Завантаження ...
banner
banner

Співачка AIDA презентувала зворушливу пісню про війну

Співачка AIDA презентувала зворушливу пісню про війну фото

Українська співачка AIDA презентувала нову пісню "Ніколи не здамося". Тут вона описала біль, який відчувають українці через повномасштабне вторгнення росії.

Кліп на цю пісню з'явився на офіційній сторінці співачки в Youtube.

Композицію супроводжує відеоряд зі світлин, зроблених під час війни. Відомо, що ще перед початком війни AIDA готувала реліз сольного альбому, проте він так і не вийшов. 

 

"Пекельний місяць страху та болю, я навіть думала, що ніколи вже не зможу повернутися до музики, вона перестала у мені звучати"

 

, — зізналася виконавиця, пише ТСН

Згодом артистці запропонували взяти участь у благодійному проєкті A Song For Ukraine і записати разом із українськими та західними колегами пісню Mad Love.

Деталі

 

"Працюючи над нею, я почала приходити до тями та оживати. Почала працювати над новими піснями. Але жодна з них не була на військову тематику. Я вирішила для себе, що людям досить війни у житті, а музикою я повинна нести спокій та радість, давати людям трохи видихнути та відволіктись",

 

— поділилася AIDA.

За словами співачки, вона зрозуміла, що всі ці події призвели до того, що народилась пісня саме в такому звучанні — емоційна, болісна, правдива.

 
 
 

    

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: