Завантаження ...
banner
banner

Який ви десерт за знаком Зодіаку

Який ви десерт за знаком Зодіаку фото

На думку деяких астрологів знаки Зодіаку можна порівняти із десертом. Пристрасний Овен, примхливі Близнюки, врівноважені Терези, ніжна Діва...

Солоденькі ви чи не дуже зараз перевіримо.

Овен – чізкейк

Чізкейк – це десерт неймовірно смачний і різноманітний. За бажанням кулінара він може бути шоколадним, фруктовим, горіховим, фісташковим… Так і Овни, залежно від ситуації ведуть себе по-різному. Зараз вони мило усміхаються, а через хвилину їх настрій кардинально змінюється.

Телець – ангельський торт

Телець обожнює отримувати задоволення, але без обтяжуючих чинників. Торт «Їжа ангелів» або ангельський торт – абсолютне відображення внутрішньої суті Тельця. Цей десерт дарує неповторний смак та аромат, при цьому є низькокалорійним, тому жодним чином не загрожує появою зайвих кілограмів.

Близнюки – шоколад з м’ятою

Шоколад з м’ятою – приголомшливе поєднання двох абсолютно різних смаків і ароматів. Цей десерт в точності відображає дволикість Близнюків.

Рак – фондан

Зовні кекс, а всередині рідка і дуже смачна начинка… Фондан визнаний у всьому світі одним з найкращих шедеврів кулінарії. Представники цього зодіакального сузір’я в душі зворушливі і ранимі, добрі і романтичні, хоча зовні намагаються здаватися відстороненими і жорсткими.

Лев – святковий мафін

На Заході до свят прийнято готувати мафіни, прикрашаючи їх різнокольоровими кремовими квіточками і завитками, посипаючи різнобарвною кулінарною посипкою. Яскравий і спокусливий десерт обожнюють абсолютно всі. Леви, між іншим, теж зображати з себе скромних сірих мишок не звикли.

Діва – морквяний торт

Практичні і одночасно мрійливі Діви можна порівняти з морквяним тортом. Цей десерт – дивовижне поєднання солодкого смаку, ніжного аромату, яскравих відтінків і користі для здоров’я. Все, як люблять представники цього земного знаку Зодіаку.

Терези – банановий спліт

Терези люблять гармонію у всьому. Поєднання смаків в банановому спліті дивним чином збалансовано. Гірчинку темного шоколаду вигідно відтіняють легка солодкість банана, прохолода морозива і кислинка вишеньки. Воістину, це вінець творіння кулінарного мистецтва.

Скорпіон – торт «Червоний оксамит»

Прихильник класики і моральних цінностей, але при цьому пристрасний і притягальний, чесний і відкритий Скорпіон з першої зустрічі зачарує будь-кого. Як і культовий британський торт «Червоний оксамит», який не втрачає позицій на тлі появи нових десертів, століттями залишаючись одним з найпопулярніших в світі.

Стрілець – лимонний капкейк

Незвичайне поєднання солодкого тіста з лимонно-лаймовою начинкою. Стрільці – люди теж вельми неординарні і мінливі.

Козеріг – крем-брюле

Представники цього знака Зодіаку тільки зовні здаються похмурими і надто приземленими, як хрусткка скоринка, за якою ховається ніжне крем-брюле. Смак цього десерту захоплює з першої ложки і вже неможливо зупинитися, хочеться ним насолоджуватися і насолоджуватися. Як і Козерогами, якщо вони довіряться вам і впустять в потаємні простори своєї прекрасної душі.

Водолій – булочка з корицею

Простий і чесний Водолій у багатьох викликає почуття залежності. Здавалося б, проста булочка з ароматом кориці, але відірватися від неї неможливо.

Риби – торт «Фанфеті»

Торт «Фанфеті», що складається з повітряного бісквіта, всередині і зовні прикрашеного різнобарвним кулінарним бісером, давно став синонімом радості, свята і веселощів. Риби по своїй суті являють приблизно те ж саме. У їх житті завжди є місце для прекрасних подій, романтики, вчинків і творчості

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: