Завантаження ...
banner
banner

Який партнер підходить найбільше за кольором очей

Який партнер підходить найбільше за кольором очей фото

Дослідження американських учених довели, що внутрішня сила людини безпосередньо залежить від кольору її очей. За кольором очей можна визначити не тільки характер і якості особистості людини, а й любовну сумісність.

Кароокий – кароокий

Такі партнери – обидва лідери. Егоїзм обох часто призводить до сварок і розлучень. Вони постійно борються за лідерство в парі. Шлюб буде можливий, тільки якщо кожен з партнерів буде поступатися один одному і йти на взаємні поступки. Союз двох карооких хороший в тому випадку, коли обидва мають якусь єдину мету і разом її домагаються.

Кароокий – зеленоокий

Цей союз вдалий. Той випадок, коли протилежності притягуються. Кароокий підштовхує зеленоокого до активності і дій, а зеленоокий оберігає кароокого від необачних рішень і небезпек. Зеленоокі люди зазвичай терплячі і розважливі, а у стосунках з ними дуже легко. Вони приймають на себе весь вантаж життєвих проблем і спокійно вирішують всі проблеми в сім’ї. Для примхливих карооких, шлюб з ними вдалий.

Зеленоокий – зеленоокий

Це союз має відмінну сумісність в коханні і шлюбі, але для цих стосунків дуже небезпечнф ревнощі. Люди в такій парі відмінно розуміють один одного. Вони відверті і здатні ділитися всім, що діється в душі. Обидва партнери з зеленими очима будуть іноді сваритися через дрібниці. Адже характери у них майже однакові. Однак, якщо ви будете приймати один одного такими як є, вашим стосункам нічого не загрожує.

Зеленоокий – сіроокий або блакитноокий

Це союз має відмінну сумісність в коханні і шлюбі. Людина з сірими або блакитними очима, зазвичай, від природи дуже жорстока і “сильниа”. Вона завжди займає позицію лідера. У неї часто бувають стреси, під час яких вона стає “слабкою” і шукає підтримки. Шлюб буде прекрасний, якщо зеленоокий партнер буде надавати підтримку блакитноокому, зберігаючи при цьому тінь загадковості та інтересу до себе.

Сіроокий або блакитноокий – сіроокий або блакитноокий

У такій парі немає романтики, чуттєвих зізнань і ласкавих слів. Воно засновані на вигоді і користі. А ще на взаємній повазі. Знайомство і стосунки сильно захоплюють таких партнерів, але з часом, їм стає нудно і нецікаво разом. Такий шлюб часто розпадається, а розлучення супроводжується навіть масою претензій. Зберегти такі стосунки допомагає взаємний прояв ініціативи і спільне бажання бути разом.

Сіроокий або блакитноокий – кароокий

Шлюб між такими парами можливий, але доставляє багато клопоту і неприємностей обом сторонам. Це союз двох дуже різних людей, у яких дуже мало спільного. Їх об’єднує лише взаємна цікавість один до одного. Риси характеру цих партнерів ведуть до частих сварок і розставань.

У всіх стосункам, пам’ятайте одне – будьте терплячі і стримані до свого партнера, приймайте його таким, яким він є. Тоді ви уникнете зайвих і непотрібних сварок, і зміцните свій шлюб.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: