Завантаження ...
banner
banner

Як загадати бажання на Новий рік, щоб воно збулося

Як загадати бажання на Новий рік, щоб воно збулося фото

Новий рік - найчарівніше свято. Його чекають навіть завзяті скептики - підозрюємо, що вони, як і інші, загадують бажання. Адже перевірено, що загадане в цей час завжди збувається. Далі - поради, як загадати бажання на Новий рік, щоб воно збулося.

Як загадати бажання на Новий рік з шампанським - знає мало не кожен. З покоління в покоління ходить цей новорічний ритуал: під бій годинника написати бажання в записці, спалити її, вкинути в шампанське та встигнути випити. Зізнаємося - не дуже смачно, зате весело. Кажуть, що задумане збувається - значить, можна пити. 

В Іспанії під бій годинника з'їдають 12 виноградин і загадують на кожну бажання, а німці залазять на стілець і, загадавши бажання, встрибують в реальність своєї мрії. Але ми знаємо кілька інших способів з "практичної магії", як загадати бажання на Новий рік, щоб воно збулося. Головне - думайте перш, ніж загадати, і так - "бійтеся своїх бажань, вони мають звичай збуватися". 

Як загадати бажання на Новий рік 2023: 12 способів 

Бажання в кулі

Перед Новим роком напишіть на папірці своє бажання, скрутіть в трубочку і засуньте в ялинкову кулю. Потім знайдіть на вулиці ялинку, обійдіть її дев'ять разів та повісьте іграшку з бажанням якомога вище.

Якщо вулична ялинка вам з якоїсь причини не підходить - раптом не так зрозуміють, поки ви навколо неї ходити будете - повісьте кулю на домашню ялинку. В цьому випадку щодня тримайте її в руках по 5 хвилин, а через тиждень зніміть і сховайте. 

Записка в пляшці 

Припустимо шампанське з попелом вашого бажання ви випили, пляшка залишилася. Щоб закріпити загадане, пишете записку і кидаєте в пляшку. Закриваєте і ховаєте подалі - поки не збудеться. 

Бажання під подушкою

Якщо бажань багато, але кожне з них має право збутися - знову пишете їх в записках. Потім усі згортаєте, ховаєте під подушку і лягаєте спати. Вранці 1 січня дістаєте тільки одну: те, що там написано, й збудеться в новому році.

Банка бажань

Якщо ви не можете визначитися з бажанням - залиште вибір за Всесвітом. Пишете все, що бажаєте, на окремих записках, а 31 грудня берете звичайну банку (літраж будь-який) і складаєте в неї всі записки. Можна туди ж покласти цукерки, гілочки ялини, конфеті. Протягом року бажання, закриті в банці, будуть збуватися. Втім, ви самі зможете це перевірити, коли відкриєте банку.

Бажання на апельсинах

Китайський ритуал. Купуєте 8 апельсинів, загадуєте бажання, а потім, перш ніж увійти в дім, перекидаєте кожен апельсин через поріг. Після цього збираєте їх, миєте і в перші сім святкових днів даруєте по апельсину близьким. Попутно бажаєте їм здійснення бажань. Останній, восьмий апельсин, треба з'їсти самому.

Чарівні мандарини

Можна загадати бажання на мандаринах: написати на кожному або наклеїти записки з тим, що хочете взяти з собою в Новий рік - наприклад, "Здоров'я", "Мир", "Любов", "Щастя" і т.д. Одна мандаринка - одне бажання. Тепер всі мандарини потрібно з'їсти, а краще - поділитися з близькими. 

Є ще прикмета: за хвилину перед боєм курантів треба встигнути почистити мандарин від шкірки і покласти під ялинку. Встигнете - рік буде щасливим.

Знову мандарини, але вже з кісточкою

Як загадати бажання на Новий рік, щоб завагітніти? Дівчатам, які хочуть дитину,  потрібно не лише встигнути почистити, але ще й з'їсти мандарин - якщо в ньому буде кісточка, загадане збудеться.

Монетка бажання

Якщо не знаєте, як загадати бажання на Новий рік на гроші, то є ще один спосіб з шампанським. Потрібно під час бою годинника потримати в кулаці монетку жовтого кольору. Потім опускаєте її в келих з шампанським і випиваєте. Монетку бажано виплюнути і носити з собою весь рік. Кажуть, чим дрібніша монетка, тим більшим буде прибуток. 

Бажання на соді

Віддає чимось кондитерським, але це тільки на перший погляд. Насправді - це спосіб позбутися боргів у новому році. Напередодні пишете на аркуші паперу всі свої борги - чим точніше, тим краще - потім насипаєте на аркуш соду і гасите її оцтом. Все - боргів немає, ви їх погасили.

На ялиновій гілці

У новорічну ніч візьміть гілку від ялинки, прошепчіть їй своє бажання й поставте у воду поруч з ліжком. А потім перевірте, як збудеться воно: через три дні порахуйте, скільки голок обсипалося. Якщо парне число - бажання збудеться відразу, непарне - доведеться трохи почекати.

На бенгальському вогні

А ось як загадати бажання на Новий рік під бій курантів, якщо ви раптом зовсім не підготувалися? Беріть бенгальський вогонь, запалюйте його з першим ударом годинника і загадуйте бажання. Згорілий вогонь потрібно зберігати, поки бажання не здійсниться. 

Можна, до речі, загадати бажання й переконатися в його виконанні практично відразу. Якщо після 12-го удару годинника вам подзвонить чоловік - значить, бажання збудеться, а якщо жінка - то не збудеться. 

Бажання на ялинковій іграшці №2

Якщо ви не змогли загадати бажання в новорічну ніч - не хвилюйтеся. Загадайте його, коли будете розбирати ялинку. Потримайте в руках останню іграшку з ялинки і загадайте заповітне бажання. Кажуть, що воно швидко збувається.

Цього року у нас одне бажання на всіх. І нехай воно збудеться, незалежно від того, як ми будемо його загадувати. Адже, якщо про це просять мільйони - магія обов'язково станеться.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: