Завантаження ...
banner
banner

Як живе Менський зоопарк під час війни

Як живе Менський зоопарк під час війни фото

За її словами, відключення електроенергії порушує температурний режим у зоопарку. Для розв'язання цієї проблеми Чернігівська ОВА забезпечила зоопарк генератором, завдяки якому є можливість обігрівати три приміщення, в тому числі тераріум.

"Великою проблемою на сьогодні є погодні умови, які спричиняють утворення багнюки у вольєрах, та відключення світла, що ускладнює прибирання, адже у багатьох вольєрах відсутні вікна і прибиральниці змушені працювати з ліхтариками".

"Міська рада надала нам три буржуйки, за допомогою яких обігріваються приміщення з приматами та папугами в зимовому саду".

Директорка зоопарку додає, що раніше вони вже своїми силами придбали генератор, завдяки якому можна підтримувати необхідний температурний режим у приміщені, де перебувають фламінго, пелікани, журавлі та інші птахи.

"Чималу фінансову допомогу нам надає Асоціація зоопарків України. Також діє «Програма опіки над тваринами». Ми зараз не мерзнемо та не голодуємо".

Зі слів Зінаїди Максименко, кількість відвідувачів у зоопарку зараз зменшилась.

"Це характерно для зимового сезону. Адже більше відвідувачів у нас влітку та навесні. Але для тварин необхідне не тільки світло та опалення, а й відвідувачі, до яких вони звикли".

#новинирайону

Приєднуйтесь до Телеграм каналу https://t.me/My_Nizhyn

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: