Завантаження ...
banner

Головні закони життя, які точно працюють

Головні закони життя, які точно працюють  фото

У Всесвіті свої закони, і якщо їх дотримуватися, можна значно полегшити свою подорож, зробити її більш приємною та наповненою.

1. Закон шлагбауму.

Можливості не даються на користь. Вони з’являються після того, як ми приймаємо внутрішнє рішення та починаємо робити кроки. Важливо наважитися перетнути умовний шлагбаум – подолати страх, наприклад.

Рішучість, сила наміру починає вибудовувати шлях, залучаючи потрібні ситуації, людей.

Нам ніколи не дається бажання без того, щоб не давалися сили його здійснити.

2. Закон матеріалізації думок чи уяви.

Відповідно до цього закону треба уявити, що те, що ви дуже хочете, вже сталося, відчути це відчуття у тілі. І час від часу це повторювати. Коли в житті ви відчуєте те саме, ви зможете зрозуміти, що ваше бажання збулося. Хоч іноді не точно, як ви загадали. Але відчуття співпадуть. Для того, щоб щось відчути нам необов’язково отримувати щось складне.

Іноді, щоб милуватися прекрасним заходом сонця, треба просто вийти з дому.

Я якось робила таку практику – описала свій ідеальний день у випадку, якби мій дохід був необмежений. Що я виявила? Що частину дій я можу робити вже зараз, вони не залежать від доходу.

Це було для мене відкриттям.

3. Закон плати.

Ми платимо за все: як за дію, так і за бездіяльність. Іноді нам здається, що ми відклали ухвалення якогось рішення. Але це не так, ми вирішили залишити все так, як є. Якщо нам набридла робота, ми на ній не розвиваємося, не реалізуємо свій потенціал, і нам хочеться зайнятися чимось новим, але ми не йдемо, нічого не вживаємо, значить ми вирішили залишитися.

Якщо кохана людина хоче піти з сім’ї, але вона не може наважатися поговорити з партнером, то це не означає, що вона відкладає рішення. На цьому етапі вона вирішила залишитися. І не брешіть собі.

Іноді ми «не приймаємо рішення», тому що думаємо, що так безпечніше, але це не так: байдикування зі страху помилки не призводить до успіху і не робить нас щасливими.

4. Закон порожнечі.

Природа не терпить порожнечі. І один із найшвидших способів залучити у своє життя процвітання – це створити порожнечу. Щоб у життя прийшло щось нове, потрібно звільнити місце, позбавившись старого. Це стосується і речей, і людей та енергії.

Туди, де застій чи захаращення, нічого нового не приходить.

Тому добре регулярно проводити ревізію свого життя.

  • Речей. І все, що не носиться, не подобається, треба віддати чи викинути.
  • Хочете нове кохання, спочатку треба розлучитися з тим, з ким стосунки зжили себе, але розлучитися страшно, або гріє вина, або діти, житло…
  • Бажаєте жити за своїми правилами, розлучайтеся зі старими установками, які заважають жити.

Ставте собі частіше питання:

«За що ви тримаєтеся і досі – і що потрібно відпустити?».

5. Закон ухвалення.

Нам не дано знати, що у нашому житті правильно, а що ні, який шлях вірний, а який – ні. І те, наскільки ми здатні довіряти життю, визначає нашу впевненість у завтрашньому дні. Що чекаємо, те й одержуємо. Якщо ми живемо з переконанням, що все на краще, то так і відбувається.

Справи завжди йдуть найкращим чином, якщо ми отримуємо користь з будь-якої ситуації.

6. Закон причини та наслідків.

Все, що відбувається в нашому житті, є наслідком наших думок і вчинків. І якщо щось йде не так, то причину потрібно шукати не у зовнішньому світі, а всередині себе.

Це дещо пов’язано насамперед із нашими переконаннями та обмежуючими установками. І лише їх опрацювання може призвести до якісних змін у житті.

7. Закон тяжіння.

Життя завжди відповідає нам взаємністю та виправдовує наші очікування. Ми отримуємо те, що очікуємо. Думка, якою ми приділяємо свій час, діє як магніт, притягуючи у життя відповідні події.

Ти там, де твої думки. Так що частіше бувай у приємних місцях».

8. Закон подібності.

Подібне притягує подібне. У нашому житті немає випадковостей та збігів. Ми залучаємо у своє життя те, що відповідає нашим намірам, очікуванням та думкам.

Будьте уважні до своїх думок – вони є початком вчинків.

9. Закон дзеркала.

Світ довкола нас працює як велике дзеркало. Достатньо озирнутися і придивитися до того, що відбувається довкола нас, аби зрозуміти, над чим працювати.

Світ сам не несе ні добра, ні зла. Він нейтральний. Все залежить від того, під яким кутом ми на нього дивимося. Все, що відбувається навколо нас, – відображення наших власних думок, почуттів та вчинків.

10. Закон обмеженості.

Неможливо все передбачити. Кожен із нас бачить і чує лише те, що здатний побачити, зрозуміти та прийняти. Наше сприйняття залежить від наших внутрішніх обмежень. При всьому своєму бажанні ми не можемо контролювати все, що відбувається у нашому житті.

Пам’ятайте, якщо щось сталося один раз – це випадковість, два – збіг, а три – закономірність.

І якщо та сама ситуація постійно повторюється, то постарайтеся зрозуміти, чому вас це вчить. Робіть висновки та робіть уроки.

11. Закон розвитку.

Найголовнішими завданнями у житті є ті, рішення яких ми уникаємо.

Ми боїмося вийти із зони комфорту, навіть якщо вона вже перетворилася на болотце

З іншого боку страху завжди стоїть нерозкритий потенціал і наші найбільші перемоги!

І чим довше ми відкладаємо зміни, тим складнішими будуть обставини, за яких нам доведеться приймати рішення.

Життя поставить нас у ситуацію, де це неминуче.

12. Закон придушення.

Те, що людина пригнічує, заперечує в собі, у самий невідповідний момент може прорватися назовні.

Потрібно прийняти себе, свої думки та почуття, а не придушувати та не накопичувати.

Прийміть себе, прийміть те, що вам не подобається, не критикуйте себе.

Прийняття сприяє внутрішньому зростанню та дозволяє нам жити повним життям.

zatyshok.net.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: