Завантаження ...
banner
banner

Способи, якими чоловік проявляє турботу про жінку

Способи, якими чоловік проявляє турботу про жінку фото

Закохатися по самі "вуха" може не тільки жінка, а й чоловік. Вони теж можуть, як і представниці чарівної статі, не давати проходу своїй другій половинці та виконувати всі її бажання.

Чоловік дуже бережно та уважно відносить до коханої жінки. Є багато способів проявити свою любов, але основних всього 10.

1. Виконує всі свої обіцянки

Якщо їй щось пообіцяли, обов’язково виконайте це з честю. Виконувати потрібно не лише гучні обіцянки, а й тримати своє слово у повсякденних дрібницях. Покажіть жінці, що вона може довіряти вам у будь-яких ситуаціях, як у дрібних, так і більш значущих.

2. Показує, що її цінує

Я не знаю жодної жінки, яка б не хотіла почути, що ви її цінуєте. Подаруйте їй листівку, в якій напишіть про свою подяку за все, що вона робить. Уточнюйте, за що саме, їй буде приємно дізнатися, що ви помічаєте все, що вона робить для вас.

3. Каже їй, наскільки вона красива

У світі, заповненому рекламними оголошеннями та шаблонами, що демонструють ідеали краси, завжди доречно нагадати своїй жінці про те, що ви вважаєте її прекрасною. Це не тільки заспокоїть жінку щодо ваших почуттів до неї, але і вкотре нагадає про те, що для вас вона залишається красивою, навіть якщо такою себе і не вважає.

4. Залишає для неї гарні записки та листи

Я зрозумів, що фактор раптовості має важливе значення у будь-яких стосунках. Писати записки та листи просто так – це дуже цікавий спосіб демонстрації своїх почуттів у повсякденному житті, який не втрачає своєї актуальності.

5. Завойовує її все життя

Не дозволяйте рутині проникати у ваші стосунки тільки тому, що у вас є особисті неприємності. Випробування часом здатні пройти лише ті стосунки, які безперервно підігріваються завоюванням жіночого серця. Не допускайте, щоб комфорт та рутина позбавили вас можливості внесення веселощів, нововведень та цікавих миттєвостей.

6. Створює романтичні вечори

У вашому спільному житті не повинно бути нудних та нецікавих вечорів. Докладіть всіх зусиль, щоб урізноманітнити їх походами в кіно або вечерями вдвох. Пограйте у щось чи придумайте щось просте, але оригінальне. Зробіть побачення романтичним та дивовижним.

7. Дивує її подарунком чи квітами

Чи є щось, що ваша жінка згадувала останнім часом? Це чудова можливість показати їй, що ви уважні до її слів. Напевно, є щось, що б вона хотіла отримати від вас. Так зробіть їй подарунок – купіть ті милі високі підбори, про які вона зітхала, або букет червоних троянд.

8. Слухає її

Ніщо так не відображаєслова “Я люблю тебе”, як чоловік, який уважний до своєї жінки. Спробуйте почути все, про що вона вам говоритиме. Незалежно від того, чи буде вона говорити про проблеми, чи успіхи, знайдіть час, щоб вислухати її уважно. Такий вчинок красномовніший за будь-які слова про кохання. Ставте їй супутні питання. Увімкніть активне слухання замість пасивного.

9. Діє, не чекаючи її прохань

Пропилососьте або помийте її машину або навіть приготуйте вечерю. Підготуйте їй сюрприз, не чекаючи поки вона скаже, що потрібно зробити. Візьміть добровільно ініціативу у свої руки й покажіть своїй жінці, що ви готові пожертвувати своїм часом для допомоги їй.

10. Знайомиться з її друзями та родичами

Ви по-справжньому дбаєте про свою жінку? Тоді вам обов’язково потрібно познайомитись з її близькими. Покажіть їй, що ви готові вийти зі своєї зони комфорту для того, щоб познайомитися з членами її сім’ї та близькими друзями.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: