Завантаження ...
banner
banner

Як підключити повербанк до роутера і бути з Інтернетом навіть без світла

Як підключити повербанк до роутера і бути з Інтернетом навіть без світла фото

Багато українців через ракетні удари Росії стикаються з плановими та аварійними відключеннями електропостачання. Людям доводиться думати, як знайти Інтернет, коли немає світла. Проблему можна вирішити за допомогою повербанка, який можна підключити до Wi-Fi роутера. Якщо ваш провайдер підключений до безперебійних ліній, і вони працюють в умовах, коли немає електроенергії, вам вдасться бути онлайн.

Як дізнатися, чи буде Інтернет без світла

Для того щоб розібратися, чи зможете ви налаштувати Мережу в умовах відсутності електрики, зателефонуйте своєму провайдеру. Запитайте, чи має компанія підключення до безперебійної мережі. Наприклад, до ліній, які будуть працювати, навіть коли перебої зі світлом. Також обладнання провайдера може бути підключено до акумуляторів.

Задайте питання про те, скільки вольт потрібно, щоб роутер провайдера запрацював. Буває, інформація вказана вже на пристрої. Найчастіше більшість Wi-Fi роутерів працюють від 9 або 12 Вольт.

Якщо на гарячій лінії вам скажуть, що можливості провайдера дозволяють отримати Інтернет, коли відсутня електрика, можна починати налаштування.

Що робити, щоб роутер працював, коли вимкнули світло

Для налаштування Мережі без електрики через вай-фай роутер вам необхідні:

  • Спеціальний кабель (з тригерами для вимірювання напруги зарядного пристрою до 12 Вольт). Кабель треба знайти обов'язково, щоб роутер працював через повербанк;
  • Ноутбук;
  • Повербанк;

Перевірте, щоб кабель був USB. Товщина повинна становити про 5,5 мм.

Як підключити повербанк до вай фай роутера

Інструкція для підключення павербанка до роутера цілком проста. Якщо у вас вже є все необхідне, потрібно діяти за наступним алгоритмом:

Вставте кабель з тригером в ваш роутер, а інший кінець дроту просто під'єднайте до повербанку

Декілька хвилин - і Інтернет по Wi-Fi роутеру без світла повинен запрацювати.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: