Завантаження ...
banner
banner

Думки чоловіка, коли він зустрічає свою єдину

Думки чоловіка, коли він зустрічає свою єдину фото

Чи здатний чоловік любити? Звісно, так. Коли він зустрічає ту саму - він ладен на все: захищати, забезпечувати, оберігати, завойовуватиме світ, піде на будь-які подвиги.

Проте, жінка повинна мати для нього якусь цінність. Як все відбувається написав в цій статті. 

Як думає чоловік до цієї зустрічі і після неї?

Упевнений, що про це бажає знати кожна жінка. Їй важливо зрозуміти рівень його щирості і чи вважає він її своєю парою. Приготуйтеся. Відкриваю 7 думок чоловіки, які він ретельно приховує від жінки:

Думка 1. "Гори зверну, але виконаю будь-яке її бажання"

Одного разу чудовий письменник-фантаст Роберт Хайлайн сказав одну розумну фразу: "Любов – це стан, в якому щастя іншої людини є невід’ємною складовою вашого власного".

В якій позиції знаходиться чоловік в такому випадку? У позиції героя-завойовника. Йому буде неважливо наскільки важко буде втілити в життя її бажання. У нього буде мета. Але в реальному світі варто враховувати ще й рівень його можливостей на поточний момент.

Але прояв почуттів чоловіка, це не тільки яхти і дорогі ресторани. Щира зацікавленість в вас, як у жінці, може виливатися в приємні сюрпризи. Він може првезті улюблені солодощі без приводу або подбати, щоб у вас були ліки, якщо раптом ви захворіли. Це будуть знаки уваги і поваги.

Незалежно від величини і важливості таких вчинків, вони завжди будуть означати одне – він вважає вас "тією самою".

Думка 2. "Заради неї я готовий ставати сильнішими"

Чоловіки за своєю природою завойовники і прагнуть до росту, незалежно від стосунків. Але з появою "тієї самої", у нього виникає зовсім інша мотивація. Він стає впевненим, що повинен ще більше старатися, щоб досягти своїх цілей. Заради чого? Щоб жінка ним пишалася, звісно.

Тому, коли він повертається пізно зі спортзалу або з роботи, не поспішайте дорікати. А подивіться на нього під іншим кутом зору і вам стане ясно. Якщо палаючі очі і міцний поцілунок є незмінними складовими кожного такого повернення, значить, все це заради вас. Тільки сильним і успішним він може втілювати вашим бажання в життя.

Думка 3. "Ніколи раніше я не зустрічав настільки красиву жінку"

Чоловіки в своїх жінок бачать ідеал. Він любить її такою, якою вона є: тільки що з ліжка або в шикарному вечірньому вбранні. Від кожного погляду у нього може перехоплювати подих, а думки відключатися.

Думка 4. "Я радий, що мої минулі стосунки не вдалися!"

Коли чоловік вважає вас "тією єдиною", він буде радий, що минулі стосунки провалилися. Він не буде на них скаржитися, навіть буде радий, що вони були. Таким чином він готувався до зустрічі з "тією самою". Будьте впевнені, що він знає, чого хоче жінка, як за нею доглядати і зробити їй приємно.

Думка 5. "Мої особисті бажання вже не такі важливі"

Навряд чи чоловік буде думати, що готовий одружитися і прожити з нею до кінця днів. В реальності його думки заповнені власними цілями і бажаннями. Він точно не шукає новий диван або красиву ванну. Але з появою жінки, він здатний перемикати увагу на те, що буде важливо для них обох.

Думка 6. "Сподіваюся, я не зіпсував все"

Упевнений, кожній жінці знаайомий погляд в очах чоловіка, коли він думає, що зробив щось не так. Адже ніхто не ідеальний.

Він думає, що повинен доводити серйозність своїх почуттів кожен день. Тому важливо сприймати його таким, яким він є. І, безумовно, говорити йому про це. Ні, він не повинен розслабитися і сісти на диван з борщем і так проводити вечори. Він може спробувати знайти спільне хобі, піти з вами в басейн або запропонувати допомогти вам по дому, щоб зробити його затишнішим.

Якщо у нього щось не вийде, постарайтеся його підтримати. Щоб у нього і думок не було про те, що одна його невдача може змінити вашу думку про нього в гіршу сторону.

Думка 7. "Я не знаю, як це сталося, але я такий радий цьому"

Удача, доля, рок – причина, по якій він зустрів вас, може мати різні назви. Іноді в історіях складно пояснити як ви познайомилися або взагалі зійшлися характерами, графіками і так далі. Але будьте впевнені, що чоловік в душі буде дякувати долі за це.

Що робити з цим знанням?

На це питання я вам не відповім. Я тільки розповів, про що і як думає чоловік, який знаходиться поруч. Як це використовувати – вирішуйте самі.

Що важливо розуміти: якщо чоловік любить – він буде доводити це діями. Ще він не буде вас приховувати від рідних і друзів, так як ви – його основне джерело натхнення і сил. Але особисте щастя жінки залежить тільки від неї. Тому не варто чекати, що чоловік зверне світ, присвятить вам життя або щось в дусі казок. Тільки коли ви – "та єдина" для себе, такий будете і для нього.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: