Завантаження ...
banner

Як чоловік обирає дружину

Як чоловік обирає дружину фото

Жінка може бути найкрасивішою, найсексуальнішою, найкращою та просто неймовірною... Проте, це не основні критерії за якими чоловік обирає собі дружину та майбутню маму своїх дітей.

Все набагато простіше. Чоловік одружується з тією жінкою, яка робить його кращим.

Це починається тоді, коли чоловік помічає, що машина стала чистішою, що в будинку стало прибрано. А потім все переходить на глибший рівень: чоловіка охоплює дуже гідне почуття, і він хоче дбати про свою жінку.

Йому хочеться знати, де вона, чи не поламалася машина, чи не закінчилися вдома її улюблені цукерки. Стають важливими дрібниці, про які раніше чоловік навіть ніколи не думав..

Він переживає, як вона почувається, а не тільки як виглядає. Жінка може думати: “Звучить круто. Але як досягти цього?” Але правда, що вона нічого не можеш зробити, щоб це сталося. Але жінка може дозволити цьому статися. Це – енергетика. Перша та найважливіша заповідь полягає в тому, що чоловік любить жінку, яка любить його, але не більше, ніж вона любить себе. Дехто називає це впевненістю, але це набагато глибше.

Впевненість – це що жінка може зробити, а любов до себе – це ким вона є. Друга заповідь, яка заснована на першій – це дозволити любові статися. Жінка мусить почуватися гідною, щоб її любили не за те, що вона робить, а за те, яка вона є.

Жінка має дозволити себе кохати — отже, коли чоловік намагається допомогти, виявляючи цим свою турботу, потрібно прийняти це. Щоб чоловік ставав кращим, йому потрібен простір та можливості це робити. Коротко кажучи, чоловік одружується з жінкою, якщо впевнений, що вона зробить його життя кращим.

Титульне фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: