Завантаження ...
banner
banner

Народні прикмети, які завжди збуваються

Народні прикмети, які завжди збуваються фото

Якщо чекаєш дзвінка, просто піди в душ і намиль голову... Або сядь, нарешті, поїсти і тільки піднесеш ложку до рота, обов'язкого хтось телефонуватиме або писатиме повідомлення. Чи не помічали ви щось подібне? Отже, підбірка прикмет до вашої уваги -

1. Щоб нарешті прийшла маршрутка, треба закурити. Якщо сигарета остання, маршрутка прийде ще до другої затяжки навіть попри розклад.


2. Набридли зима та сніг? Достатньо купити лижі, борд чи ковзани. Снігу не буде до весни – доти, доки ви не перенесете на дачну землю теплолюбні помідорки.


3. Не любите дощ? Завжди беріть із собою парасольку. Як би не хмурилося небо і не розказував прогноз, дощу не буде, доки ви по не залишите парасольку вдома. 


4. Якщо дуже хочеться на дачу, щоб припасти до землі, а робота, машина та родичі проти, просто зробіть дорогий манікюр. Щойно другу руку почнуть покривати лаком, робочі зустрічі відміняться, машина заведеться, а родичі розпишуть чергу на дачний гамак.


5. Якщо ви хочете уваги домочадців або чекаєте на дзвінок, не втрачайте часу. Просто зайдіть у душ. У ці 5 хвилин зателефонують усі на світі, включаючи однокласників, з якими ви не спілкувалися останні 20 років, листоноша неодмінно принесе посилку, родичі почнуть кричати під дверима «давай швидше», а дитині терміново знадобиться горщик (він у ванній, так).


6. Якщо нема кому посидіти з чадом, а відлучитися все-таки треба, спробуйте розправити ліжко, організувати більше немитого посуду, і покласти на видному місці купу непрасованої білизни. Не сумнівайтеся, що невідомі сили вже тягнуть свекруху до вашого порога.


7. Якщо хочеться нагадати про себе колишнім і ворогам, треба ... ні, на червоній Мазді в інший раз, вибачте. Треба не мити голову, надіти треники і свій невідфотошоплений після вчорашнього вигляд і з відром для сміття в руці показати всім притягнутим прикметою ворожкам, як багато вони втратили.
 

З просторів інтернету та з власного досвіду. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: