Завантаження ...
banner
banner

Чи можна заощадити на новорічному столі: поради українцям

Чи можна заощадити на новорічному столі: поради українцям фото

Початок 2023 року, українці святкуватимуть в умовах війни. Хоча й не всі зможуть відсвяткувати його у родинному колі, але багато хто готується зустріти Новий рік і купує продукти на новорічний стіл. Про те, чи можна заощадити на купівлі продуктів та як це зробити, читайте у матеріалі.

З приходом повномасштабної війни українці стали економнішими та запасливішими. Тому, на думку виконавчого директора Економічного дискусійного клубу Олега Пендзіна, на новорічному столі переважатимуть страви домашнього виробництва.

Як зазначив економіст, на столах буде те, що українці зробили самі: власні закрутки, соління, консервація, городина і навіть домашній майонез. Ікри та червоної риби не буде практично ні в кого. З алкоголю – наливки.

Водночас, у новорічний період магазини влаштовують великі акції на товари для новорічного столу. Сюди входять алкоголь, делікатеси, та ж ікра та червона риба, шоколадні набори та інше.

Експерти радять українцям приготувати стільки, скільки зможуть з'їсти. Краще визначитися з кількістю гостей та скласти меню. Виходячи з цього, написати список необхідних продуктів і чітко слідувати йому в магазинах.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: