Завантаження ...
banner
banner

Гороскоп на тиждень: Меркурій і Венера насиплють труднощів, а Нептун допоможе

Гороскоп на тиждень: Меркурій і Венера насиплють труднощів, а Нептун допоможе  фото

Астрологічний прогноз не є інструкцією, проте він дає поради, як спланувати наступний тиждень, коли краще заглибитися в роботу, а коли приділити час рідним.

 Овен

Період загрожує складнощами в спілкуванні з керівництвом, непорозуміннями, нервуванням і іншими неприємностями. Також на горизонті маячать проблеми в особистому житті і в сім'ї. Тому жіночий гороскоп на тиждень 5-11 грудня для Овнів рекомендує зменшити активність, залишити на потім важливі рішення. У ці дні також варто очікувати занепаду сил і впевненості в собі. Однак впадати у відчай не варто, так як до кінця тижня все пройде.

 Телець

Прекрасні представниці цього знака привнесуть в своє життя щось нове в цей період, але тільки якщо вони будуть покладатися на себе. Меркурій послабить інтуїцію, а Венера – фізичні сили. Протягом тижня можливі труднощі. Найскладнішими днями будуть 10-11 грудня. У ці дні гороскоп на тиждень для жінок-Тельців рекомендує підтримати себе коханих.

 Близнюки

Прекрасні представниці цього знака також відчують вплив Меркурія на собі. Планета змусить жінок покладатися тільки на власні сили. Гороскоп на тиждень для жінок-Близнюків рекомендує скористатися своєю самостійністю і вмінням перезавантажуватися після завершення трудових буднів. Незважаючи на труднощі цей тиждень буде насиченим. Нептун вийде з ретроградності і нейтралізує вплив Венери і Меркурія, що полегшить ситуацію.

 Рак

Цього тижня жінки-Раки згадають про старі проблеми і забуті справи. Все це буде серйозною перешкодою для досягнення цілей. Гороскоп на тиждень для жінок-Раків радить не відволікатися, щоб не влетіти в емоційний дискомфорт. Однак про старі справи і забуті проблеми не варто знову забувати, їх потрібно поступово вирішити. Вам доведеться попрацювати над собою і відпустити старе.

 Лев

Представниці цього знака відчують втому. Це змусить їх зупинити всі події і піти в тінь. Однак життя продовжиться і зараз важливо пройти період з дрібних неприємностей і сварок, які спровокує Меркурій. Зрештою Нептун переможе, і Леви будуть в хорошому настрої. Гороскоп на тиждень для жінок-Львів радить не втрачати самовладання і не опускати руки.

 Діва

Представницям цього знака доведеться тримати себе в руках, щоб не втратити контроль над справами. Гороскоп на тиждень для жінок-Дів рекомендує приборкати бажання зануритися в спогади і мрії. Через це можна потрапити в неприємності. Жінкам-Дівам потрібно переглянути життєві принципи, позбутися привидів минулого і зосередитися на собі справжньою.

 Терези

У представниць цього знака буде дуже хороший тиждень. Їм можна зайнятися покупкою подарунків до Нового року та Різдва. Особливо вдадуться невеликі покупки - кімнатні рослини, милі інтер'єрні дрібнички. Також можна завести домашню тварину. Гороскоп на тиждень для жінок-Терезів радить дочекатися вихідних, щоб знизився вплив Меркурія і Венери. Субота та неділя пройдуть добре.

 Скорпіон

Прекрасним Скорпіонам зірки обіцяють нову мету в житті і нові перспективи. На початку тижня потрібно сісти за складання планів, так як в наступні дні Меркурій забере всі сили і не буде бажання що-небудь взагалі робити. Гороскоп на тиждень для жінок-Скорпіонів радить приймати рішення обдумано, а не під впливом емоцій або інтуїції. Не варто планувати на новий тиждень подорожі, поїздки і відрядження.

 Стрілець

Наступний тиждень буде нестабільним, постраждають Фінанси. У Стрільців з'являться нові можливості для поповнення свого сімейного бюджету, але потім ситуацію змінять витрати. Вони також з'являться буквально з нізвідки. Гороскоп на тиждень для жінок-Стрільців радить не опускати руки і продовжувати працювати над поверненням фінансової удачі. Також одиноким Стрільцям цього тижня пощастить зустріти хорошу людину.

 Козеріг

Прогноз для прекрасних Козерогів не блищить радістю, але ситуація не так вже й погана. Меркурій і Венера вплинуть на справи, але скрасить все Нептун. Він вийде з негативного становища і розставить все на свої місця. В тому числі, допоможе позбутися від "вірусів свідомості", які докучали Козерогам. Гороскоп на тиждень 5-11 грудня 2022 року для жінок-Козерогів обіцяє зміни в сім'ї найближчими днями. Ситуація потребує підвищеної уваги з боку представниць знака Зодіаку. Варто приділити більше уваги близьким і коханому чоловікові.

 Водолій

Прекрасним Водоліям рекомендується економити фізичні сили і нагородити себе відпочинком. Крім того, не варто віддаватися на 100% роботі, є ще особисте життя. Гороскоп на тиждень для жінок-Водоліїв рекомендує організувати спонтанність у відносинах, щоб освіжити їх. Вам достатньо прийняти всі випадковості і пустити їх в хід. Енергію представниці цього знака будуть витрачати на залучити і утримати удачу, але їм все вдасться.

 Риби

Прекрасним Рибам може не вистачати мотивації, щоб повернути втрачене потрібно практикувати духовні практики і навіть зайнятися медитацією. Допоможе в цьому і спілкування зі спокійними і врівноваженими людьми. Гороскоп на тиждень для жінок-Риб радить закрити всі дірки, через які витікає дорогоцінна енергія. Це необхідно зробити до кінця тижня, коли Венера збереться переходити в знак Козерога – ближче до вихідних.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: