Завантаження ...
banner
banner

Даруйте поцілунки сьогодні і не відкладайте їх на завтра

Даруйте поцілунки сьогодні і не відкладайте їх на завтра фото

Понині вчені не можуть дійти спільного погляду на те, чи людський поцілунок є інстинктивного походження, чи — набутий людством. Деякі вважають, що поцілунки наявні також і у тварин, як-от: коли птахи годують своїх дітей із дзьоба — це своєрідний різновид поцілунку.

Хай там як, але поцілунок – це не просто дотик губ. Це щось більше – це втілення любові, поваги та дружби. Мова поцілунків – єдина, на якій не можна нічого залишити недомовленим.

Поцілунки – це вміння вчасно зрозуміти, як віддавати та як отримувати

Найчастіше поцілунки здатні сказати все, що ми нездатні висловити звичайними словами – своєю силою, частотою та теплом. Цілувати – значить відчайдушно жадати дістатися до давно бажаної мети, і залишитися там – хоч би на кілька секунд. Залишитися там, щоб відчути зв’язок із коханою людиною, і зрозуміти, що цей зв’язок означає.

У поцілунки ми вкладаємо всі бажання дотягнутися до чужої душі… і бажання того, щоб хтось дотягнувся до нашої. Ми і даємо і отримуємо.

 

Я цілую тебе тому, що хочу, а ти відповідаєш на мій поцілунок так, як ти хочеш того. А ще я цілую тебе тому, що люблю тебе, тому що захоплююся тобою, тому що в мені горить палке бажання сказати тобі «привіт» своїми губами. І тому час застигає на місці…

 

Тож навіщо намагатися прожити свій день без цього вибуху почуттів та невимовно приємних відчуттів?

Я цілую – отже, я люблю

Поцілунки висмикують вас із нашого повсякденного і нудного світу і переміщують у чудове місце чистих відчуттів. Ось і все – тільки це. Ось що таке магія поцілунку, магія одного-єдиного моменту, який може тривати вічно.

 

Можливо, поцілунки були винайдені саме для того, щоб змусити два роти закритися одночасно (Саша Гітрі).

Поцілунок, який змушує перерватися навіть найбільш жваву дискусію – це поцілунок не лише тіла та губ, а й вашого серця.

Такий поцілунок коштує більше, ніж тисяча звичайних слів і у відносинах стає джерелом вічної енергії. Це ознака величезної довіри, прагнення більш тісної близькості, дотику душ і пристрасті.

Такі поцілунки спонукають почуватися щасливими, коханими, розслабленими та вільними. Ці поцілунки – перший крок до беззастережної та повної капітуляції перед коханою людиною. Вони здатні змусити весь негатив кудись випаруватися, нехай і на кілька миттєвостей.

Сила поцілунку

Поцілунки розмовляють усіма мовами світу. Одна лише пам’ять про прекрасний поцілунок змушує нас знову відчути вогонь любові, ніжності, спільності, пристрасті та довіри.

Поцілунки, викликані і натхненні любов’ю, чисті та радісні, і кожен із них ми згадуємо зі щасливою усмішкою на обличчі. Нескінченно палкі та жаркі поцілунки, які жадібно шукають губи коханої людини… Пристрасні поцілунки, які западають у пам’ять так, що залишаються з нами на все життя.

 

Часто навіть найнетерплячіші губи перестають кудись поспішати після кількох поцілунків…

Поцілунки далеко не завжди бувають лише солодкими – вони можуть виявитися поцілунками гніву, болю, благання або навіть прощання. Це гіркі поцілунки, що залишають на губах смак полину, від яких по спині пробігає холодок.

Поцілунки дають необхідну інформацію, яку не можна висловити словами, але можуть допомогти прийняти правильне рішення. У тому числі, і рішення з приводу того, чи варті ці стосунки того, щоб спробувати їх врятувати, чи краще відпустити цю людину.

Поцілунок – це набагато більше, ніж дотик губ. Не забувайте про ті поцілунки, які можете подарувати іншій людині сьогодні, тому що завтра може бути вже пізно.

Використано матеріал з Вікіпедії

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: