Завантаження ...
banner
banner

Як прикрасити ялинку: щасливі кольори Нового, 2023 року

Як прикрасити ялинку: щасливі кольори Нового, 2023 року фото

Зустріч 2023 року багато значить для всіх українців. Ми чекаємо добрих змін і тому всюди хочеться побачити добрі знаки та позитивні передбачення.

Астрологи з’ясували, що улюблені кольори Чорного Водяного Кролика це червоний, рожевий, фіолетовий і синій. Не так багато, але й вибирати довго не доведеться. У прикрашанні ялинки можна використовувати як поєднання всіх чотирьох кольорів, так і зробити моноваріант. Наприклад обрати іграшки, бантики та мішуру одного рожевого тону. Рожевий - колір ніжності й гармонії. Новорічні рожеві кулі  наповнять простір розслабленою атмосферою.

А добре поєднується рожевий з фіолетовим. Це якщо вирішите використати два кольори.

Фіолетовий - це колір спокою. Він умиротворяє і приносить душевний затишок. Але фіолетового, як і червоного, має бути в міру: аби цей колір гармонійно вписався в інтер'єр, не використовуйте його забагато
Червоний - класичний новорічний колір. Колір перемоги, любові та щедрості.

Яскравий і теплий червоний підіймає настрій і заряджає енергією. Разом з тим, з ним потрібно бути обережним: цей колір не повинен бути кричущим - ви налякаєте Кролика.

Синій колір - Спокійний і сильний. Він розслабляє і приносить відчуття миру і гармонії, заспокоює і знижує тривогу. Новорічному Кролику дуже навіть до душі синя водяна палітра - адже він і сам Водяний. Але вибирайте синій, близький до природних відтінків морів і річок, не використовуйте занадто яскравих відтінків.

Астрологи радять бути стриманими у прикрашанні ялинки й не наполягають лише на чотирьох кольорах. Можна фантазувати і триматися українських традицій: спокійний жовтий у поєднанні з блакитним теж принесуть у Новому році удачу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: