Завантаження ...
banner
banner

Наскільки ви ревниві, згідно свого знаку Зодіака

Наскільки ви ревниві, згідно свого знаку Зодіака фото

Хтось взагалі не задумується про те, що зараз робить друга половинка. Інші ж хочуть знати все і контролюють майже кожен крок. Так чи інакше ревнощі інколи "накривають" і людина просто виходить з-під контролю.

Астрологи впевнені, що все залежить від того, хто ти за знаком Зодіаку. Серед знаків є максимально спокійні натури в питаннях ревнощів, а є просто нестерпні. Так визначили зірки…

Овен

Овни запальні і гарячі, не дарма ж вогненний знак зодіаку. Вони починають ревнувати, навіть якщо знають, що їх половинка просто добре провела час одна. Цей знак зодіаку завжди хоче відчувати себе найважливішим і значущим. Дух суперництва призводить до того, що Овни сильно ревнують, навіть якщо реального приводу немає.

Однак Овни заспокоюються так само швидко, як спалахують. Головне, не давати їм приводів ревнувати.

Телець

Це великі власники. Часто вони ставляться до своєї другої половинки як до особистої власності, вважаючи це в порядку речей. Ясна річ, якщо хтось зазіхне на власність Тельця, він вибухне гнівом. Ревнощі часом можуть досягати вселенських масштабів, заспокоїти Тельців складно.

Однак Тельці не ревнують через дрібниці, тільки якщо є привід. Вони завжди прямолінійні у своїх почуттях, нападам ревнощів нескладно запобігти.

Близнюки

Близнюки – це знак гнучкий і спокійний, з ними ревнощі рідко стають проблемою у стосунках. Вони прекрасно розуміють свою половинку і допускають певну свободу. Близнюки не ображаються через дрібниці, а вже тим більше не ревнують даремно. Вони відчувають ревнощі, тільки якщо вони обгрунтовані. Близнюки дуже раціональні і рідко дозволяють емоціям ними управляти. Тому з ними у стосунках спокійно і добре.

Рак

Раки дуже чутливі, вони ставляться до стосунків дуже серйозно, а це з часом призводить до ревнощів. Вони схильні до перепадів настрою, а своїми ревнощами здатні перетворити життя свого обранця в пекло. Зате потім будуть довго вибачатися і детально пояснювати свої почуття.

Незважаючи на чутливість, в нападі ревнощів Раки можуть вести себе досить різко. Їм потрібні емоційні і максимально чесні стосунки. Тоді всім буде комфортно.

Лев

Левам потрібно бути коханими і єдиними, а свої почуття вони звикли демонструвати з розмахом. Якщо Лев любить, то готовий сурмити про це на весь світ, вимагаючи того ж від свого обранця. Якщо ти приділяєш увагу комусь, крім свого коханого Лева, його це зачіпає. Приревнувавши, він може влаштувати бурхливий скандал.

Леви легко спалахують від ревнощів, можуть образити суперника, а потім відійти. Коли напад ревнощів пройде, Лев почне обдаровувати свого обранця увагою, подарунками та любов’ю. Так що в їх ревнощів є свої плюси. Ти точно будеш знати, що потрібен цій людині.

Діва

Назвати Дів ревнивими або нав’язливими дуже складно. Вони звикли сумніватися в усьому, але нападів ревнощів за ними не спостерігається. Діви дуже раціональні і розбірливі у виборі партнера, а ще не дозволяють емоціям брати вверх. Вони добре знають свого партнера і можуть з легкістю здогадатися, коли виникне серйозний привід понервувати.

До цього моменту нападів ревнощів від них чекати не доводиться. Вони спокійні й урівноважені, хоча іноді можуть надумати те, чого немає насправді. Але ці хвилинні слабкості їм можна пробачити.

Терези

Терези цінують стосунки більше інших. Однак це повітряний знак, який не проти пофліртувати. Вони досить відкриті по натурі, їм приємно спілкуватися з іншими людьми. Зате самі вони не люблять, коли їх обранець дозволяє собі флірт.

Якщо виникає серйозна загроза появи в стосунках третьої особи, вони можуть бути дуже ревниві. Ось тільки вони не будуть кричати і сваритися, а зосередять всі сили на те, як цю ситуацію виправити.

Скорпіон

Це не просто знак зодіаку, це суцільні ревнощі. Вони вірять в любов на все життя. Якщо вже Скорпіон тебе полюбив, то це дуже сильні і глибокі почуття. Точно такі ж серйозні, як і напади ревнощів. Вони віддають себе своїй половинці на всі 200%, вимагаючи такої ж віддачі. Їх дуже зачіпає, якщо партнер думає про когось ще.

Найчастіше це дуже романтично, звичайно, але часом тривоги і підозри заволодівають розумом Скорпіона. У такі моменти йому не можна нічого довести, вони будуть стояти на своєму. Не всі можуть витримати таку любов, тому Скорпіонам потрібно послабити хватку. Їх обранцям ж потрібно бути гранично чесними і відкритими.

Стрілець

Стрільці гранично волелюбні, в їхньому лексиконі немає слова «ревнощі». Вони люблять, коли їх партнер відкритий і чесний у своїх намірах. Уколи ревнощів їм не чужі, але скандали вони з цього приводу не влаштовують. Стрільці знають, що утримувати людину поруч з собою – це не найкращий спосіб зберегти стосунки.

Козеріг

Козероги спокійні, врівноважені, але злегка повернені на контролі. Вони не будуть влаштовувати сварки через дрібниці. Висувати порожні звинувачення – це не їх метод. Вони витрачають багато часу на те, щоб почати стосунки, віддають їм свої сили і ресурси. Вони жадають отримати ідеальні відносини, їм дуже боляче, якщо партнер нехтує цим.

Козеріг може проявити ревнощі, коли його партнер ставиться до стосунків неналежно. Якщо партнер якимось чином порушує ідеальність відносин, у Козерога це викликає тривогу і ревнощі.

Водолій

Доброзичливі і веселі бунтарі не славляться великими ревнощами. Вони відкриті до всього нового і цінують дружбу, не відмовляючи собі в хороших стосунках з протилежною статтю. Водолій не буде проти, якщо його обранець поспілкується з іншими, для нього це не проблема.

Ревнощі вони можуть проявляти лише у випадках, коли не відчувають себе особливими в очах коханого. До глибини душі їх зачіпає, якщо партнер знаходить когось цікавішого за них. Для Водолія важливо бути унікальним і значущим для коханого.

Риби

Риби – двоїстий знак. Вони можуть бути і дуже ревниві, і зовсім байдужі. З одного боку, вони уразливі і ранимі, у них багата уява. З іншого – вони вважаються розуміючим і пробачаючим знаком.

Ревнощі для них – це не стільки гнів, скільки засмучення. Вони переживатимуть, можуть замкнутися в собі, але скандалити будуть лише в крайньому випадку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: