Завантаження ...
banner
banner

Дружина Арестовича вперше розповіла, як він зробив їй пропозицію

Дружина Арестовича вперше розповіла, як він зробив їй пропозицію фото

Дружина Олексія Арестовича розповіла, як він зробив їй пропозицію. Анастасія Арестович сказала заповітне "так" у власному під'їзді на другий тиждень знайомства з майбутнім обранцем.

Про це вона розповіла в першому великому інтерв'ю Анні Олицькій на YouTube. За словами Анастасії Арестович, з першої зустрічі стало зрозуміло, що їхній роман переросте в серйозні стосунки (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

Пара познайомилася на курсах з психології Олексія Арестовича, коли його майбутній обраниці було близько 25 років. Тоді в її житті щойно закінчилися інші стосунки.

"Не було планів виходити заміж точно. І не було навіть планів серйозних стосунків, бо саме закінчилися мої попередні стосунки. Коли ми зустрілися, все дуже різко змінилося, тому що це вже було серйозно. З першої нашої зустрічі було зрозуміло, що це вже таки серйозно", – розповіла вона.

Після першої зустрічі Олексій Арестович покликав красуню на каву, де одразу запропонував їм почати роман. На пропозицію Анастасія відреагувала позитивно, а вже через два тижні погодилася вийти за нього заміж.

"Через якийсь час, може, через тижні два, це було в під'їзді, біля моїх дверей, Олексій став на коліно і зробив пропозицію. Але він досі робить мені пропозиції. От я якось красиво одягнуся, він може сказати: "Ти вийдеш за мене заміж?" – поділилася дружина радника глави Офісу президента.

В 2015 році закохані офіційно узаконили свої стосунки. В шлюбі в них народилися дочка та син.

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: