Завантаження ...
banner
banner

Гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку фото

Фортуна дуже примхлива. Кому вона цього тижня усміхнеться розкаже гороскоп.

Овен

Чудовий настрій, добре самопочуття і впевненість у своїх силах можуть стати для вас фоном даного тижня. У понеділок, можливо, підведе зв’язок, і призначена зустріч відкладеться на невизначений період. У середу не кидайтеся в крайнощі, хапаючись за багато справ одночасно, а краще виберіть головну і доведіть її до кінця. У четвер вам доведеться відстоювати свою думку, адже за помахом чарівної палички ваші проблеми не вирішаться.

Телець

Настав сприятливий момент для змін. Однак бажано не поспішати і не намагатися квапити події. І не приймайте всі труднощі близько до серця. Проблеми треба вирішувати, а не переживати з їхнього приводу. А якщо ви не в силах змінити обставини, то необхідно терміново міняти ставлення до них. Чиніть саме так, і тоді хмари над вашою головою розсіються безслідно. У п’ятницю спирайтеся на свою думку, нехай думка оточуючих вас не хвилює.

Близнюки

На цьому тижні ви можете стати популярною особистістю, будете у центрі подій. З вами всі захочуть спілкуватися. У вас буде багато цікавих ділових пропозицій. Відкриваються нові перспективи і можливості як у роботі, так і в особистому житті. У понеділок можуть статися втішні події, які поліпшать ваш настрій. У п’ятницю контакти із керівництвом принесуть користь і вирішать важливі питання. У суботу постарайтеся відпочити за містом.

Рак

Вам будуть потрібні витримка і самовладання, щоби досягти своєї мети. Для успіху необхідна ретельна підготовка і перевірка відповідної інформації. Не відкидайте допомогу друзів, але не розраховуйте тільки на них, ви не застраховані від їхньої безпечності. Відкидайте непрактичні рішення і відмовляйтеся від дій при виявленні найменших ознак авантюризму. Тому що зараз усе, що не впишеться у прокрустове ложе раціональності, приречене на провал. У кінці тижня ви відчуєте, що домоглися свого.

Лев

Відкиньте суєту і прислухайтеся до своєї інтуїції, вам важливо відчути, що події, котрі відбуваються з вами, розвиваються в потрібному напрямку. Життя піднесе на цьому тижні масу сюрпризів, але не тільки приємних. У середу ви можете вдало використовувати корисні зв’язки, зробивши для себе серйозний професійний вибір. Спираючись на однодумців, втілюйте свої плани в життя.. У вихідні постарайтеся більше часу приділяти близьким людям.

Діва

На цьому тижні вам, можливо, доведеться навіть ховатися від шквалу пропозицій, який раптово впаде на вас. У вівторок необхідно зосередитись і багато часу присвятити роботі, щоби встигнути реалізувати намічені плани. У середу колеги можуть спробувати випробувати ваші нерви на міцність, постарайтеся не помічати невдалих жартів і дрібних чіплянь. Неділя – вдалий день для багатьох починань.

Терези

Ви зможете домогтися багато чого, якщо не полінуєтесь поворушити мізками. У вас буде сприятлива можливість змінити життя і кар’єру в кращу сторону. Можливі несподівані зустрічі і знайомства. Будьте пильні, ви маєте бути на виду. Не довіряйте чуткам, інакше самі ж зруйнуєте відносини з близькою людиною. У четвер ви повинні подолати всі виниклі на вашому шляху труднощі самостійно. У п’ятницю отримаєте важливу новину, яка може перевернути все ваше життя.

Скорпіон

Промайнув тиждень, наповнений відчуттям свят і безтурботного відпочинку. Пора скинути з себе лінь та млість і знову кинутися до нових цілей і звершень. Починайте прямо з понеділка. Вас чекають нові проєкти, завдання, плани. І все це обіцяє успіх і прибуток. І в особистому житті у вас все складається саме так, як ви давно мріяли. Неділя – вдалий день для активного відпочинку на лоні природи.

Стрілець

Понеділок вельми вдалий день для поїздок і відряджень. Вам необхідні уважність, навіть прискіпливість. Довіряй, але перевіряй – ось один із девізів цього тижня. Ви можете піднятися на вищу сходинку в кар’єрі і заробити набагато більше, ніж раніше. У родині все складається непогано, але постарайтеся частіше бувати вдома і бути уважнішими з близькими людьми.

Козерог

Щоб успішно просуватися вперед, вам потрібно забути про сумніви і комплекси. У середині тижня можливий варіант відрядження або ділової подорожі. Навіть найекстравагантніші ідеї знайдуть позитивний відгук, а також можуть принести несподівані результати. У вівторок не проявляйте відкрито дружніх почуттів, хоча вас і потягне на відвертість. Не квапте події і не поспішайте втілювати задумане в життя, не продумавши дрібниць.

Водолій

На цьому тижні вам буде корисно підвести певний підсумок і згадати про те, що і хто для вас є значущим. Критичність і принциповість – це зовсім не ті якості, які повинні використовуватись в обставинах, що склалися. Вчіться не лише слухати, а й чути, не піддавайтеся миттєвому імпульсивному пориву, інакше будете шкодувати про допущені промахи. Товариськість дозволить вам розширити ділові зв’язки і налагодити нові і корисні контакти. В особистому житті можливі сумніви і ревнощі. Не рвіть відносини на хвилі негативних емоцій. Розберіться в ситуації.

Риби

На цьому тижні вам доведеться робити те, що потрібно, а не те, що хочеться. Необхідно шукати компроміс. Друзі засиплють вас порадами діаметрально протилежного змісту. Намагатися їх дотримуватись, зрозуміло, не варто, але вислухати можна – раптом прослизне і здорова думка. Будьте відкриті для змін, не відмовляйтеся від нових можливостей. Ваші трудові подвиги не залишаться непоміченими, ви досягнете успіху. У п’ятницю бажано критично оцінювати свої дії і слова, готові зірватися з язика.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: