Завантаження ...
banner
banner

Завчіть ці правила напам’ять: 8 безцінних заповідей для кожної жінки

Завчіть ці правила напам’ять: 8 безцінних заповідей для кожної жінки фото

“Якщо вирішила піти – йди, не оглядаючись”. Для вас ми підготували 8 безцінних заповідей. Вони можуть виручити вас у житті не один раз.

I. Якщо вирішила піти, йди лише однин раз…

А йдучи, не оглядайся.

II. Не нав’язуйся.

Тебе завжди має бути до біса мало.

Твори свою цінність, створюючи дефіцит себе. У трагедії “Тиберій” є така фраза: ‘Briller par son absence’. З французького: ‘Блищати своєю відсутністю’. По-моєму, геніально!

III. Твої таємниці не для всіх. Поменше говори про свої плани.

І взагалі, ніколи не відкривайся занадто. Зайва відвертість – непотрібна. Приватне повинно належати тільки тобі. Для інших, – лише те, що ти сама вважаєш за потрібне показати.

IV. Навчися вибудовувати кордони.

Пам’ятай, – ти причина, і ти наслідок. Є те, чого ти не повинна дозволяти по відношенню до себе ні за яких обставин. Принижуватися самій і дозволяти принижувати тебе; погоджуватися, якщо не хочеш; прощати зраду, виправдовуватися за свої дії; просити; вимолювати любов; дозволяти ображати тебе, завдаючи тобі біль; руйнувати і використовувати твої почуття, – скажи цьому тверде “ні”.

V. Те, що інші думають про тебе, не повинно тебе турбувати,

– усвідомлення особистої цінності, любов до себе, бажання твого власного серця і власний психологічний комфорт, – на першому місці. Все інше може горіти синім полум’ям.

VI. Не забороняй собі нічого. Сила твоїх бажань безмежна.

Уяви собі те життя, якого ти хочеш. Подумай про те, що ти зробила, щоб цього досягти. Кожен твій крок, кожна твоя дія або наближає тебе до цього, або веде геть. Треба чітко розуміти, для чого все це. Все повинно мати сенс.

VII. Програмуй себе на удачу.

Те, з якими думками ти підеш до своєї мети (в тому числі в Новому році), покаже якість твоєї натури. Коли ти приділяєш час думкам, пофарбованим у світлі тони, в тебе вливається позитивна енергія, щастя, гармонія і радість; коли в похмурі тони, – притягаєш в життя негатив. Ти сама будуєш своє майбутнє. Ти і є, – фатум. Наповни себе позитивом і ти побачиш, як почнут відбуватися дивовижні речі в твоєму житті.

VIII. Умій відпускати.

Будь сильна настільки, щоб пробачити всіх, хто завдав тобі болю. Це не означає, що ти забула, як вони вчинили з тобою. Це означає, що тебе це більше не турбує. Урок засвоєно, а висновки зроблені. Ти вільна і можеш рухатися вперед, віддаляючись від них і всього того бруду, що вони носять в собі.

Якщо ти любиш і поважаєш себе, ти всесильна. Коктейль з гордості, мудрості, уміння насолоджуватися життям і собою, п’янить по-особливому, додаючи пікантності кожному новому дню. І якщо ти досі не спробувала цей солодкий смак, прийшов час все змінити…

Джерело

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: