Завантаження ...
banner
banner

Гороскоп на наступний тиждень: Левам - лікування, Терезам - труднощі, Рибам робота

Гороскоп на наступний тиждень: Левам - лікування, Терезам - труднощі, Рибам робота фото

Астрологічний прогноз для всіх знаків допоможе досягти мети і пройти випробування.

Овен

У період з 28 листопада по 4 грудня 2022 року представникам цього знаку буде складно. Випробування очікують їх у побуті. Тому варто бути обережними з гострими предметами, гарячим. Робота ознаменується хорошими відносинами з колегами і спільним досягненням цілей. Також гороскоп на тиждень Овнам обіцяє можливість продегустувати екзотичні страви. Кінець тижня обіцяє бути бурхливим і яскравим – вечірки і зустрічі з друзями забезпечені.

Телець

Тиждень буде складатися з рутинних справ – вам належить розібрати цілу купу старих дрібних справ на роботі. А також гороскоп на тиждень для Тельців радить подбати про своє здоров'я. Вівторок буде сприятливий для таких починань. Кінець тижня ознаменується шопінгом і тягою до кулінарних шедеврів.

Близнюки

На початку тижня представники цього знака Зодіаку відчуватимуть слабкість після насичених вихідних. Ситуацію ускладнить стрес. Особливо потрібно бути уважними на дорогах. Середина тижня буде вдалою для вирішення робочих питань, що буде оцінено керівником. Гороскоп на тиждень 28-4 грудня Близнюкам радить остерігатися заздрості з боку колег. В кінці тижня Близнюки зануриться в мрії про новорічні свята з сім'єю, але поки будуть лише вихідні вдома.

Рак

Представникам цього знака потрібно бути дуже уважними і обережними в роботі. Тиждень почнеться з неприємностей. Раки можуть припуститися помилки, яка буде коштувати їм дуже дорого. В середині тижня буде сприятливий період для проведення угод з нерухомістю – покупка, продаж, оренда. Кінець тижня краще присвятити здоровому способу життя. Гороскоп на тиждень Ракам рекомендує почати позбавлятися від шкідливих звичок. Якщо ви вже почали шлях, то варто його продовжувати. Результат буде дуже скоро.

Лев

На початку тижня спостерігатимуться проблеми зі здоров'ям, краще взяти відгул або відпустку за свій рахунок. Ці дні потрібно присвятити не тільки відпочинку і лікуванню, а й наведенню порядку вдома. Однак не варто перепрацьовувати і робити генеральне прибирання інакше все тільки посилитися. Середина тижня ознаменується нервозністю, вам будуть ввижатися змови і інтриги, але все це залишиться лише фантазіями. В кінці тижня гороскоп на тиждень з 28 листопада до 4 грудня обіцяє Левам емоційні гойдалки. Настрій зіпсують труднощі на роботі і у фінансовій сфері. Варто подумати про економію грошей. Вихідні відрізняться нервозністю. Рідні та друзі будуть плести мотузки.

Діва

Тиждень почнеться з поганого самопочуття - занепад сил, слабкість і сонливість. Однак не варто піддаватися, щоб вилікуватися досить відправитися на прогулянку. Свіже повітря виправить ситуацію. Гороскоп на тиждень для Дів не рекомендує втручатися в конфлікти, намагатися розрулювати ситуацію. В середині тижня можна сходити в салон краси або звернутися до стиліста. Вдалими будуть стрижки, зміна кольору волосся. В кінці тижня можна відправитися по магазинах, покупки будуть вдалими в усіх відношеннях. Дівам у вихідні захочеться прибирати і готувати. Така робота принесе тільки позитивні результати.

Терези

Початок тижня у представників цього знака ознаменується труднощами на роботі. Колеги не упустять можливості нагадати про допущену помилку і підколоти Терезів. Цей період буде супроводжуватися емоційним підйомом, що теж відбитися на роботі. Змінити ситуацію допоможуть вихованці. Приділити час своїм домашнім тваринам або ж погладити сусідського кота потрібно. Крім того, гороскоп на тиждень для Терезів радить записатися на фотосесію і провести її найближчим часом. Результат вас приємно здивує.

Скорпіон

У представників цього знака Зодіаку тиждень почнеться з невдач. Доведеться притримати язик за зубами, щоб не отримати наганяй від начальства. До цих проблем додадуться фінансові питання. Однак до середини тижня все налагодиться. Гороскоп на тиждень Скорпіонам рекомендує звернути увагу на рідних і особливо на літніх родичів. Також доведеться допомагати і брати на себе більше чужої роботи. Це вимотує, тому вихідні будуть довгоочікуваними. У суботу та неділю час краще присвятити прогулянкам під місяцем або романтичним зустрічам.

Стрілець

Початок тижня буде справжньою гонкою, щоб встигнути всі заплановані справи. Однак все ніби змовляться і будуть вам підкидати роботу і завдання. Також потрібно бути акуратними, щоб не отримати випадкові травми. Гороскоп на тиждень 28 листопада-4 грудня рекомендує Стрільцям реалізувати ідеї, які прийдуть в голову. За допомогою колег ви зможете звернути гори. Також не обійдеться без гостей і походу в гості, без несподіванок і романтичної зустрічі.

Козеріг

Представникам цього знака доведеться піти на вимушений відпочинок через напружену обстановку, у Вашому житті з'явилися проблеми зі здоров'ям, порушення сну, безпричинні сльози. Потрібно просто розслабитися і провести день спокійно. Однак це не буде вихідним. Робота нікуди не дінеться, але її потрібно буде зробити спокійно, а не кидатися в бій. Середина тижня буде спокійною. Гороскоп на тиждень 28 листопада-4 грудня Козерогам рекомендує зберігати спокій і гарний настрій і простіше дивитися на конфлікти і неприємних Вам людей. Кінець тижня буде також активним, варто відправитися на шопінг і не відмовлятися від запрошення в кіно.

Водолій

Тиждень почнеться досить легко, але потім з'являться труднощі на роботі. Величезний вал новин і завдань увійде у ваше життя і стане випробуванням на міцність. Гороскоп на тиждень для Водоліїв рекомендує не зупинятися і працювати, все вийде. Середина тижня буде відзначена застудою. Неприємний стан вдасться перебороти вдома. Однак не варто на роботі влаштовувати театралізованих сцен з емоційним підтекстом. Так можна нажити собі ворогів. В кінці тижня зірки обіцяють Водоліям нові знайомства і відмінний час для відпочинку.

Риби

Представникам цього знака доведеться опинитися під шквалом подій і зустрічей. Кожна виконана задача наблизить риб до заповітної мети. Тому не варто кидати розпочату справу. Вас здолає втома до середини тижня, тому гороскоп на тиждень для Риб радить знизити темп сходження до мети, так як на шляху з'являться перешкоди. Будь-які дрібниці можуть зіграти важливу роль в досягненні поставлених цілей, тому не можна нічого списувати з рахунків. В кінці тижня захочеться відпочити в колі сім'ї і просто розслабитися.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: