Завантаження ...
banner
banner

Прості та дієві способи як обдурити апетит

Прості та дієві способи як обдурити апетит фото

Люди, які обмежують себе у харчуванні, часто відчувають голод. Бувають випадки, коли людина автоматично їсть, навіть незважаючи на те, що не відчуває голоду. Такі перекушування негативно позначаються на здоров’ї. Є дієві методи, завдяки яким можна виправити цю ситуацію, обманувши свій апетит, і зменшити споживання їжі.

Тривога, стрес, емоційні переживання. Ці фактори не завжди супроводжуються відсутністю апетиту. Деякі люди навпаки «заїдають» проблеми.

Почніть з невеликої мети

Якщо людина розпочала інтервальне голодування, не потрібно брати великі проміжки о 24 чи 16 годині. Краще відмовитися від їжі на 8-12 годин і поступово збільшувати час.

Пити більше води

Якщо пити багато води протягом дня, бажання поїсти буде не таким сильним. Вода регулює апетит і запобігає переїданню.

Вживати більше білка

Багаті білком продукти допомагають стабілізувати рівень цукру в крові та контролювати гормони апетиту. Таким чином, кількість перекусів поступово стає меншою.

Вибирати продукти з клітковиною

Якщо дотримуватись дієти з високим вмістом клітковини, то рівень цукру в крові буде стабільним протягом усього дня. Крім того, клітковина сприяє безперебійній роботі травного тракту.

Добре висипатися

При недосипанні посилюється відчуття голоду та сповільнюється спалювання жирів. Повноцінний сон підтримує правильні циркадні ритми, що регулюють гормони, які впливають на обмін речовин.

Їсти неспішно

Не слід вживати їжу дуже швидко. Усвідомлене харчування допомагає їсти менше, тому що мозку потрібно більше часу, щоб зрозуміти, що він ситий.

Вміти відволікатися

Якщо напади голоду заважають дотримуватись правил інтервального голодування, слід зайнятися себе чимось, щоб не думати про їжу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: