Завантаження ...
banner
banner

Сьогодні - фінал відбору "Євробачення-2023"

Сьогодні - фінал відбору "Євробачення-2023" фото

Хто представлятиме Україну у головному пісенному конкурсі наступного року? Чи є у вас фаворити серед учасників? Долучайтеся до голосування.

Сьогодні, 17 грудня, Україна у прямому ефірі обере представника на пісенний конкурс "Євробачення-2023", який пройде в травні у Ліверпулі (Велика Британія). На путівку до англійського міста претендують 10 учасників.

Де та коли дивитися

Початок Нацвідбору — 17:00. Заплановане оголошення переможця з 20:00 до 21:00. Суспільне Мовлення транслюватиме шоу наживо на всіх платформах: телебаченні, діджиталі та радіо.

  • на телеканалі Суспільне Культура
  • сайтах Суспільне Культура та Євробачення
  • ютуб-каналі Євробачення Україна
  • Facebook-сторінці Євробачення Україна та сторінках Суспільного (Перший, Суспільне новини, Радіо Промінь, Суспільне Культура та Суспільне Мовлення)
  • у застосунку Дія, обравши Дія.ТБ та канал Суспільне Культура
  • також можна слухати прямий ефір на Радіо Промінь.

Як голосувати

Українці вперше зможуть голосувати за представника на "Євробачення" в застосунку "Дія". Про це раніше повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Переможця фіналу визначатимуть журі та глядачі шляхом глядацького голосування: по 50% результату голосування.

Представник "Дії" Денис Іванов зазначив, що голосування за членів журі було вдалим експериментом, тому за фіналістів зможуть проголосувати громадяни України, старші 14 років, та які встановили застосунок. Натомість голосування за допомогою СМС цьогоріч не буде.

Нагадаємо вам учасників конкурсу

 
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: