всі люди в ньому актори” про них, що грають свою роль навіть в повній самоті. Впізнати Терезів легко по ямочкам на щоках.

Чоловіки-Терези легше просікають складні абстракції, ніж побут, відмінно бачать всі недоліки, але вголос про це не висловлюються. Жінка, яка вирішила влаштувати їм сцену, може вважати її виграною ще до початку, через відразу останніх до скандалів… Навіть якщо вони праві в суперечці, то не стануть доводити це, а швидше за все ретируються, зберігаючи душевну рівновагу. Однак, в жіночому середовищі існує думка, ніби чоловіки-Терези – це геморой.

Жінка-Терези з дитинства впевнена в своїй привабливості і унікальності. “До чого це мені, такій гарній і розумній, ці неприємні обов’язки, це нижче моєї гідності!” – думає вона, неуважно сумніваючись. Сексуально-статева любов діє їй згодом на нерви, цілуючись, вонарозглядає пейзаж і трохи нудьгує, але якщо в даний момент немає залицяльника – губиться. А взагалі чи цікавлять її чоловіка, запитаєте ви? Так. Цікавлять. Але в основному як захоплені шанувальники, глядачі або на худий кінець слухачі. Коли належні оплески лунають вчасно, будь-які дурниці співмешканця будуть вислухані та прощені гріхи. Якщо ж її чоловічка незручно представляти знайомим, то або доведеться йому підшукати собі якусь мляву Рибу, або ж їй змінити знайомих. Причому на коливання їй теж ще потрібно буде зважитися. Не наказуйте Терезам – це марно. І не набридайте з допитами – вони потайливі і не дуже люблять брехати.

Віроломні Скорпіони

Цікава особливість Скорпіонів: те, що у всіх людей вважається недоліком – у них може розцінюватися як велика гідність і навіть бути предметом гордості.

Злопам’ятний і самозакоханий Скорпіончик жорстоко бореться все життя, будучи активним в сексі до глибокої старості. Зневажаючи соплі слабаків, він не терпить заперечень і відмовок, активно виявляючи свій недоречний ентузіазм. Ніколи не плачеться в жилетку. Знаючи все наперед, домагається успіху в будь-якій області, розіпхавши скигліїв і невпевнених стусанами. Вірність – порожній звук, хоча він завжди дбає про свою нещасливу сім’ї. Грошей не лічить, але зате чудово пам’ятає, скільки разів забули порадіти його подарунку. До приємних рис також можна додати упертість і нездатність рахуватися з чужими думками. В середині життя Скорпіони-чоловіки зазвичай шумно розлучаються зі своїми непутящими дружинами.

Вороги, не сподівайтеся на прощення!!! Тільки смерть або невдачі врятують Вас від Злого Дядьки Скорпіона…

Підступна Скорпіонша розпусна, зневажає скупих кавалерів, в спальні вимоглива – ледачим самцям важко її вразити. Не буде панькатися з невдахою, який залишив її незадоволеною. Забавно, що в душі Скорпіонша абсолютно впевнена, що інші жінки в плані сексу – НУЛЬ в порівнянні з нею. Тому вона так біситься, якщо їй зраджують, якщо, звичайно, їй це не до лампочки. Скорпіонша ненавидить брехню, хоча сама набреше вам сім мішків гречаної вовни. Вона без сорому відіб’є у подруги бойфренда або чоловіка. На будь-яку нову особистість реакція типу: “Ти чиїх, холоп, будеш?!”. Лють Скорпіонші не піддається опису – ЦЕ потрібно бачити, і якщо вам подобаються гострі відчуття, позлити. Деякі на них навіть одружуються, незрозуміло на що сподіваючись…

Романтичні Стрільці

Фанатизм і скромність.

Зациклені на роботі і кар’єрі Стрільці відрізняються відмінним казарменим почуттям гумору і дивовижною в наш час середньовічною галантністю. Жінки хвалять пристрасних коханців Стрільців за їх чутливість і вміння розпалити вогні великого міста в локальному ліжку. Вони активно зневажають жіночі ревнощі і не пропускають жодної спідниці – будь-якого віку, зовнішності і поведінки. Стрільці люблять поговорити на високі теми і обожнюють одяг чорного кольору. П’ють рідко (в основному випивають), а на старості років пишуть вигадані від корки до корки мемуари.

Жінка Стрілець – Казанова в спідниці, безтурботно переходить від одного чоловіка до іншого. Вона пихата і вважає себе сексуальним подарунком чоловікові. Не соромлячись, розповість коханцеві про його попередників, а розчарувавшись в ньому без вагань скаже про це… Забавно, що чоловіки як правило зраджують їм зі страшною силою. Жінка-Стрілець – мрія романтика або збоченця, тому що вона така, якою її бачить чоловік, якщо вона його звичайно хоче.

Амбітні Козероги

Деспоти і тирани, а в разі чого ще й “грузяться” на повну котушку.
Позитивні якості: будь-кого зведуть з розуму своїм ниттям.

Чоловік-Козеріг честолюбний та хтивий. Дріб’язковий, але зануда. Справедливо вважає всіх жінок розпусними і активно віддає перевагу анальному сексі… Впевнений, що знає життя в 100 разів краще, він невтомно ширяє нам мізки, повчаючи, що і так як треба робити. Коли повчання вичерпуються, може годинами філософствувати на найрізноманітніші теми. Приємно вразить вас своїм жлобством. Козеріг вважає, що головна мета оточуючих – ускладнити його і без того непросте життя. Якщо він всерйоз на когось образився, цей нікчемний чоловічок буде назавжди викреслений зі списків. НАЗАВЖДИ. Якщо пощастить, то обов’язково одружується по розрахунку.

Закомплексована Козерожка обережна і зовні тримає себе в руках, а всередині вирує пожежа її пристрастей. Недовірлива надемоційна особа, суцільний клубок оголених нервів, постійні коливання настрою. Раз в тиждень у неї дуже бурхлива істерика для розрядки. Їй не нудно наодинці з самою собою, так як вона постійно зайнята пошуком проблем там, де їх немає. Або все, або нічого – ось такий простий вибір представляють нам Козерожки… Вони до смерті бояться закохатися, чекаючи з нетерпінням справжнього почуття, але часто помиляються у виборі. “Я повинна бути собою!” – твердить про себе обачлива і манірна мадам Козеріг. Після численних любовних зв’язків вона нарешті виходить заміж, але повністю задоволеною не буде ніколи. Часом ти її ненавидиш і під вогнем її доброзичливої ​​критики потихеньку сходиш з розуму… Єдиний жіночий знак, НЕ піддаються переконанню ВЗАГАЛІ.

Містичний Водолій

Нервові Водолії обох статей до глибокої старості непомітно для себе впадають в дитинство.

Волелюбні Водолії соромливі в статевому ракурсі і чекають від жінки першого кроку. Кажуть, в ліжку вони не знають елементарних речей, та й не дуже прагнуть до вершин еротичного мистецтва, багато сопуть і крекчуть невпопад, вважаючи, що так воно і належне бути, так що панночкам доводиться напружуватися і вчити недотеп-Водоліїв… Сексуальні фантазії – хоч греблю гати, але енергія згорає в мастурбація, а якщо пощастить, то і в простому онанізмі. Вічно чимось засмучені, люблять шмотки більше жінок… Цікаво, що почуття гумору у Водоліїв домінує над усіма іншими, що і виручає їх у невдалій ситуації. До речі, Водоліям подобаються тільки “ніжні дівчата з чистою душею”…

Марнотратна істеричка Водолійка зла, але швидко відходить, любить спокушати і давати відсіч, принижуючи людину. Вона ненавидить коли незнайомі дивляться на неї як на секс-об’єкт, хоча еротика присутня для неї всюди, навіть в тому, як їй подають пальто. Якщо ви з нею сьогодні вперше, навряд чи справа закінчиться ліжком, проте кращого ДРУГА для мужика (практично будь-якого) просто НЕ буває. Якщо вже зовсім херово, вона дасть і навіть не запитає, хто ти і звідки. Водолійка не заперечує проти чоловічої справи і (якщо потреба змусить) запросто може теслювати або шоферувати, не любить кухарювати, а особливо готувати. Вона з юності підбирає бездоганного компаньйона, але виходить заміж пізно, причому національність, колір шкіри або віросповідання її обранця буде дивувати навіть саму Водолійку багато років. З усього свого строкатого (і недешевого) гардероба активно віддає перевагу джинсам.

Слизькі Риби

Ексцентрики з добре підвішеним язиком і цинічним почуттям гумору.
Прикраса знака – “пунктуальність” і здатність розмовляти з самим (самою) собою.

Озлоблені чоловіки цього знака не люблять тих, хто сунеться до них з порадами. Через відсутність твердих переконань і скритності нікому незрозуміло, як вони насправді ставляться до людей і життя (і чи відносяться взагалі?). Буденні речі (наприклад, зав’язувати шнурки) здаються Рибці болісними обов’язками… Перед тим як ворухнути пальцем вони можуть зануритися в довгі роздуми. Вважається, що зухвалі Риби чоловіки хороші кавалери і вміють показати жінці, яка вона прекрасна.

Жінки-Рибки живуть у світі ілюзій і бесперестанної балаканини, мириться з постійним відчуттям, що їх зрадили. Вони ніжні сексуальні партнери, але майже завжди зі “скелетом у шафі”. Не брешіть Рибам – у них скажена інтуїція. Навколишні – відкрита книга і у Риб відмінне почуття гумору з приводу їх проблем. Байдужі до алкоголю, але все одно п’ють, хоча й недовірливі, і вічно трясуться за своє здоров’я.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: