Завантаження ...
banner
banner

Quest Pistols переклали свій легендарний хіт на українську

Quest Pistols переклали свій легендарний хіт на українську фото

Музиканти українського гурту Quest Pistols переклали свою пісню "Ты так красива" українською мовою. Звучить неперевершено, таке враження ніби завжди була лише ця версія. А ви вже чули? Як вам?

Знаменитий український гурт Quest Pistols, учасники якого об'єдналися у 2022 році після більш ніж 10-річної перерви, випустили трек "Ти неймовірна", щоб допомогти Україні. Легендарне тріо повернулося на сцену у складі Антона Савлепова, Костянтина Боровського та Микити Горюка.

Фронтмен гурту розповів:

Цього літа ми зібралися разом, щоб здійснити благодійний тур на підтримку нашої країни. Ми були вражені реакцією українців, наших слухачів на такий реюніон, тому ми вирішили продовжити цей шлях та записали кілька нових пісень разом та для вас. Концерти, зустрічі, друзі та спогади, це те, чого нам так давно не вистачало

Обидві версії пісні написав співзасновник та музичний продюсер гурту Олександр Чемеров. Українська пісня набула глибшого значення: це не лише ліричний маніфест почуттів до жінки, а й посвята Україні.

Слідом за цим треком, Quest Pistols готують ще низку релізів, серед яких будуть як українські версії легендарних хітів, так і нові пісні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: