Завантаження ...
banner
banner

Гороскоп на тиждень. Скорпіонам – радісна зустріч, Овнам – удача в грошах

Гороскоп на тиждень. Скорпіонам – радісна зустріч, Овнам – удача в грошах фото

Хто цього тижня стане улюбленцем фортуни та кому варто випробувати удачу в лотереї розкажуть зірки.

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку.

Гороскоп на тиждень - Овен

Овнам на цьому тижні потрібно поставити себе і свої бажання на перше місце. Здоровий егоїзм піде вам тільки на користь. Поменше звертайте увагу на думку оточуючих і дотримуйтесь покликом свого серця. Ваше щастя - ось що має значення. У професійній діяльності ваша ініціативність стає ключем до успіху. Зараз не час відсиджуватися на лавці запасних, голосно заявляйте про себе. Порадує і фінансова ситуація. Ви притягує гроші немов магнітом. Вам може посміхнутися удача, якщо спробуєте зіграти в лотерею. Тільки не захоплюйтеся. В особистому житті панує гармонія і взаєморозуміння.

Гороскоп на тиждень - Тілець

На цьому тижні Тільці можуть виявити, що в гонці за благополуччям і професійними досягненнями, занадто мало приділяли уваги маленьким радощів життя. Ви захочете надолужити згаяне, і насолодитися ними в повній мірі. Переконайтеся, що ви контролюєте свої основні пріоритети; це не завадить вам жити більш повним життям. Записуйте всі ваші ідеї, щоб нічого не забути. Цей період сприятливий для реалізації ваших амбіцій. Пам'ятайте, що успіхів ви зобов'язані тільки собі. Грошова удача на вашому боці, ви зможете зміцнити своє матеріальне становище. В особистому житті варто звернути увагу на пошук балансу між собою та іншими потребами свого партнера. Ваше благополуччя безпосередньо відбивається на відносинах.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюків чекає спокійний тиждень без особливих потрясінь і обставин, які можуть вибити з колії. Це стосується кожної важливої для вас сфери. Настав час видихнути і гарненько відпочити. Ви це заслужили. У професійній діяльності тримайтеся подалі від суперечок і інтриг. Чесність і здатність шукати компроміс допоможуть вам досягти успіху. Не варто ображатися на критику, можливо в ній є раціональне зерно. Відкладіть великі покупки, які вам не по кишені і можуть сильно вдарити по вашому бюджету. Відповідальний підхід до фінансів допоможе зміцнити "подушку безпеки" і відчути себе впевненіше. У любовному житті Близнюків очікують приємні сюрпризи.

Гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні Раки можуть трохи послабити кар'єрні обороти. Тим більше, що Ви зможете робити все те ж саме, докладаючи менше зусиль. Зірки на вашому боці, як у професійній, так і любовній сфері. Ви продовжуєте розвиватися і не зупиняєтеся на досягнутому. Високо мотивовані, ви відчуваєте себе комфортно в своєму професійному світі і з задоволенням приступаєте до роботи. На цьому тижні вам варто впорядкувати свій бюджет і підрахувати витрати і доходи. Можливо, планування тижневого бюджету зможе зміцнити ваше фінансове становище. Про себе може нагадати людина з минулого і тільки від вас залежить, буде у цих відносин другий шанс.

Гороскоп на тиждень - Лев

Цього тижня для Левів немає нічого неможливого. Перед вами відкриваються можливості і перспективи, які допоможуть реалізувати свій потенціал в повній мірі і вирости в емоційному і соціальному житті. Ваш розум пронизливий, ви приймаєте вірні рішення і не поспішайте з висновками. Ваш серйозний підхід до роботи приносить свої плоди, найамбітніші можуть домогтися підвищення або збільшення заробітної плати. Фінансові проблеми відступлять, з'явиться можливість побалувати себе довгоочікуваними покупками. Важливо тільки правильно розпланувати витрати і не перевищувати доступну суму. Особисте життя приносить тільки задоволення, ваша зв'язок з партнером стає міцнішим. Вільні представники знака можуть зустріти свою другу половинку.

Гороскоп на тиждень - Діва

Діви стоять на порозі великих змін, які можуть вплинути на особистісний розвиток. З плином часу ви зіткнетеся з великою кількістю можливостей мотивувати себе, нав'язувати себе і рухатися до своїх цілей з повною свободою. Навколишні будуть краще сприймати ваші божевільні ідеї і кілька ексцентричну поведінку. У професійному плані сприятливим буде налагодження зв'язків. Ви легко знаходите спільну мову з оточуючими і доносите свою точку зору. З'явиться можливість зайнятися цікавою справою. І цей проект принесе солідний прибуток. Ваше матеріальне становище стабільно. Крім покупок, можна задуматися і про інвестиції, які стануть джерелом додаткового доходу. Вільні Діви зможуть зустріти людину, яка змусить серце битися частіше. Несподівана зустріч стане початком красивої історії кохання.

Гороскоп на тиждень - Терези

На цьому тижні Терезам слід бути обережними і обачними. Не варто поспішати з рішеннями, дайте собі час все гарненько обміркувати, не дозволяючи оточуючих підганяти себе. Трохи витонченості, терпіння, хорошої дози гумору, і ви все переверне. Під керівництвом Юпітера, що знаходиться в дисгармонії з вашим знаком, зосередьте свої зусилля пошуку балансу. В іншому випадку у вас будуть накопичуватися більш-менш серйозні розбіжності з вашим професійним, особистим або фінансовим оточенням. Шукайте компроміс за будь-яку ціну. У фінансовому плані можна дозволити побалувати себе покупками, ви можете собі це дозволити, трохи послабивши режим економії. Ближче до вихідних вашим близьким людям може знадобитися допомога. У відносинах з коханими ви дотримуєтеся баланс між роботою і сім'єю. Це допомагає зміцнити союз.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Вас чекає цікавий період. Якщо на початку тижня Скорпіонів може здолати рутина і нудьга, то до кінця ситуація зміниться. Зірки обіцяють приємні сюрпризи, Хороші новини і несподівані зустрічі з людьми, за якими ви нудьгували. У професійному плані ви процвітаєте у всьому, за що беретеся, ваші навички загальновизнані, ваша впевненість в собі непохитна. Ви можете отримати що завгодно, якщо захочете. До вас прислухаються, тому що вас вважають цінним і знаходяться в потрібному місці. Фінансові проблеми на цьому тижні не будуть про себе нагадувати, ви зможете насолоджуватися сьогоденням і не турбуватися про майбутнє. Вільні Скорпіони зможуть привернути увагу об'єкта своєї симпатії, а ті хто в парі зважитися на більш серйозні кроки – пропозиція руки і серця або поповнення в сімействі.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

На цьому тижні Стрільцям потрібно контролювати емоції. Стримайте свої амбіції і намагайтеся в будь-яких гострих питаннях шукати компромісне рішення. Правильно оціните свої можливості і сили, не варто ставити перед собою нереалістичні цілі. Спроби втілити в життя все і відразу не увінчаються успіхом. Сконцентруйте зусилля на завданнях, які ви зможете виконати. Частіше прислухайтеся до порад оточуючих і не нехтуйте допомогою, якщо вона знадобиться. В цьому періоді варто стримати витрати і жити за коштами, щоб не залишитися на мілині в бажанні пустити пил в очі оточуючим. Ваш нестабільний емоційний фон позначається на відносинах з близькими людьми. Підвищується ймовірність серйозних розбіжностей. Однак ближче до кінця тижня ситуація покращиться.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні Козероги зможуть проявити свої сильні сторони і професійні якості. Ваша кмітливість працює на повну котушку і пропонує ідеї, які знаходять відгук начальства. Ваш нестандартний підхід до вирішення питань приносить свої плоди. Ви чітко знаєте чого хочете, і якими шляхами цього досягти. Ніхто і ніщо не здатне збити вас з наміченої мети. Фінансова ситуація поліпшується, цей тиждень-ідеальний час, щоб планувати більш значні, ніж зазвичай, покупки або будувати довгострокові плани. Для цього не міняйте своїх звичок і залишайтеся прагматичними. Сприятливий період для зміцнення сімейних відносин і залагодження конфліктів. Ви зможете помиритися з дорогими людьми і обговорити наболілі питання, не переходячи на підвищені тони.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Цей тиждень приготував Водоліям кілька чудових моментів. Ваші зусилля приносять стійкі результати, ваша впертість - ваш найкращий актив для просування вперед і, зокрема, для подолання матеріальних перешкод. Ви використовуєте кожну можливість змінити своє життя на краще і домагаєтеся успіхів. Нові знайомства і захоплюючі поїздки подарують вам масу позитивних емоцій. Фінансове становище стабільно, гарною новиною стане нова робота або додатковий заробіток вашої другої половинки. На цьому тижні пробудяться ваші почуття, і це допоможе зміцнити відносини в парі. Для вільних представників знака настає час романтики і флірту, вашій чарівності складно опиратися.

Гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні ви стикаєтеся зі складними ситуаціями і по-різному підходите до своїх труднощів, вагаючись між реалізмом і ухильністю. Уран викликає велику потребу в радикальних змінах, які необхідно враховувати. Але ви можете опинитися в протиріччі зі своїми емоціями. Важливо довіриться власної інтуїції і слідувати бажанням душі. У професійній діяльності пропонуйте свої сміливі погляди і не бійтеся струсити певні упереджені ідеї. Вільно висловлюйте себе і це принесе максимальні результати. Можна поговорити з начальством про підвищення зарплати. У будь-якому випадку, на цьому тижні вас можуть порадувати несподівані грошові надходження. Людина з минулого може нагадати про себе і ви можете задуматися про відновлення відносин. Оточіть свого партнера любов'ю і турботою, і це повернеться вам сторицею.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: