Завантаження ...
banner
banner

Гороскоп таро на тиждень: Тельцям - розчарування, а Рибам - повернення в минуле

Гороскоп таро на тиждень: Тельцям - розчарування, а Рибам - повернення в минуле фото

Астрологічний прогноз по картах таро покаже нові можливості і змусить подивитися на життя з іншого боку.

Карта нового тижня - П'ять Кубків. Вона вказує на подолання труднощів і неприємностей, на відчуття болю, про які не можна забувати, але і не можна їх робити головними у житті. Гороскоп таро на тиждень 14-20 листопада 2022 для всіх знаків Зодіаку розповість, кому доведеться несолодко, а хто може розслабитися і відпочити.

Гороскоп таро на тиждень - Овен

Карта - 5 кубків

Ця карта свідчить про те, що представник знака Зодіаку пройдуть через жаль і розчарування. Однак не можна концентруватися на своїх помилках і невдачах. Гороскоп таро на тиждень для Овнів рекомендує відсунути на другий план неприємності і побачити позитивні моменти в житті, які лежать у вас під ногами. Це дозволить рухатися далі і домогтися успіху.

Гороскоп таро на тиждень - Телець

Карта - Два жезли

Ситуація складеться так, що Телець змушений буде планувати свої дії. Гороскоп таро на тиждень 14-20 листопада 2022 обіцяє безліч можливостей. Успіху перешкодять імпульсивність і емоційність. Діяти потрібно свідомо. Тельцям потрібно спокійно зважити всі "за" і "проти" для кожного шляху, по якому ви підете. Вихід із зони комфорту призведе до успіху.

Гороскоп таро на тиждень - Близнюки

Карта - Диявол.

Карта символізує тонку грань між задоволенням і неприємностями. Це уособлення негативних сторін особистості Близнюків. Гороскоп таро на тиждень 14-20 листопада закликає зупинитися і подумати про те, що принесе миттєве задоволення, зважити всі "за" і "проти". Також варто обміркувати вчинки і дії. Якщо ви виходили за межі дозволеного, зараз саме час повернутися назад і виправити помилки.

Гороскоп таро на тиждень - Рак

Карта - 5 пентаклей.

Ракам доведеться визнати, що настали важкі часи, оцінити свої фінансові можливості і нарешті зрозуміти, що гроші не з'являються з нізвідки. Гороскоп таро на тиждень 14-20 листопада рекомендує не звалювати на себе всі проблеми. Краще звернутися за допомогою до друзів і сім'ї. Всі труднощі проходять, пройде і ця. Вже зовсім скоро проблеми вдасться вирішити.

Гороскоп таро на тиждень - Лев

Карта - 9 Жезлів.

На прийдешньому тижні прийде розуміння і оцінка минулих зусиль. 9 Жезлів прийме наполегливість і цілеспрямованість, з якими Раки йшли до поставленої мети. Цього тижня гороскоп таро на тиждень 14-20 листопада 2022 року обіцяє завершення шляху. Він був довгим і важким, але не можна кидати все на останньому етапі. Наполегливість допоможе подолати останні труднощі і отримати результат.

Гороскоп таро на тиждень 14-20 листопада 2022 - Діва

Карта - 6 Жезлів.

Гороскоп таро на тиждень для Діви обіцяє перемоги. 6 жезлів означає рішучість і честь. Ваші зусилля гідно оцінять, і ви отримаєте визнання. Також варто звернути увагу на своє здоров'я. Результативними будуть будь-які процедури по зміцненню імунітету, оздоровленню.

news.glavred.net

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: